Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 11:46 6 950 12

Миро изправя Лили Иванова и Васил Найденов един срещу друг

  • лили иванова-
  • васил найденов-
  • любимците на българия-
  • миро

Двете естрадни величия ще мерят сили за титлата любимец на България

Миро изправя Лили Иванова и Васил Найденов един срещу друг - 1
Снимки: БГНЕС

Дългогодишните приятели Лили Иванова и Васил Найденов ще се съревновават един срещу друг. Най-големите ни звезди ще мерят сили и най-накрая ще разберем кой от двамата е по-обичан от българите.

Певецът Миро, който е и водещ на "Любимците на България" по БНТ, е на път да "скара" двете ни естрадни величия, пише Шоу Блиц.

Поп иконата Миро обяви новата категория в предаването си, за която ще тече активно гласуване. Любимец на България ще определят зрителите, а сред номинираните, освен Лили и Васко, са Веселин Маринов, Николина Чакърдъкова, Орлин Горанов, Поли Генова и Васко Василев.

Големият победител ще бъде обявен на 28 ноември.

Ясен е победителя в категория Образование в класацията на БНТ „Любимците на България“. Учителят по история и известен блогър, Димитър Гилев спечели зрителския вот в класацията, в която бяха номинирани още Теодосий Теодосиев, Христо Господинов, д-р Владимир Божилов, Росен Богомилов, Радина Маринчева и Минко Балкански.

Големият финал наближава и на 16 декември, Миро ще обяви в ефира на БНТ 1, кой от всички победители в 12-те категории е любимецът на България.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужасно

    7 13 Отговор
    Бабата ще побеснее ако не е първа и пак ще звъни на Кошлука, за да иска уволнения от БНТ.
  • 2 Бибитко

    13 3 Отговор
    Миро е много слаб водещ, а предаването му е пълна боза, което отегчава даже бабичките по опустелите села. А Лили Иванова и Васил Найденов са готови да направят всичко само и само да окръглят още повече банковите си сметки.
  • 3 надарена кака

    19 2 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки! И двамата ни певци са любими. И Васил Найденов,и Лилито.
  • 4 ЧОКИ

    25 3 Отговор
    Л И Л И Е БЪЛГАРСКАТА ИКОНА ,ГОСПОД И Е ДАЛ ГЛАС И ВСИЧКИ ПЕСНИ СА СЪС СЪДАРЖАНИЕ. САМО ЗДРАВЕ ДА ИМА,ТЯ СИ НАПИСА ИСТОРИЯТА.АКО СЛЕЗНЕ ОТ СЦЕНАТА ЩЕ Е С БИС,А НЕ ОСВИРКВАНЕ.КЪСМЕТ , ЛИЛИ .
  • 5 Като малък

    1 8 Отговор
    все си мислех че Васко и Лилито ще се оженят някой ден,пък те с Ивайло дигнали сватбата.
  • 6 в кратце

    9 2 Отговор
    Не само Васко е минал под дъгата,има и други много добри певци и артисти.
  • 7 Шамсу имамов

    2 6 Отговор
    Аз залагам на Васко по жилав е и п....те имат неподозирани възможности когато са по гръб
  • 8 копи пейст

    5 0 Отговор
    В съседните на България страни – Турция, Гърция, Сърбия, Македония бяха създадени съвременни музикални стилове, основани на фолклора на съответните народи. От този вид е съвременната попмузика в Гърция – “елиники травуда”, за чийто баща с основание може да се приеме големия гръцки композитор Микис Теодоракис. Като следствие от безкрайно убитото национално самочувствие, от дълго време в България само се копират чужди музикални форми. В резултат на това ние се обогатихме с нови музикални жанрове от вида “стара градска музика”, която копира музика от Чехия, Украйна, Германия, Франция и др.; “естрадна и забавна музика” основана на копия от Италия, Англия и САЩ и напоследък “чалга”, основана главно на цигански, турски и гръцки напеви и съпровод. Истинското музикално наследство на българите обаче тъне в забрава и постепенно изчезва. От това губят не само българите, от това губи Европа и света, защото културното разнообразие се унищожава.
  • 9 Мим

    10 1 Отговор
    Според мен,съревнование е само на думи.Лилито си е била,е и ще си бъде 1 до живот ,поне за сега....

    Коментиран от #12

  • 10 Тъпота

    2 8 Отговор
    Що не се хванат за ръка и да се разкарат някъде и двамата.
  • 11 Нямам нищо против Найденов

    2 2 Отговор
    Но,,, хора,, с това лично име ми са,, противни,,..... един свестен не съм срещала, Васко така, Халил иначе, ужас....!
  • 12 Да,, прозтак,...!

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мим":

    Виж си писането....,, модерни,, станахте по сайтове да, висите и млади х.... да едете....!