Last news in Fakti

13 Юни, 2013 15:51 3 807 0

Гол акробат тероризира пътници в метрото (видео)

  • сан франциско-
  • акробат-
  • гол-
  • арестуван

Загубил самоконтрол цирков артист може да представлява истинска опасност за обществото. Това изпитаха на гърба си пътниците и работещите в метрото на Сан Франциско, където чисто голият акробат Айнър Перес изнесе необичаен спектакъл, нападайки нищо неподозиращи жени, съобщи Си Би Ес.

Налудничавото представление е било записано на видео от служителка в метрополитена, която укрила в своята кабина една от уплашените потърпевши. Още същия ден 24-годишният Перес е бил арестуван, а след това изпратен на лечение, тъй като се появили сериозни опасения за неговото психично здраве. В момента полицията не знае къде се укрива любвеобилният акробат ексхибиционист след освобождаването му от болничното заведение.

Айнър Перес тероризирал пасажерите на една от метростанциите в продължение на 7 минути, през които успал да доведе до истерия една дама, да се сбие, да направи няколко стойки върху парапетите и няколко фигури по пода, както и да получи ритник от колоездач.

Колегите на Перес от цирковата трупа ClownSnotBombs заявили, че подобни изцепки не са характерни за него и изключили възможността той да е употребил наркотици. Те го познавали като артист работохолик, но съобщили, че няколко дни преди инцидента Перес престанал да ходи на репетиции. В живота му имало много стресови моменти и това може да е избило в поведението му, предполагат от цирка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА