Last news in Fakti

4 Март, 2013 17:25 2 333 0

Аварийно кацане уплаши илюзиониста Дейвид Копърфийлд

  • дейвид копърфийлд-
  • самолет-
  • аварийно кацане

Самолетът на прочутия илюзионист Дейвид Копърфийлд кацна аварийно рано тази сутрин в Пеория, щата Илиноис, заради предполагаеми проблеми с двигателя, съобщи Ен Би Си.

Магът, известен с магическите си номера, при които скри Статуята на свободата или вися в безтегловност над Гранд Каньон в Колорадо, пътувал от Лас Вегас, където напоследък живее, за Ню Йорк, където трябвало да участва в телевизионно шоу.

Пилотът чул съмнителен шум, а илюзионист записал с мобилния си телефон някакво мистериозно пращене, което така и не преставало. Това накарало екипажа да прекъсне полета и да се приземи аварийно на заснежено поле.

Копърфийлд написал в профила си в туитър, че никой не е пострадал, но на 37 000 фута височина било много страшно. Той не съобщава нито колко души са били на борда, нито причината за извънредното кацане. Дейвид

Копърфийлд е най-богатият илюзионист в света, има няколко награди „Еми“ (аналози на „Оскар“ в шоубизнеса), 11 пъти е попадал в Книгата с рекорди на Гинес. Той е единственият представител на жанра, който има звезда на Алеята на славата в Холивуд. Негова собственост се водят казино в Лас Вегас, ресторанти и дори няколко острова от групата на Южните Бахами, закупени за 50 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА