Last news in Fakti

6 Април, 2022 12:15 5 761 15

Наум Шопов смени колата заради скъпото гориво (ВИДЕО)

  • наум шопов-
  • кола-
  • скъпи горива-
  • шега-
  • видео

Актьорът смени чисто новото си "Maserati" с ...

Актьорът Наум Шопов свали нивото заради високите цени на горивата. Звездата от сериала "Откраднат живот“ смени луксозното си возило с далеч по-малко, разкри самият той във видео в социалните мрежи.

Разбира се, не става въпрос за разклатено финансово състояние на Шопов-младши, а за шеговит коментар по актуалната тема с поскъпването на горивата. Във видеото актьорът, който напоследък се изявява като водещ на реалити шоу, излиза от гаража си, яхнал червена пластмасова количка, която бута с крака. "Когато цените на горивата ударят 3 лв. за литър“, гласи обяснението му към видеоклипа. Екранният д-р Тасев вероятно е заел червената "бегачка“ от дъщеричката си Амая, пише burgas24.bg.

Видеото на любителя на високите скорости предизвика смях сред феновете му, които го заляха с одобрителни коментари и шеги за идеята и избора му на возило. "Винаги си имал вкус за бегачки, но това надминава всичко“, "Ауди 80-ка с пернишка регистрация внася респект“ и "Винаги ще си намираш място за паркиране“, са част от намигванията към тв-звездата.

Преди две години пък Шопов-младши се сдоби с истинско бижу в гаража си. Тогава той смени автомобила си с чисто ново "Maserati".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    11 3 Отговор
    Аз пък си купих Тоuareg V10 5.0 литра двигател. Като зареждам на колонката искам протмонето ми да кърви.
  • 2 Хмм

    32 0 Отговор
    Отде са му парите на тоя?
  • 3 Перо

    28 1 Отговор
    БГ парвенющина!
  • 4 Мюмюн

    6 3 Отговор
    Аз ви думах ама вий ни ма слушати - кат си земете пу идна каруца сас магари или ат, шапка на туяга. Ко ша плащати за гуриву, масла, акомолатури, филтри, винетки, прегледи -фърляш му идно сино слама или неква трива, джиткаш си на чист ваздух, аку скиваш нещу ценну- жилязу туй унуй, спираш и гу земаш. Паркумиста да иска чувек за каручката можи нещу тунинг да й са напрай....а сига сички риват чи скапо било. Идно времи наште дедувци и баби саму мазиратита са карали, а...
  • 5 user

    10 12 Отговор
    Българинът последните години забогатя, натрупа спестявания, ояде се, надебеля и 3 литра бензин не могат да го бутнат. И при 5 лева пак ще си кара БМВ-то харчещо 15 на 100. Хубаво е, че сега при така наречената Промяна ще пообеднее малко, за да му дойде акъла в главата!
  • 6 SCH JVLIVS II

    2 11 Отговор
    Нямам такова желание да сменяме скъпи красиви коли за боклук освен Тесла/само че Тесла не е на цената на скапано Пежо или Ситроен /въпреки че тук започват да ни поставят условия и срок . Не предлагат оферта за скъпите коли кой и на каква цена ще" закупи" скоро няма да има и копувачи за такива коли.
  • 7 Да мине

    7 3 Отговор
    на колело !
  • 8 П(рост)К(уро)П(уткоф) от П П

    9 2 Отговор
    Да оди пеш бе!

    Коментиран от #9

  • 9 SCH JVLIVS II

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "П(рост)К(уро)П(уткоф) от П П":

    Това само за видео се прави на смешен. Скоро и Ганя ще задължи ЕС да сменя колите с електрички има много фирми с Ел.коли ще ви питам тогава и се чудиш какво да правиш със скъпата си кола която ще стане непродаваема а трябва да купиш нова ,грозна ,малка най веселата част опашка за зареждане в България населението живее в блок не сте по къщи със кабела през терасата ли ще зареждаш цяла нощ?При вас по гадно само гледай

    Коментиран от #12

  • 10 ДАНИ

    7 2 Отговор
    Един от най-грозните мъже ,така че по-добре да си има хубави коли,
    да избива комплекси !!!!
    Не оценявам хората по външен вид,но ако ти се натрапват постоянно във всевъзможни предавания по тв----става досадно.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Крокодилче

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "SCH JVLIVS II":

    Пий хаповете Guicci,или вече не ти харесва този ник?Май психиатърът пак те е изтървал,марш обратно в леглото

    Коментиран от #14

  • 13 айде бе

    1 0 Отговор
    Ами много му е паднал гарда ....
  • 14 SCH JVLIVS II

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Крокодилче":

    Дилъра ми го няма ваканция 🥴 пуснаха ме на домашен режим без медикаменти от лудницата 🤣🤟
    Явно не си в час за новите закони и задължения в Европа от Еко фашистите някой фирми прекъсват договори за доставка и дистрибуция на други транспортни фирми ако не си с Ел.кола .Влиза в сила скоро и за частни лица повече не съм длъжна да ти давам информация. Поне малко умна да беше защото те разбрах коя си онази която рисува джоконди в тоалетната ти бе писал един човек тук в друга тема,много си елементарна и те разбирам винаги дори с непостоянен ник никога не пропускаш повод да се заяждаш с мен
  • 15 Боли ме

    1 0 Отговор
    Местя го!!!