Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 22:26 15 481 17

Един ден ще съжалявате за тези татуировки

  • татуировки-
  • жаление-
  • съвет

Не е необичайно човек да промени решението си, след като си направи татуировка

Един ден ще съжалявате за тези татуировки - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Татуировките в днешно време не са нещо оригинално или нестандартно. Днес, почти всеки срещнат има по нещо нарисувано по тялото си. Някои татуировки са интересни, красиви и си личи, че в тях е вложена мисъл и имат смисъл. За други обаче може да съжалявате един ден.

Ето какво споделят татуисти за нещата, които не трябва да правите щом става дума за перманентна рисунка върху кожата ви:

Татуировка направена лекомислено и импулсивно

Не е изненадващо, че колкото по-дълго обмисляте каква татуировка искате да си направите, толкова по-малко вероятно е да съжалявате след това. Въпреки това, близо 30% от татуировките се правят импулсивно и тези моментни решения са в основата на много съжаления.

Татуировка на герои от филми на "Дисни"

Някои от анимационните герои изглеждат сладко върху кожата на 16-годишно момиче, но ситуацията е съвсем различна когато става дума за сериозна жена на средна възраст. Ето защо не трябва да се изкушавате да си татуирате патенце или русалка, защото си мислите сега, че ще сте яки.

Татуировки направени преди навършване на 21 години

Приблизително 37% от хората, които съжаляват за татуировките си, са ги получили в ранна тийнейджърска възраст или някоя и друга година след навършване на пълнолетие. Според едно американско социологическо проучване, след като навършите 26, вероятността да съжалявате за татуировката си е много малка.

Татуировки на малки птички

Доста са жените, които искат татуировка на две птички. На врата, на ръката, на глезена и т.н., но татуисти препоръчват да не си го причинявате. Татусът от снимката обаче е доста красив и нежен.

Татуси с дати и чужди имена

Не си татуирайте името на половинката си, както и рождените дати. Сериозно ли ви е трудно да ги запаметите, че държите да ги изпишете с мастило на гърдите си? Е, ако много ви харесва и ви влече тази естетика... Татуисти обаче смятат, че е време тази мода да отмине.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се

    116 20 Отговор
    татуираш е простотия. Грозно е и определено след време се съжалява.

    Коментиран от #15

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 През ВСВ

    48 10 Отговор
    от татуираните са правили абажури и папки..
  • 4 Хайл

    60 5 Отговор
    Вчера видях един дракон със татуировка на човек по краката и надпис на китайски "пиле фрикасе"
  • 5 Серго Станишев 🏳️‍🌈

    39 4 Отговор
    Аз ще си татуирам моята голяма любов Рада дълбоката
  • 6 ТРЪМПИ ТЕРМИНАТОРА

    36 1 Отговор
    Филъри ботокс силикон лифтъри липосукции смяна на пола.....
  • 7 Жок Съдбата

    40 7 Отговор
    Мен пък ме татуираха три пъти с файзер и много съжалявам, ама не си го признавам.
  • 8 Лорд Минчу

    53 9 Отговор
    Жените специално директно минават поне едно ниво надолу, след като си татуират дори и най-малката татуировка! Може да си мислят, че не е така, но е! До голяма степен важи и за мъжете с измислени татуси тип "батка" освен, ако не са самоанци с традиции или подобни!
  • 9 Читател

    35 3 Отговор
    Татуираните от кои племена са?От Африка?От джунглите на Амазония?Как ли ще изглежда татуиран,примерно на 80.С разни змии,гущери,кръстове и прочее дивотии.
  • 10 Оффффф

    14 24 Отговор
    Аз имам само шест, едната е на жена ми с детето... Звучи тъпо,но си е произведение на изкуството. Жена ми има .... не знам всъщност колко ,над десет. Това прави ли я лош човек?

    Коментиран от #13

  • 11 РЕАЛИСТ

    15 0 Отговор
    ду­ма­та “та­ту­и­ров­ка”, tattoo, е про­из­вод­но от “tatau” (Та­и­ти) и “ta-tu” (Мар­киз­ки ос­т­ро­ви), и оз­на­ча­ва “мар­ки­ра­не, бе­лег, знак, ра­на” и за пър­ви път е спо­ме­на­та в за­пис­ки­те на из­с­ле­до­ва­те­ля Джеймс Кук през 1769 г. за ек­с­пе­ди­ци­я­та му до Юж­ния па­си­фик. Тя
  • 12 РЕАЛИСТ

    23 0 Отговор
    Интересът към татуирането се възражда с Великите географски открития и завръщането на Джеймс Кук с татуиран полинезиец. Постепенно татуировките се разпространяват сред моряци, пътешественици, затворници, проститутки.
  • 13 кжкжкж

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Оффффф":

    Звучи тъпо, защото е тъпо.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 тък ли

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да се":

    добре че ми каза
  • 16 Ха ха ха ха ха ха ха

    7 5 Отговор
    Като станат бани и дядовци ще се срамувам от татуираните си тела.
  • 17 Ужас

    12 2 Отговор
    Белязани за цял живот.