Last news in Fakti

3 Септември, 2022 11:54 14 883 18

Звезден блясък: Ето кои ще са новите домакини в „Черешката на тортата“

  • черешката на тортата-
  • звездите в нас-
  • водещи-
  • део-
  • китодар тодоров-
  • мария игнатова-
  • ненчо балабанов-
  • домакини

Сили на кулинарната сцена ще премерят водещите на най-новия музикален формат на NOVA „Звездите в нас“

Нова седмица, изпълнена със забавни ситуации и неподправено чувство за хумор в приятелска обстановка, предстои с епизодите на „Черешката на тортата“ от вторник до петък от 20:00 ч. по NOVA.

Сили на кулинарната сцена ще премерят водещите на най-новия музикален формат на NOVA „Звездите в нас“ – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, актьорът Китодар Тодоров и телевизионният водещ Деян Славчев – Део. Звездните домакини ще поканят зрителите в своя личен свят и ще ги запознаят с най-близките до сърцето си хора.

Тон на доброто настроение ще даде Деян Славчев – Део във вторник, който ще посрещне гостите си на чист въздух в с. Годеч. Водещият с широка усмивка ще приготви разточително меню с пресни продукти домашно производство от собствената му градина, тази на съседите, както и от местната мандра. Съпругата му Марияна ще бъде негов верен помощник в кухнята, където предстоят експерименти, подправени с голяма доза импровизация. По време на уютната вечеря предстоят забавни истории за живота, а Ненчо и Китодар ще се състезават за първото място по разговорливост.

Водещият на „Звездите в нас“ Ненчо Балабанов е планирал амбициозно и стегнато меню, в което ще вложи душа и сърце. Вторият домакин за седмицата има ясна визия, а за безупречното изпълнение на концепцията ще помогне неговата красива половинка в живота Катрин. Ненчо ще използва първокласни продукти, ще демонстрира отношение към всеки един компонент от вечерята си и ще даде урок по приготвяне на месо. Как един актьор получава сценична треска преди да предложи брак, каква е тайната на дългия брак и добро ли е чувството за ритъм на участниците, предстои да стане ясно в сряда.

Актьорът с бърза мисъл и неповторимо чувство за хумор Китодар Тодоров поема щафетата в четвъртък. Домакинът се е спрял на любими свои ястия с български и ориенталски привкус, сред които таратор по любопитна рецепта и промишлено количество хумус. В кухнята предстои първокласен етюд от Китодар, в който ще му партнират двамата помощници – дъщеря му Матея и Рафи Бохосян, Въпреки съмненията за развоя на вечерта, гостите ще подходят с трепет към предстоящото. За компанията предстои обезоръжаващо посрещане, голямо количество смях и мил подарък за финал.

В петък вратата към личния си свят ще открехне Мария Игнатова. Известна водеща на NOVA, а вече и екранна половинка на Ненчо в най-новото шоу на NOVA „Звездите в нас“, ще направи своя дебют в „Черешката на тортата“ и ще допусне зрителите в уютния си дом. Менюто ще бъде вдъхновено от любими семейни рецепти, които ще загатнат за начина ѝ на живот. Пресни продукти, домашна тарама и специални салати ще бъдат само част от ястията на трапезата, които Мария ще приготви уверено в кухнята, а след това ще сподели със съпруга си Ивайло „Нойзи“ Цветков, Ненчо, Китодар и Део.

Какви забавни ситуации очакват още звездните участници и кой ще грабне плакета, проследете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Не пропускайте да разберете и кои ще бъдат първите пет отбора, които ще станат част от бляскавия старт на музикалния формат „Звездите в нас“ в неделя, 11 септември, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цървули

    30 0 Отговор
    Та това е цвета на нацията , и за това ще сме най-великите на света !
  • 3 факт

    35 4 Отговор
    Какви черешки, какви торти! Срамно е, когато българският т народ /80 %/ се притеснява за бъдещето си, да има такива пошли предавания по телевизията!
  • 4 Кольо,

    31 2 Отговор
    От къде ги събират тази сбирщина от кол и въже....
  • 5 Путлер каза

    20 0 Отговор
    Тунеядците на Нова.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Големи,, любимци,,

    10 1 Отговор
    Бравос...!
  • 8 факт

    13 0 Отговор
    Не е лошо Марчето да си поизчисти малко плочките зад нея /на снимката/.
  • 9 абсолютна тъпотия

    16 0 Отговор
    Има ли някой, който да гледа тая тъпотия???
  • 10 ОБЕКТИВНИЯ

    20 0 Отговор
    ПРЕДИШНИТЕ БЯХА ДИВИ СЕЛЯНИ С МНОГО ТЕЖЪК ДИАЛЕКТ!
    МНОГО ЛОШ ПОДБОР!
  • 11 Дядо Боби

    21 1 Отговор
    Манчев,организирай черешката с обикновенни хора,стига с тия кифли!!!!

    Коментиран от #17

  • 12 Дядо Боби

    20 1 Отговор
    Манчев, тия са срам за България,подигравка за нашите жени които са супер кулинарни,.......
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чичо,

    7 0 Отговор
    много забавно или доходоносно е да работиш със станалите безкрайно досадни, на хората, лица? Пускаш телевизора, виждаш едно познато лице и не знаеш на кой формат си попаднал, защото това лице участва най-малко в 3 формата. Малко зрители биха харесали неврастеничното дърпане на М. И. от екрана. Да готви пък Део, който беше казал, че ще го аплодират, даже и да се изходи пред зрителите, е просто светотатство. Ще се съобразите и вие малко със сегашната обстановка и ще ограничите луксозния си начин на живот, който сте водили досега на гърба на нас зрителите.
  • 15 Ром Бакарди

    2 2 Отговор
    Тоз шеф ли е меф ли е- манчев, ми дранчи на тилифона и ми вика: "бай Роме, знайм са ут питнайси гудини, ай идвай у мойто шоу да готвиш вав Чирешката, и да са прайш на тарикат, какавто всащност си!" Викам му-хараби ве, що не! Убачи....той ми вика пак: "Саму без разнити там манджи ут сорта- кадънгьобек, сутляш, имамбаялдъ, реване, толумби, баклави-се манджи дет ут тях му иде на човек да си уткъсне главата ут ядене! Трябва да е по засукано по изискану-демек кат за аристукрати и бухеми!" Утказах му- не е ли то да мааш джомеркити, бахура, пачата - не ми фали устаналити гозби. Да си ги ядат там.
  • 16 Алито от София

    3 1 Отговор
    Това се казва да печелиш на гърба на друг, найстина е доста кофти България да гледа как няколко нагаждачи ядът храна с която едно нормално българско семейство се храни, поне три дни, а да не говорим че има семейства които мечтаят за филия хляб на масата, а Манчевото шоу какво количество храна приемат, и то всеки ден и всяка вечер, това е много вредно е хора
  • 17 Иванова

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Дядо Боби":

    ОбикновеНи.
  • 18 ммм

    1 0 Отговор
    СРАМОТА ПОШЛОСТ БЕЗСЪРДЕЧИЕ БЕЗПРИЧАСТНОСТ И Т,Н, И Т,Н, КАКВА ЧЕРЕШКА КАКВИ ЗВЕЗДИ МАСОВО НАРОДА МИЗЕРСТВА А ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ЗВЕЗДИ ВЗЕМАТ ПО ЕДАНА ТОРБИ ПАРИ ЗА УЧАСТИЕ И НЕ ГИ Е ЕНЯ СИТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВАРВА А МАНЧЕВ Е ПОЗОР ВМЕСТО ДА ПОМАГА ЛАНСИРА ТЕЗИ УБАВЦИ