Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 14:06 1 888 11

Англичанка роди дете на своя приятелка

  • сурогатна майка-
  • приятелки-
  • дете-
  • бременност-
  • рак на шийката на матката

Буш бе диагностицирана с рак на шийката на матката през 2016 година

Англичанка роди дете на своя приятелка - 1
Снимка: Shutterstock

31-годишната Беки Сидел от Обединеното кралство стана сурогатна майка на своята приятелка, 32-годишната Каси Буш, и нейния партньор, 31-годишният Джак Клейл, разкри изданието Metro, предаде БГНЕС.

Буш бе диагностицирана с рак на шийката на матката през 2016 година. Жената трябваше да се подложи на лъчетерапия и химиотерапия, което ще провокира ранна менопауза и ще я направи безплодна. След като научила за това, тя решила да замрази яйцеклетките си предварително.

Няколко месеца по-късно Буш и съпругът ѝ се обърнали към британската службата за сурогатно майчинство, за да намерят сурогатна майка. Бъдещите родители се срещнали с няколко жени, но не могли да се сближат с никоя от тях. Когато Буш казала на Сидел за това, получила от нея изненадващия отговор, че е готова да ѝ роди дете.

„На следващата сутрин ѝ изпратихме съобщение с въпроса „Сигурна ли си?” Оказа се, че е изключително сериозна. Бяхме много изненадани“, казва Буш.

Скоро Сидел подписала всички необходими документи и се подложила на процедура за изкуствено осеменяване. Няколко седмици по-късно тя разбрала, че е бременна. Според нея бременността е преминала "без никакви усложнения".

Бебето, наречено Барнаби, се роди през май. Буш отбеляза, че е невероятно благодарна на приятелката си, която е направила „всичко възможно и невъзможно“ за тях. „Никога не съм мислил, че бебето ми ще се роди по този начин, но сега то има толкова прекрасно голямо семейство. Всички сме много щастливи”, въодушевена е жената.

По-рано беше съобщено за американката и майка на 8 деца Шализ Смит, станала сурогатна майка на собствената си дъщеря, която не можеше да има деца.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По принцип

    0 5 Отговор
    бременната сурогатна майка след като роди отказва да предаде бебето и го запазва за себе си!
  • 2 Принцеса Даяна

    7 2 Отговор
    Да, скоро чакаме англичанин да роди дете на своя приятел

    Коментиран от #11

  • 3 Нова

    6 0 Отговор
    И къде е новината? От години в Анлия има сурогатно майчиство и цената беше около 9000 Паунда за неудобствата, причинени на сурогатната майка покрай бременността и раждането. Разните еврейки, вместо да раждат, плащат и отиват да си приберат бебето в деня на раждането, а жената, която го е родила, може и секцио и проблеми да е преживяла, но дори няма един ден с това дете, което е дошло на този свят чрез нея. Поне в случая, описан в статията, жената, която го е родила, има връзка с детето в последствие.

    Коментиран от #4

  • 4 квя

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Нова":

    Нещо напълно нормално и законно в някои държави. И аз не виждам някаква специална новина тук. Но нали трябва се трупа актив!
  • 5 Аре нема нужда

    2 2 Отговор
    Извращения !
  • 6 И в крайна сметка

    2 2 Отговор
    това не е сурогатно майчинство, щом яйцеклетката е на тази, която го е родила. И бебето не е на Буш, а на Сидел. Мисирките тотално са се объркали, за кой ли път.
  • 7 мдааа

    2 1 Отговор
    Европейски ценности.
  • 8 Рамбо Силек

    4 1 Отговор
    Чета коментарите и за пореден път се убеждавам колко жесток човек е българина.

    Коментиран от #10

  • 9 123

    3 1 Отговор
    Детето е на майката която го е родила. Сатанинските медии налагат новата извратена нормалност.
  • 10 мда

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Рамбо Силек":

    Аз мога да ти обясня защо. За отмъщение!
  • 11 първо ти

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Принцеса Даяна":

    ще родиш от индшец