Last news in Fakti

13 Декември, 2021 22:28 2 319 15

Бюти навиците ни, които мъжете не харесват

  • красота-
  • навици-
  • жени-
  • разкрасяване-
  • не харесват-
  • мъже

Дамите обожават дългия маникюр, но...

Бюти навиците ни, които мъжете не харесват - 1
Снимка: shutterstock

Много от бюти трендовете, за които жените оставят в салоните и магазините куп пари и жертват времето и енергията си, се оказват недолюбвани от мъжете. Онова, което дамите намират за красиво и към което се стремят, невинаги се харесва от силния пол. Кои са бюти процедурите, които може да си спестите, тъй като са крайно неприятни на половинката ви? Вижте спъсък на някои от тях, представени от сайта Actualno.com:

1. Безкрайно дълъг маникюр

Дамите обожават дългия маникюр, плащат висока цена, за да се сдобият със свръх дълги и остри нокти, върху които блестят камъни и украшения. Господата обаче не харесват нито орловите нокти, нито украсените като коледна елха. Те се впечатляват от изискан, елегантен маникюр със средна дължина, от естествени нокти, които не оприличават на оръжие за убийство или самоубийство.

2. Лепкав или блестящ гланц за устни

Дамите смятат, че блясъкът върху устните ги прави по-обемни и по-привлекателни. Господата обаче предпочитат голите устни или такива с матово червило в естествен цвят. Никой представител на силния пол не би искал да е брадата му в брокат след целувка. Това е и причината да изпитват тих ужас от сиропираните устни.

3. Тежкият грим

Жените контурират лицата си и прекарват часове с опити да направят перфектния опушен грим, докато мъжете всъщност не харесват твърде изрисуваните лица. Може да оставите фон дьо тена, както и ружа, но не използвайте 20 продукта върху кожата си, контурирайки я в ежедневието си. Запазете тези техники за специални поводи и ограничете наслояването на помади върху лицето си в ежедневието.

4. Екстеншъните

Ако косата е вградена на кичури, естествена е и не се откроява, да, няма проблем, силният пол също ще е очарован. Ако обаче закачите изкуствена коса във вашата и това е очевидно, мъжете няма да го одобрят. Внимавайте и да не паднат кичури под завивките, за да не докарате траен ужас на половинката си, че ви е скалпирал.

5. Дългият избор на аутфит

Ако половинката ви чака за вечеря, а вие сменяте 10-та рокля, не очаквайте да е доволен. Имайте предварително набелязани тоалети, подходящи за всеки повод, и просто облечете един от тях, ако не искате да съсипете вечерта.

6. Изкуствените мигли

И тук важи правилото като за косата – ако са професионално поставени, на снопчета, неразличими от естествените и не прекалявате, всичко е наред. Ако върху клепачите ви има четина, която пречи да се види цветът на очите ви или ви пречи да гледате, то не очаквайте мъжа до вас да е доволен.

7. Бръсната част на главата

Асиметричните прически, които са любими на някои дами и включват част от косата, обръсната до голо, е абсолютен атифаворит на господата. Късите коси също привличат по-малко мъжете, както и прекалено стилизираните. Мека, естествена, дълга, ароматна – такава е предпочитаната коса.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сократ

    12 0 Отговор
    Какво е Бюти? Писах в тълковния речник бюти и не ми излиза нищо!

    Коментиран от #8

  • 2 Мисирки

    14 0 Отговор
    Какво “бюти”, какви 5 лв.? Развращавате и опошлявате българския език.
  • 3 Жена

    5 0 Отговор
    Да се родиш жена си е истинско нещастие. Цял живот да прекараш зад огледалото.

    Коментиран от #6

  • 4 American 🏈

    3 2 Отговор
    Кой ги решава тези неща, Факти гуру някое? Вземи има различен вкус. Има такава поговорка от Русия - po vkus I po svet tovarishee net
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Даа

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жена":

    Ако си умна е още по-тежко...
  • 7 Ей,мисирки?!? 😁

    2 0 Отговор
    Какви да тези заглавия,за боко тиквуня ли мислите, докато пишете тези безсмислици!
  • 8 Rock

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сократ":

    Па пиши бюти трендове... Явно не сме фешън- иначе естеншъните и аутфитът са си на чист български... Нищо не пише за микроблейдинга- това е когато от две вежди правят една дебела... Требе да сме фреш.- да идем на фитнес и да пием смути преди да направим един шопинг...
  • 9 въпросче

    4 0 Отговор
    "Бюти навиците ни"....Какво е това "бюти"? Не е ли по-добре да бъде разкрасителните ни навици или няма да сме интересни,ако не пишем на англичански? Айде,"пор фавор!".
  • 10 Зара

    0 0 Отговор
    Безкрайно дълъг маникюр,маникюр дълъг до Банкя.
  • 11 джедай

    2 0 Отговор
    Господата обаче предпочитат голите устни,както голата гръд,голото коремче,голо дупе и голи баджаци.
  • 12 електрошок

    0 0 Отговор
    Аз облечени устни не съм виждал,облечени с кожух. Или с прозрачен клин.
  • 13 цумбрум

    0 0 Отговор
    Лепкавият гланц за устни може да залепи мъж за вас. Отлепянето обаче е трудно след 20 минути кекс.
  • 14 трясъ

    1 0 Отговор
    Опушен грим ли? От комина на кой ТЕЦ е опушен? Предпочитам опушена сьомга.
  • 15 майстор

    2 0 Отговор
    Дългият избор на аутфит е АУТ И ШУТ-ФИТ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА!