Last news in Fakti

19 Април, 2018 14:45 4 803 2

Разкриха дълго пазената тайна за фамилията на куклата Барби

  • барби-
  • кукла

А вие знаехте ли, че Барби си има фамилно име?

Знаехте ли, че любимата кукла на поколения малки момичета си има фамилно име? И не, нейното име не е Куклата Барби, а Барби Робъртс.

Туитър профилът на куклата разкри, че Робъртс е фамилното име на семейството на русата пластмасова красавица. А родителите ѝ (има си и такива) се наричат Джордж и Маргарет. Това стана ясно на националния в САЩ ден на братята и сестрите, когато Барби пусна снимка на своите сестри и честити празника на американците.

Някои мега-фенове на франчайза вече знаят това, но за останалите това предизвика вълна от шок и изненада.

Всъщност дори и името Барби не е истинското име на звездната кукла. Пълното име на Барби всъщност е Барбара "Барби" Милисънт Робъртс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антибарбов

    13 8 Отговор
    Голяма тайна ......??? Що ни занимавате с американски простотии.

    Коментиран от #2

  • 2 Kcanisanaiba

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Антибарбов":

    Ако искаш да те занимават с руски простотии, отиди в категорията за новини от света.