Last news in Fakti

18 Декември, 2020 09:46 15 469 65

Кристиан Костов - променен до неузнаваемост

  • кристиан костов-
  • евровизия-
  • x factor-
  • променен

Метаморфозата на младия изпълнител продължава с пълна сила

Въпреки че вече не живее в България, Кристиан Костов винаги ще се помни, като момчето, успяло там, където мнозина преди него се провалиха, класирайки България на заветното 2-ро място в песенния конкурс "Евровизия" - постижение, което до онзи миг нито един роден артист не бе правил. Надали обаче някой изобщо се е съмнявал в способностите му, при положение, че още по време участието му в "X Factor", менторите в предаването го орисаха на геройски музикални дела, пише dir.bg.

Така и стана. След музикалния форум, събрал на едно място артисти от всички държави на Стария континент, Костов се отправи към Китай, където се превърна в истинска сензация. Разпознаваемият му глас предизвика фурор в тамошното предаване "Singer 2019", а по-късно ликът му украси списанието "Elle Men". Накрая той направи дует с азиатската певица - Тифа Чен, който месеци по-късно преиздаде с победителката от Полша в "Детска Евровизия" 2018 - Роксана Венгел. През тази година Крис, както го наричат неговите приятели, издаде още няколко нови сингъла, придружени от видео клипове, които записа в Русия.

И макар безспорният му талант да не е в състояние да изненада когото и да било, то промяната във визията му през последните месеци със сигурност го направи. Преди коронавирус пандемията да избухне, той бе на гости на свои приятели в Ню Йорк, откъдето публикува снимки, показващи различния му външен вид, повлиян от k-pop културата. Изображенията разкриха, че от някогашното момче, покорило сърцата на българската публика с прочувствените си изпълнения от сцената на риалити формата, вече няма и следа.

Сега, само преди часове, той сподели със последователите си в Инстаграм, че метаморфозата му продължава с пълна сила. Изпълнителят на "Beautiful Mess" качи галерия от 4 изображения, на които е неузнаваем. Дължината на косата му вече стига до раменете, но това съвсем не е всичко, тъй като част от нея е боядисана в искрящо розово.

В коментарите под поста той пише, че не мисли да задържа този цвят задълго.

"Мога да избера друг цвят, когато този се отмие. Какъв да бъде той?", пита почитателите си Костов, а сред техните предложения най-много преобладават лилавото, синьото и зеленото.

"Кога точно реши да сториш това?", запита го една от потребителките на сайта.

"Не съм, беше спонтанна идея. Всичко, което знаех, е, че исках да направя нещо...", отговори ѝ той.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вол

    145 6 Отговор
    Много е женствен.Сигурно е джендър.

    Коментиран от #12, #19, #21, #39

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЛЛЛ

    133 2 Отговор
    Славата не им влияе добре на децата

    Коментиран от #45

  • 4 Мнение

    117 2 Отговор
    Горкото дете!
  • 5 Asdfg

    89 3 Отговор
    Ужас! Венелинооооооооо, ще ни поднесеш ли някога нещо стойностно и смислено?

    Коментиран от #13

  • 6 Лора

    23 24 Отговор
    Ето още един нормален човек, който го очаква,, голямо бъдеще,,.....!
  • 7 един от многото

    80 2 Отговор
    Това си е явно на другия бряг!
  • 8 Гост

    48 3 Отговор
    Жалко за таланта му като певец! Превърнал се е или може би, сега ни показва истинският си образ...?!
  • 9 Еееееееее

    58 2 Отговор
    Изостанал си, джендърче!Виж Азис,чиляка пие мъжки хормони,яко космясъл за да бъде мъжкар!
  • 10 работодател

    48 3 Отговор
    преминава хормонална терапия за смяна на пола. Скоро ще му клъцнат костовчето
  • 11 bgbgbgb

    25 3 Отговор
    тази да не е син на иван костов?
  • 12 За съжаление най-вероятно е така.

    32 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вол":

    Талантливо е безспорно"момчето", но все по-малко прилича на мъж. Но най-вероятно се е родил такъв. Ако е само за PR и известност тази трансформация, а не е израз на неоткрита сексуална идентичност това е грешен път... Все пак успех на световния музикален пазар. Такъв вид само в Корея и Китай може да се котира. Докато таланти като Димаш са добре приети навсякъде. Но при него и класата е различна.Всеки има право на избор как да се добере до слава и известност обаче. Дано е щастлив и в мир със себе си.

    Коментиран от #18

  • 13 AAAAAA

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Asdfg":

    НЯМА ШАНС :)
  • 14 100

    9 1 Отговор
    С малко грим ще стои по-добре.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 шумец

    11 10 Отговор
    Съветски гей.
  • 17 Мамаду

    22 0 Отговор
    Много е готина. Влюбен съм в нея.
  • 18 Вол

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "За съжаление най-вероятно е така.":

    Димаш е от друга планета.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Stéphanie 🎲

    24 5 Отговор
    Какво става с младото поколение пука ли му на някого😕На времето имаше мъже с дълга коса рок бандите например Kirk Hammett от Metallica обожавах го и още съм им фен .Правя сравнение опитвам се да разбера младите и аз имам син старая се максимално да съм добъра майка и с модерно мислене но това не мога да приема или пък смяна пола не .И вместо да мислят за по строг закон да се забрани тази трансформация ,тя е легална операция смяна пол,дете с двама бащи или две майки .Теорията за джендъра е продукт на едно общество, чиято цел е да води тотална война срещу природата, за да превърне всичко, абсолютно всичко в артефакт, продукт, обект, вещ, умение, уред, с други думи: пазарна стойност. Това е възможността за интегрален капитализъм, в който всичко ще се произвежда, следователно всичко ще се купува и всичко ще се продава. Теорията за джендъра е един от първите камъни на тази планетарна каторга...

    Коментиран от #31

  • 21 Реалист

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вол":

    Кво е това "Джендър"? Обикновен педе*аст си е, но това не го прави по-малко талантлив. По-добре е да е открит и това да се знае, стига обаче да не му се превърне във фикс идея и да навира сексуалността си в очите на хората...

    Коментиран от #23

  • 22 Рошко

    15 1 Отговор
    И с това подобие на човек пишете с гордост да ви шубам принципите аз на вас
  • 23 Stéphanie 🎲

    20 1 Отговор

    До коментар #21 от "Реалист":

    Това е свързано с процеса на извращаване на реалността. Природата се отрича, разрушава, презира, покварява, опустошава, експлоатира, замърсява, после се замества с културното: повече хормони, повече ендокринни жлези, повече тестостерон… Или пък хормонални инжекции за смяна на пола. Тази омраза към природата, тази обявена война за разрушаване на природата, е подготвителна за трансхуманистичния проект.😕

    Коментиран от #25, #56

  • 24 Яла,яла...

    13 0 Отговор
    Че го клатим,като мечка дрен...
  • 25 Реалист

    12 1 Отговор

    До коментар #23 от "Stéphanie 🎲":

    Много задълбаваш в някакви конспирации. Такива като това момче винаги е имало и ще има. Просто науката и медицината напредват и им дават повече възможности. Но пък вече обществото трябва да е коректив и да сага ясни и точни граници какво МОЖЕ и какво НЕ и какво НЕ трябва да може. Не трябва да им се позволява да раждат и отглеждат деца например...темата е дълга!

    Коментиран от #29

  • 26 гост

    6 1 Отговор
    Зеленото ще ти отива най-много!
  • 27 Хо хо хо

    15 4 Отговор
    Драйфа ми се от тоя.Какъв тялант обикновен пдраст
  • 28 Негова си работа

    5 3 Отговор
    Явно е решил да пробива в Китай. Там се забогатява адски бързо. Китайците имат огромен процент сексуални изкривявания и не са сигурни къде е България, но много добре знаят кой е Азис.
  • 29 Stéphanie 🎲

    8 3 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист":

    Може би имаш дъщеря и не ти пука,такива като мен с момчета .Живея със страх да не би някой ден да се реши на такава лудост,много хора не само аз живеем със страх,това се рекламира постоянно в медията по телевизията .Надявам се някой ден да последват много протести с/у това и такива операции да се забранят .Тук при нас още не е разрешено да имат деца ходят до Испания или Америка по клиники с инвитро забременяват ,и се връщат тук родителите им ги осиновяват собствените си внуци са есновременно и майка и баба по документ .... .Това е голям проблем темата е дълга и ужасна с новото поколение

    Коментиран от #33

  • 30 2loop

    7 3 Отговор
    Някви мъже останаха ли в тая кочина
  • 31 Свръхконсумация

    2 7 Отговор

    До коментар #20 от "Stéphanie 🎲":

    Преувеличаваш. Става дума за много редки случаи.
    "Тотална война срещу природата" само в твоята глава. Я се огледай колко много продукти имаш вкъщи дето никога ползваш , но си купила просто за да ги имаш...

    Коментиран от #36

  • 32 Gfg

    5 0 Отговор
    Е вече всичко 100% ясно ме че не беше ясно и преди..... Истаната е че не отива на добре света.
  • 33 ...

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Stéphanie 🎲":

    Напразно се плашиш. Нямаш пари да платиш за такава лудост.

    Коментиран от #38

  • 34 Хан Крум

    5 2 Отговор
    Малее какъв е тоя орисуван паун
  • 35 Ганьо

    6 2 Отговор
    Така е, като няма казарма!
  • 36 Stéphanie 🎲

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Свръхконсумация":

    Във началото и аз мислих както теб,сега не ако във България все още няма много само до 3-4 години ще видиш.Нищо че има голяма реклама тук всички са меки китки ....по телевизията е друго писах вече това се толерира .Но в реалноста постоянно има пребити и малтретирани такива хора по улицата .Другият елит 3 пол се крие не можеш го видя да се разхожда свободно ,постоянно правят протести за правата им .Преди 3г.имаше реклама на парфюм с двама мъже се целуват по улиците добре че бе Марин да ги махне само за това я поздравявам ,бях във шок .С дете в количка все се питах как е възможно какъв пример се дава на младите ....дълга тема не е за подценяване

    Коментиран от #47

  • 37 Булгар

    10 1 Отговор
    Този е красива корейска гейша. И като се сетя, че имаше и руски корени... чудеса стават по коледа и не само... До това води желанието да се харесаш на другите - губиш себе си!
  • 38 Stéphanie 🎲

    8 0 Отговор

    До коментар #33 от "...":

    Аз и да имам няма да дам заклевам се по скоро ще се самоубия през трупа ми.Но тука стандарта е друг , влезе ли му на някой в главата с парите които изкарва на месец и плюс кредит до 30,40 хиляди € ,без проблем се отпускат намират начин да си платят гяволъка .Две откачалки в децката ,фамилия със дете момченце , едната я питах в Америка забременяла инвитро , родителите и са осиновили малкия по закон нямат право да имат дете нито се прави инвитро за такива освен ако нямаш мъж .Проблема е че намират вратички и си правят що искат и ако днес е една двойка след 5 години колко такива деца ще има, какво възпитание и манталитет ще получат .Вероятноста това момче израстнало със две майки да се подложи на операция смяна на пол е голяма и що го мотивират .Една лудост води до друга лудост
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Гост

    4 1 Отговор
    Добре де Джендър
  • 41 mmmm

    3 0 Отговор
    Започнал е да се думка!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Цецо

    12 0 Отговор
    Интересно ми е дали вече си е сложил вагина...?!?
  • 45 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЛЛ":

    Обикновен руски джендър !
  • 46 Мадама

    6 2 Отговор
    Това, приятели, е джендър. Европейският идеал към който се стремим, трябва да пазим и обичаме!
  • 47 Свръхконсумация

    4 2 Отговор

    До коментар #36 от "Stéphanie 🎲":

    Имат гласност , защото обръщаме внимание. Това момче дори не живее в бг, какво ни интересува. Ако пуснем още няколко коментара пак ще има такава рекламна статия, защото хората имат интерес към скандалното. Нека не преувеличаваме нещата , такива хора ще има както и хермафродити, както и болести по рождение. Природата не е перфектна.

    Коментиран от #53

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Нет и тв

    4 3 Отговор
    Некога у Спарта тия са ги мятали в дупката, да не губят време и ресурси с тях. Съжалявам, че не сме запазили някои традиции.
  • 50 Всичко започна

    6 1 Отговор
    Преди 5г. 2015 когато Азис излезна гола от дървеното буре с надпис РОССИЯ и започна да пее песента ХОП😂😂😂😂😂😂😂
  • 51 Върти

    1 0 Отговор
    Перката на обратно.
  • 52 Ееееяя

    4 2 Отговор
    Добро си е момчето!!! Важно е СЪРЦЕТО, А НЕ КАК ИЗГЛЕЖДА, НИТО КАКЪВ ТОЧНО Е!!!.УСПЕХ МУ ЖЕЛАЯ !!!
  • 53 Stéphanie 🎲

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Свръхконсумация":

    Пак ме караш да се потретвам дали е скандал,дали реклама не знам по скоро спомага за още такива в бъдеще.За гейовете от едно време ги е имало факт защо се допусна смяна на пол ?Защо този път както винаги Ватикана не протестира а смъртната присъда не била угодна на бог ,големи дебати бяха накрая се премахна 😉а педера****та ?За да се отрече природата, е необходимо: да се унищожи жизненият импулс; да се организира сексуална фрустрация; да се хигиенизира живота; да се въведе медицински асистирана репродукция
  • 54 бай Ангел

    3 0 Отговор
    И тоя ли е геЙ?

    Коментиран от #58

  • 55 Неочаквано тъп

    2 1 Отговор
    Значи ако пийна малко повече, макар че харесвам жени, нема да му откажа да го опъна, па може и да ми хареса, па може и да му хареса
  • 56 Има хора, които се раждат такива, но те

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Stéphanie 🎲":

    са малко. Другото е мода, поквара и изповядване на ненормални сбъркани ценности.Сбъркано е да разрешават на "семейство" от двама "мъже" да осиновяват и възпитават деца. И от две жени също, но жената поне може да роди собствено от всеки мъж.
  • 57 Коста 19

    2 1 Отговор
    Изглежда ваксиниран
  • 58 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "бай Ангел":

    То си личеше още като малък, че ще е такъв!!! Какво се чудите сега?
  • 59 Комунист

    3 2 Отговор
    Не е задължително момчето да е гей. Това е отдавна установена "мода" за визията на изгряващите звезди, визия "педофилски блян". Кейпопа е нашумял напоследък вариант, който произлиза от Ю. Корея. Натрапват му я професионалистите около него, които са се заели да го направят "звезда". Това са цяла армия търтеи, които ще се хранят известно време на негов гръб. Когато излезе от подходящата възраст ще го поемат други обслужващи хрантутници и ще му сменят визиятя в съответсвие с по-голямата възраст. Не е за вярване какво огромно количество хора се издържат упражнявайки безмислени "професии" чиято дейност е насочена към манипулирането на човешките взаимоотношения чрез "творческа" измама на сетивата. Приема се, че това е вид изкуство. Какво да се прави. Натурални капиталистически реалности...
  • 60 Педалион..

    1 0 Отговор
    Нещо от Майкъл Джексън,омешано българо-казахо-руско създание..И пее много талантливо..
  • 61 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Поздравления Факти.бг, вие познахте, че Микре ше спечели Вечното Дерби.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 цербер

    0 0 Отговор
    Този определено епедераст.
  • 65 Това дете

    0 0 Отговор
    Припозна ли се какъв пол да е?