1 113 2

Обикновен водопроводчик пее като Андреа Бочели (ВИДЕО)

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

22-годишният водопроводчик Дилън Салиби от Сидни, Австралия, покори интернет с невероятното си оперно пеене, въпреки че през живота си е имал само два урока.

Изключителното изпълнение на арията "Nessun Dorma" от операта "Турандот" на Пучини се случва, докато мъжът работи и не подозира, че е записван от своя приятел и колега, а след това видеото ще бъде публикувано във Facebook и ще стане изключително популярно.

Докато Дилън пее, неговият смаян колега възклицава тихо пред камерата. В края на видеото водопроводчикът с неподозирани таланти се усмихва плахо след като разбира, че е записван.

Пред британското издание Daily Mail Дилън е обяснил, че се е научил да пее като слушал изпълнения на Андреа Бочели и заявил, че е малко смутен от интереса към неговата личност след публикуването на изпълнението му в мрежата.

"Посетил съм само два урока по пеене преди около три години", казва водопроводчикът. "Не пея професионално, само за забавление".

И добавя: "Аз просто пея и на хората им харесва. Веднъж пях пред семейството ми и приятелите и те плакаха и крещяха. Беше страхотно чувство и изживяване. Оттогава по различни поводи като рождени дни ме карат да пея, но аз отказвам."

На въпрос дали би захвърлил сегашната си работа, за да промени професията си, Дилън отговаря - "Аз съм обикновен водопроводчик, никога не съм мислил да се занимавам професионално с пеене".Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Талантлив е
  Отговор
  1 11:41  05.12.17
  Сладкиш !
 • Аз съм
  Отговор
  2 14:35  07.12.17
  Не пее като Бочели както е написано в заглавието, но гласът му е добър. Ако някой го поеме може и да излезе нещо от него.

Напиши коментар:


Публикувай