Last news in Fakti

8 Декември, 2020 13:43 7 019 18

Идва дата с 5 двойки, на която се очаква да се сбъдне поредно пророчество на Ванга

  • ванга-
  • дата-
  • пророчество-
  • двойки

Това разкрил руският журналист Сергей Кастарной

Идва дата с 5 двойки, на която се очаква да се сбъдне поредно пророчество на Ванга - 1
Снимкa: Shutterstock

Приятел на българската пророчица Ванга - руският журналист Сергей Кастарной - хвърли света в шок по време на миналогодишната коледна програма на руската телевизия, припомня Dariknews.

Привързан към детектор на лъжата, той разкри, че приживе Ванга му е споделила пророчество, според което през 2020 година светът ще бъде изправен пред сериозен шок около две специфични дати. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 г. и 22 декември 2020 г. Тя обаче го помолила да не разкрива предсказанието, докато не му дойде времето.

Веднага след това той беше остро критикуван, че Ванга никога не е говорила с точни дати, въпреки това пандемията от коронавирус се разгърна точно около датата 22 февруари 2020 г.

В коледното си участие по руската телевизия Сергей Кастарной разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година. "Епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, предупреди тогава той и към днешна дата това пророчество изглежда се е сбъднало, защото светът е изправен пред невижданата досега битка с коварния коронавирус, а война избухна между Армения и Азербайджан.

"Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза тогава Кастарной.

По време на излъчването на предаването "Всъщност“ миналия декември той твърдеше, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството.

Кастарной добави към пророчеството, че дни преди една от двете дати тъмнината ще скрие слънцето и наистина на 14 декември ни очаква пълно слънчево затъмнение, което за съжаление няма да може да се наблюдава от България.

Това слънчево затъмнение е особено, защото съвпада и с новолунието. Според астролозите това вещае ново начало.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМС от Ванга

    6 18 Отговор
    Баце ке илияди.

    Коментиран от #5, #16

  • 2 Вангелица

    10 16 Отговор
    Честито на прибралите се Ганчовци, без ваксина нема да ви пускат да щъкате вече, а с ваксината сте си ходещи мъртавци.

    Коментиран от #9

  • 3 Врачка

    40 8 Отговор
    Новото начало ще бъде ОСТАВКАТА на Боко.........

    Коментиран от #11

  • 4 ПРОВИДЕЛЕЦ

    38 6 Отговор
    НА 22.12.2020 БОЙКО ЩЕ СЕ ОБЯВИ ЗА ИМПЕРАТОР.ВЧЕРА КАЗА ЧЕ ОТВАРЯ ДЪРЖАВАТА НА 21 ДЕКЕМВРИ.ЯВНО ЗА КОРОНАЦИЯТА НА 22-И
  • 5 ВъГъЗъ

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "СМС от Ванга":

    Ще иляди, ама в затвора.
  • 6 ТаУмВзе

    5 7 Отговор
    Полезно е звезди, врачки и знахарки да ти говорят. Така става без лекарства. И още по голямата драма е, че дилъра е в отпуска.
  • 7 Емил

    5 2 Отговор
    Пет двойки се свързват с това, че Христос нахраним стотици с две риби и пет хляба и след това останали не знам колко коша остатъци от храната! Невероятно дълбока притча, със закодирано голямо знание, но много елементарно тълкувана!
  • 8 айди бе

    5 2 Отговор
    2022 кво ли ше е?

    Коментиран от #10

  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Вангелица":

    По добре звучи Пролочеството на Нострадамус,или пророчеството на Носорога.....И като дойдат 5те двойки що ,ке стане???Пишете Глупавини!!
  • 10 ПРЕМИЕРА

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "айди бе":

    ТОВА СА МИ БЕЛЕЖКИТЕ ОТ УЧИЛИЩЕ
  • 11 Татко Махно

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Врачка":

    Да, ама сте все без яйца и затова се очертава за 22.02. 2022 г. - несиметрично е 22 0 22 0 22! ;)
  • 12 Раду

    3 0 Отговор
    22/2/2021/3/4/5/6/7/8/9; 22/12/2021/3/4/5/6/7/8/9 - всички са с по 5 2ки, а 2022 са даже по 6 2ки.
  • 13 Гост

    6 1 Отговор
    Вируси бактери преди хората да стъпят по земята! Пандеми е имало в миналото ше има и в бъдеще! От сегашната се видя , че човечеството не е подготвено за такава заплайа все още! Няма механизъм за противодейстеие от здравна и икономическа гледна точка! Да има държави които се справиха блестящо от една страна Китай с много вки мерки и ограничемия не мислими за Европа Сащ и като цяло демократичния свят! От друга страна Южна Корея разчитайки на технологиите на 21 век и без чак такива ограничения се справи също! Продължавамв с ТАйван ,Тайланд, Виетнам ,Сингапур които също ограничиха вируса , но за тях това е поредната пандемия идваща през годините от Китай и там може да кажем , че хората са по-стриктни и по-предпазливи все пак имат опит! Тука въпроса в защо Европа (поне богатите и развиващи се държави) и Сащ се сгромулясоха с гръм и трясък в опитите да овладеят мандемията?
  • 14 пройчо

    2 0 Отговор
    Глупости!...."... Защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така че да заблудят, ако е възможно, и избраните..." ....Винаги става така !!!
  • 15 Тра-ла-ла

    3 10 Отговор
    Оставете я на мира тази баба и престанете да и приписвате всякакви измислени пророчества с които да вълнувате елементарните ниско образование човеци.Тази нещастна женица нищо вярно не е предсказала.
  • 16 Отровното трио

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "СМС от Ванга":

    Ние пък получихме смс от Слави, а той получил от тоя дето му дал ферарито, че влизаме във властта
  • 17 Един

    3 0 Отговор
    8.08.1988 ; 18.08.1988; 9.09.1999; 19.09.1999; 11.11.2011; 12.12.2012 ... преживели сме ги и освен ПРОСТОТИЯТА ЧОВЕШКА друго не се е случило !!!
  • 18 Име

    1 0 Отговор
    В природата има ден и нощ, няма дати. Или нещо се случва или не. Без оправдания или полудействия. Причина-следствие. Пък хората да си баят за числа, кодове, имена