Last news in Fakti

28 Май, 2021 15:53 7 553 7

7 звезди, използвали дубльори за секс сцените си

  • дубльор-
  • горещи сцени-
  • секс сцени-
  • холивуд-
  • 50 нюанса сиво

И двамата главни актьори в лентата "50 нюанса сиво" са прибегнали до услугите на дубльори

7 звезди, използвали дубльори за секс сцените си - 1
Снимки: Shutterstock

Холивуд е пълен с т. нар. "филмова магия", включително и когато си мислите, че виждате любимия си актьор в разгорещена любовна сцена. Дали поради морални причини, чиста суета или други обстоятелства, някои знаменитости избират да останат на заден план и да използват дубльор за тези важни сцени, предава Дарик. Ето част от тези звезди:

Пенелопе Крус - „Карибски пирати 4“

Понякога е най-добре, когато можеш да разчиташ на семейството си, дори и на снимачната площадка. Докато „Карибски пирати 4“ се заснема, Круз е бременна и няма възможност да участва във всички сцени. На помощ се включва сестра ѝ Моника Круз, която влиза във всички разголени сцени.

Дакота Джонсън - „50 нюанса сиво“

Когато се сетите за този филм, едва ли си мислите, че точно на главната актриса ще и трябва дубльор. Причината не е, че Дакота се е срамувала заради татуировката, която имала на части от тялото. Операторът Шеймъс Макгарви споделя, че е участвал в кастинга за намирането на идеалното тяло без татуировки.

Джейми Дорнан - „50 нюанса сиво“

Не е за вярване, че моделът на бельо за Calvin Klein и един от най-сексапилните холивудски актьори също е използвал дубльор, и то в същия филм. Но е факт! Екранният двойник е канадски топ модел, който влиза в кадрите, когато не е необходимо да се вижда лицето на Дорнан.

Мила Кунис - „По приятелски“

Сексът между приятели е в основата на сюжета на този филм. Докато Джъстин Тимбърлейк решава да застане пред камерите без задръжки, то Мила Кунис решава да използва дубльор. Актрисата споделя, че ѝ се е наложило да покаже и част от гърдите си, а не е искала да излага всичките си прелести на показ в един и същи филм.

7 звезди, използвали дубльори за секс сцените си



Уилям Дефо - „Антихрист“

Уилям Дефо използва двойник във филма от 2009-та година „Антихрист“. За заснемането на сцената режисьорът Ларс фон Триер иска да използва порно актьор.

Джесика Бийл - „Лондон“

Преди да се омъжи за Джъстин Тимбърлейк, Бийл участва във филма „Лондон“, където си партнира с Крис Евънс. В продукцията има няколко сцени с близки кадри върху тялото на главната героиня. Бил не се чувствала комфортно в голите сцени и затова за тях използвали дубльорка.

7 звезди, използвали дубльори за секс сцените си



Оуен Уилсън - „Аз, ти и Дюпри“

Братята Уилсън се очертават почитатели на дубльорите в голите сцени. Люк Уилсън използва двойник за сцените във филма „Моята супер бивша“. Оуен пък използва дубльор в голите сцени в „Аз, ти и Дюпри“. Все пак актьорът твърди, че това е изцяло решение на режисьорите, които са преценили, че е по-добре да използват друго голо тяло.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    6 5 Отговор
    При нас некога всичко беше истинско. В интимните сцени за постигане на по-голям реализъм се бяхме разбрали с режисьора да топвам само главата, ама като се отплеснех, все едно оня има рамене да се запре.
  • 2 Transpocalypse

    5 5 Отговор
    В Холивуд ползват дубльори само джендърите в секс сцените, за да не пъкне некоя кайсия по погрешка изпод чаршафите.
  • 3 Радо

    4 1 Отговор
    Аз с Пенелопчето искам дублирам няколко пъти.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Русия 24 тв

    2 0 Отговор
    Мила Куинс е изключение но и тя е имала в предвид нещо иначе би се разголила
  • 6 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    4 5 Отговор
    ББ дубльори не ползва,
    че не иска да пълни чужди чекмеджета...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.