5 192 3

В ресторанти слагат кокаин вместо захар

Шокиращи разкрития от Гордън Рамзи

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Росен Стойчев

Известният готвач Гордън Рамзи разкри, че клиенти на луксозни ресторанти често изискват ястията им да се подправят с кокаин, съобщи „Гардиън“.

Рамзи признава, че това е практика в много елитни ресторанти. Той определя този факт като „малката мръсна тайна на индустрията“.

„Имах подобен случай. Тогава идваше време за десерта. Тогава една двойка клиенти дойде при мен. Те ми казаха: „Виж, тук всички са толкова доволни. Ти си тук, всичко е прекрасно. Можеш ли обаче да ни направиш десерт, като никога до сега. Можеш ли да ни направиш суфле, в което да смесиш захар и кокаин“. Още тогава реших, че няма начин да направя това.

Просто карамелизирах захарта и поръсих малко на върха на суфлето. Те нямаха идея, дали вътре има кокаин или не. Аз просто им оставиха десерта и ги оставих. Дори не им казах довиждане. Подобни неща обаче са масова практика“, заяви Рамзи.

Великобритания


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Дикембе Мутомбо (гост)
    Отговор
    1 14:27  11.10.17
    Да, сигурно...

    Песто от трева не щеш ли?
  • херо ин (гост)
    Отговор
    2 12:06  12.10.17
    Знаех си аз, аз откога разправям че в Брюксел на нашите дупетати също нещо слагат в храната,щото все се връщат от там щастливи и замаяни..По рано мислех че от много неуморен труд за България,но вече окончателно разбиха моите илюзии...
  • Ники (гост)
    Отговор
    3 14:27  13.10.17
    Тоя човечец или е изпушил или по скоро поддържа интереса към себе си с подобни глупости защото така му върви бизнеса ... Реално може да се случи нещо такова но това са по скоро изключения ... как ще кажеш , че е практика ?! Умрял е някой за кока в десерта !!!

Напиши коментар:


Публикувай