Last news in Fakti

29 Юли, 2020 00:30 8 754 27

Какво означава, ако сънувате секс с шефа си?

  • секс-
  • сън-
  • еротични сънища

Посланията на най-честите еротични сънища

Какво означава, ако сънувате секс с шефа си? - 1
Снимка: Shutterstock

Всички ние имаме еротични сънища от време на време и това е съвсем нормално. Секс сънищата често включват както хора, с които имаме интимен или друг вид контакт, но и с абсолютно непознати хора. След подобен сън се будим с желанието да разберем какво точно означава и има ли някакво друго послание, освен чисто сексуално. Вижте какви са предположенията за значението на еротичните ни сънища според видни анализатори на сънища и психолози.

Понякога в съня си се чувстваме сексуално привлечени към дадена личност, но всъщност според Лори Куин Лоуенберг, която е анализатор на сънища и автор на тематични книги, подобен сън говори за психологическа нужда от този човек. Според нея да имаш еротични сънища за някого не означава само, че си сексуално привлечен, но и също, че имаш нужда да си по-близък емоционално с този човек. Ако сте имали по-задълбочен разговор със субекта от сънищата ви и това е довело до появата на по-интимен сън, не е задължително да сте влюбени, а просто имате интерес.

Подобни еротични сънища могат да оставят често усещането за недоизживяна емоция, нереализирана докрай връзка. Това обаче може да е ценен знак за вас, че изпускате нещо в живота си, което е време да наваксате и да му обърнете по-специално внимание. Според д-р Нанси Ъруин, психолог и лектор, цитирана от SheKnows, сънищата са отражение на нашето вътрешно състояние, на нашите персонални или професионални интереси. И не бива да се неглижират с лека ръка, а да им обърнем внимание и чрез тези сънища да се свържем с вътрешното си аз. Ето някои от най-типичните секс сънища:

Секс с бившия

Дори и да е минало известно време откакто не сте били интимни с бившия си, все още е възможно да го сънувате. Според анализатора на сънища Лоуенберг това може да означава няколко неща: че имате нужда да разнообразите сексуалния си живот; ако често виждате бившия си и започнете да го сънувате, може би това е вътрешна аларма, че все още имате чувства към този човек; третата хипотеза за появата на този сън е, че сте зациклили на едно място и имате спешна нужда от промяна в любовния живот.

Секс с приятел

Ако не е болезнено да се запитате дали имате чувства към този ваш приятел, задайте си въпроса. След като сънувате еротичен сън, явно чувствате някакво привличане. Възможно е това привличане да е било само на подсъзнателно ниво, да сте го потискали, и чрез съня да ви дава знак, че има нещо повече от приятелска емоция.

Секс с колега или шеф

Според Лоуенберг, началникът представлява идеята ни за власт, взимане на решения, поемане на голяма отговорност. Ако имате еротични сънища с участието на вашия шеф може би означава, че имате нужда да прелеете всички тези неща във вашия собствен живот. А сънят с колега може да означава, че този човек притежава нещо, което вие желаете за вас. Може да не е точно сексуално привличане, а ревност, че шефът ви предпочита вашия колега и това да се отразява в сънищата ви.

Секс с непознат

Най-честата ситуация, която се разиграва в еротичните сънища е приключението с напълно непознат за вас човек. Според експерта Лоуенберг, този сън далеч не значи, че човекът в него е вашата сродна душа. Този тип сънища се опитват да дадат знак за нещо, което се случва в нас и да посочи потребности, които се опитваме да притъпим, а не бива. Може би в този сън с непознатия човек подсъзнанието се опитва да ни подскаже, че търсим в партньора си или дори в самите себе си качества на човека от съня. Послушайте гласа на подсъзнанието си при следващия си еротичен сън и се замислете какво иска да ви каже.

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mендал Чакиев

    15 2 Отговор
    Ми Корвор, Само Пачки Санува, Това е
  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 10 Отговор
    не се знае знае ли се строго ИНДИВИДУАЛНО е
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Criminal

    14 0 Отговор
    Аз май ще сънувам каката от снимката.........
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Предник

    10 1 Отговор
    Аз тъкмо да му го поставя отзад и се събуждам!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Дура Лекс

    16 2 Отговор
    Представям си ,как Кържалиската проста гугутка прави кекс с грухтящият Бистришки тигър върху пачки от ......кибритени кутийки .И а да го вкара се събужда изпотена и се набива на кола на съпругат си Стоянчо.
  • 13 Анализаторр

    12 1 Отговор
    Вени! Това от женската камбанария ли го гледаш? Защото последната ми шефка беше доста антисексапилна и по никакъв начин не е предизвиквала мокри сънища в мен, по–скоро ми падна либидото.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Джи Пи

    7 1 Отговор
    Ама уточнявайте ги тези сънища с шефа. Има малка подробност в съня: отгоре ли сте или отдолу.
  • 16 Кокорчо🙄

    7 0 Отговор
    Означава че несъзнателно му имаш мерак, или той на тебе
  • 17 Фаро

    8 0 Отговор
    Означава,че ще ви прецака със заплатата
  • 18 Шопо

    9 2 Отговор
    Не знам дали не е подсъдно , защото сънувах,че ,, шляпкам,, един спящ до чекмедже пълно с пачки .Ама накрая си плати,де..ю
  • 19 мучо

    4 0 Отговор
    а секс с шефката как звучи, като сън или приказка в лятна нощ...
  • 20 Табаков

    1 0 Отговор
    Шефката ми е много красива,ама не мога да я пипна,щото ходи покрай много хора и само въздишаме по нея. Навсякъде има камери и не става работата. Цвък!
  • 21 съновник

    4 1 Отговор
    ако сте жена на курванлък е ако сте мъж не казвайте на жена си
  • 22 Сто на сто

    3 0 Отговор
    означава повишение.
  • 23 Нико

    4 1 Отговор
    Каквото и да сънувате едно трябва да знаете..Никой шеф няма да си наруши личния бюджет заради едно преспиване със служителка..Добрите шефове вреждат на хубава работа любовниците си ..Така бедните лузъри които не могат да си позволят жена заплащат с труда си на големия шев удоволствието под ръка да му е винаги хубава жена.Типичен пример е как Валерката вреди любовницата си за министър на туризма и зам министър-председател.А българките беднюги ще и плащат с данъците заплатата а не Валерката.Хаирлия да е.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Кръндела

    0 1 Отговор
    Миналия Петък видех една маникюристка между 45 и 50 годишна с много хубави зизи. Преливаха от много дълбоко деколте, чак на десната и се виждаше половината зърно. Фигурата като амфора с голям, стегнат гАз с едно ефирно гащеризонче....абе от тогава само нея я сънувам и се събуждам с лепкави гащи дге.
  • 26 1122

    0 0 Отговор
    Ако сънуваш секс със шефа ,значи пак ще те нацепи.
  • 27 Човек

    1 0 Отговор
    Живота не е сън, ама тва е друга тема !
    Жена която сънува как прави секс с шефа си, по добре да отиде при него !!!
    Аз от много време чакам хора да ми оправят живота, бизнес или държавна работа да работя, чудя се какво да правя, ама си струва да се живее !