Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 16:15 7 341 10

Силвия Петкова взе изненадващо решение. Актрисата се изправи пред най-големия си страх, да ...

  • силвия петкова-
  • кино-
  • театър-
  • пътят на честта

Звездата от българското кино обърна гръб на театралната сцена

Актрисата Силвия Петкова, която в последно време трупа популярност с играта си в сериала "Пътят на честта", реши да сложи край на кариерата си в театъра.

Звездата от българското кино видя, че получава по-големи хонорари от филмите и обърна гръб на театралната сцена. Тези дни се сбогува с "Театър София", където бе щатна актриса, пише show.blitz.bg

Тя призна за това в социалните мрежи с мисъл на Жан-Люк Годар: "Зад театъра стои животът, а зад живота стои театърът" и добави: "Благодаря ви, приятели за всичко".

На кадъра е с колегите си Неда Спасова, Симона Халачева, които се снимаха в друг сериал на Нова - "Откраднат живот", актьорът Росен Белов и режисьора Калин Ангелов. Снимката вероятно е от репетициите на новия спектакъла "Цветята" от Теодора Иванова-Додо, който подготвят в театъра. Силвия Петкова трябваше да участва в постановката.

Все пак разбрахме от театъра, че тя ще продължи да играе в постановката "Тирамису", където на сцената си партнира с Лилия Маравиля, Неда Спасова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Дария Симеонова, Мила Банчева, Луиза Григорова-Макариев, Лора Мутишева и Снежана Макавеева.

Актрисата, която винаги е толкова истинска и завладяваща, във всяка героиня, в която се превъплъщава, засега ще се изявява от малкия екран като Кера от "Пътят на честта". В "Театър София" тя направи отлична роля в постановката "Съгласие", която за съжаление вече не се играе. Бившата на Калин Врачански призна, че действително е подала молба за напускане на театъра, но е запазила чудесни отношения с колегите си и с директора.

"Усетих, че един от най-големите ми страхове се сбъдва - инерцията, рутината. Излязох на свободна практика. Много ми се работи и се уплаших, че чакам някой да ми даде роля. Реших най-после да повярвам в себе си", обяви Петкова


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко стана

    2 0 Отговор
    Тая нещо няма ли да ни агитира??? Да направи по ффииут ако се ваксинираме. Че миналата година ни плашеше да не излизаме, че много страшно било и сме щели да Омрем.
  • 2 Алфа Вълкът

    4 0 Отговор
    Нашите да вземат се учат от турците как се правят сериали, една туркиня не съм видял без да я е барнал фризьор! Гримирани като порцеланови кукли и ако не стига използват някакъв лек блур ефект или филтри.
    Винаги сюжетите им са от чужди филми адаптирани и музиката също. Пък нашите актриси все някакви чорлави и с мустачки в случая!
  • 3 Потурко

    14 1 Отговор
    Смешна, некадърна, прекалено лигава, без грам талант и селско бозаво излъчване! Добре, че излъга едно режисьорче, натресе му дете и сега си урежда роли тук таме! Сериала е много слаб, с лош сценарии, недовършени диалози, калпав актьорски състав, но двамата некадърници в главните роли допълнително влошават нещата!
  • 4 Димата

    3 5 Отговор
    Не съм и фен,нещо ми липсва в нея,но си играе прилично ролята в Пътят на честта!
  • 5 Съдията Дред

    2 3 Отговор
    За тоя сериал от статията научавам. Не знам как си формират приходите от реклами, но по принцип сериалите се гледат от най бедната част от населението, обикновено възрастни жени, които за стоки като телефони и коли нямат пари, а от дамски превръзки вече нямат нужда. Но пък абсолютно неизвестни актриси явно захлебват добре.
  • 6 Ромул

    1 0 Отговор
    Разбирам-загърбва театъра, разчитайки на повече кинти от роли в киното. Ами ако...и там парите намалеят и роли няма...?! Накрая да не я видим в Only fans за някой и друг долар.
  • 7 Роберто М.

    1 3 Отговор
    Със Сливия се знаем още от зад канала. Много добри роли сме играли с нея зад кулисите ,особенно на спуснати завеси. Раздава се много и е много добра.
  • 8 Спалня, баня или библиотека..?!

    1 0 Отговор
    Тез, младвите хич не ги знам....!
  • 9 Готин

    4 0 Отговор
    Има защо да се страхува! Най-глупавите постъпки се правят, когато много си повярваш. Сега има само два пътя. Нагоре е стръмно и мяма посока. Всичко останало е хлъзгаво и надолу с пълна газ.
  • 10 Аз Варна

    5 0 Отговор
    Браво!Разумно решение е взела да се откаже от театъра.То и без това тази изсушена мушмула за нищо не става.