Last news in Fakti

19 Август, 2022 12:31 3 750 9

Даяна предрекла собствената си фатална катастрофа

  • принцеса даяна-
  • предсказание-
  • катастрофа-
  • фатална катастрофа-
  • смърт-
  • кралско семейство

Даяна е знаела от неназовани източници, че ще се случи опасна катастрофа с нея

Даяна предрекла собствената си фатална катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Предстоящият документален сериал на Discovery+ "Разследванията за Даяна" разкрива нови шокиращи подробности за трагичната смърт на принцеса Даяна в автомобилна катастрофа през 1997 г. Покойната принцеса на Уелс е предсказала, че ще загине в автомобилна катастрофа две години преди ужасяващия инцидент в Париж, който отне живота ѝ, съобщава „Daily Beast“.

Шокиращото разкритие беше оповестено в кратък преглед на предстоящия четирисериен документален филм на Discovery+, чиято премиера се състоя в четвъртък, 18 август. Документалната поредица включва дълги подробности за "бележката на Мишон" - бележка, която адвокатът ѝ Виктор Мишон е направил по повод нейните опасения.

През октомври 1995 г. Даяна поискала лична среща с личния си правен съветник Мишон, за да му "каже за нещо, което ѝ е хрумнало". Мишон старателно записва разговора им, по време на който Даяна казва, че "надеждни източници", които тя не иска да назове, са я информирали, "че е възможно да се инсценира автомобилна катастрофа". Даяна очевидно е прогнозирала, че "или ще загине, или ще бъде сериозно ранена".

На 31 август 1997 г. Даяна - заедно с партньора си Доди Ал-Файед и шофьора си Анри Пол - загива, след като Анри блъска мерцедеса им в стълб със скорост 65 км/ч в тунела Pont de l'Alma в Париж. Пол е бил под влиянието на алкохол и лекарства, предписани с рецепта, докато се е опитвал да избяга от безмилостните папараци, които са ги преследвали с мотоциклети.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе !

    11 4 Отговор
    Като знае , че се плющи с арабина ! Кралицата я е предрекла преди нея !
  • 2 Зззз

    6 4 Отговор
    От тая нищо не остана ,но продължава ровенето на костите й.Да не говорим кой още се интересува от нея.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор
    ДАНО СКОРО ДА СЕ ОПРАВИ ЖЕНАТА
  • 4 Помня

    9 0 Отговор
    преди египтянин , с когото бе катастрофата , като се беше влюбила в пакистанец , живеещ в Лондон , как отиде при роднините му в Пакистан , чаршафосана и забулена....

    Коментиран от #6

  • 5 Папарак

    8 4 Отговор
    На Даяна и вдигнаха мерника британските служби, защото слагаше рога на принц Чарлз и се омъжи за арабин.

    Коментиран от #8, #9

  • 6 Що да не отиде

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Помня":

    Самира Ал Халифа арабка! беше истинското й име
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Вергина

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Папарак":

    Даяна започна да хойка след като мъжът й се върна при любовницата си отпреди брака, при това всички знаеха. Причина за години нерви и интриги и според мен фактическа причина Хари да избяга от змиярника. Сега разчитат на забравата, да изчистят имиджа. Затова и последният филм за Даяна я показва като луда едва ли не. Жалко за Кристен Стюарт, която играе ролята и която много харесвам - слаб, поръчков филм.
  • 9 Фенче

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Папарак":

    Няма да хванете жена рак за глупак просто така. Неизбежно ще ви даде възнаграждение за всичко. Рано или късно. Та в случая за едно рогче, тя му закачи 4 или 5.