12 Април, 2021 10:58 4 601 3

Искра Радева се оплака от коронавируса

  • искра радева-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • болест-
  • възстановяване

Певицата и актриса разказа колко тежък е бил възстановителният период

Искра Радева се оплака от коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

В края на миналата година Искра Радева призна, че се е заразила с коронавирус, но положението при нея било дори критично в един момент. Към днешна дата, месеци след излизането си от болницата, певицата и актриса разказва как е преминала през този тежък период.

Тя не е ваксинирана, защото все още има голям брой антитела в организма си, а и лекарите не го препоръчват на този етап. Това, през което е преминала покрай заразата с коронавирус, звучи повече от стряскащо.

"В болницата ме приеха втората половина на ноември и на 9 декември ме изписаха. Възстановителният период се оказа също много тежък, дълъг и бавен. Първо ми казаха два месеца, после три, сега казват - шест месеца. Никой не казва от какво зависи. Според мен от това доколко е силна имунната система и може да се пребори с последствията от вируса.

Вече съм значително по-добре, щом започвам и работа, която ми липсваше страшно много цяла година. Още повече че бяхме направили новата премиера, излязоха три предпремиерни представления и я спряхме заради извънредното положение. Шест месеца не я играхме, което е лошо за ново представление, тъй като не е улегнало и се забравя много бързо. Миналия месец го възстановихме, изиграхме едно представление в Пловдив и те пак затвориха", признава Радева в интервю пред "Монитор".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 2 Отговор
    Моля ви, това е станало преди почти половин година, не ни занивамвайте с глупостите на една забравена лелка певица-актриса...Боже,това е изнасилване с информация от страна на СабиХа/Събина!
  • 2 Стрелата

    4 0 Отговор
    Иначе кой щте се сети за нея
  • 3 Каквото и да, си там...!

    1 0 Отговор
    Няма да поумнееш..... хахаха....!