Last news in Fakti

23 Декември, 2012 11:09 2 104 1

Бен Афлек отказа снимки с Кристен Стюарт

  • бен афлек-
  • кристен стюарт-
  • филм

Бен Афлек се отказа от участие във филма "Фокус" (Focus), в който главната женска роля е поверена на Кристен Стюарт, съобщи Inside Movies. По-рано звездата от "Здрач" сама бе обявила, че ще се снима с Бен в сомедия и това я прави особено щастлива.

Главният персонаж във "Фокус" е опитен мошеник. Той се запознава с момиче, което тепърва започва "кариерата" си в тази област. Героят споделя опита си с прохождащата бандитка, а освен това между тях пламват и любовни искри.

Според информацията Бен Афлек се е отказал от снимките заради напрегнатия си работен график, а не заради скорошната скандална слава на Кристен като прелъстителка на женени мъже. Афлек има амбиции и в политиката, а освен това напоследък все по-често се изявява като режисьор. Филмът му "Арго" е сочен като един от основните фаворити за "Оскар"-ите, както и за други престижни кинонагради.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    Сюжетът е 1:1 с "Клопка" (Ш. Конъри и К. Зита-Джоунс) - поне от описанието. А тая въпросната е супер смотана, к'во я превъзнасят, поне да беше хубава, е.аси... Едно време на почит бяха красавици като Ш. Стоун, К. Диаз, Ч. Терон и подобни, сега само някакви скумрии стават известно в Холивуд...
    А пък причината, че Афлек отказал заради т'ва , че тая е "прелъстителка на женени мъже" ми звучи като приказки от 1001 нощ или в-к "Шок"....