Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 14:41 7 021 13

Защо всички обичат този участник в „Игри на волята“

  • игри на волята: българия-
  • гого-
  • всеобщ любимец-
  • качества

Ето пет от най-изявените качества на Гого, които го правят всеобщ любимец

Георги, когото всички наричат Гого, се очертава като безспорен фаворит в четвъртия сезон на „Игри на волята“. Постиженията му и отдадеността, с която се хвърля във всяка битка впечатляват както участниците в „Игрите“, така и феновете на шоуто, пише vesti.bg.

„Гого на финал“, „Човекът племе“, „Гого е моят фаворит – силен, умен, възпитан, браво! Родителите му могат да се гордеят с него“ - това са само част от коментарите в социалните мрежи, които съпътстват всяка публикация за „черната нинджа“.

Подбрахме пет от най-изявените му качества, които го правят именно това – всеобщ любимец:

Забавен е

Гого определено печели публиката чрез неповторимото си чувство за хумор и уникалните си реплики, които разсмиват участниците и зрителите. Сред най-запомнящите се моменти от участието му са определението, което той постави на Мани след разпадането на Супергероите - „пълен минус“. Друг любим момент на зрителите е скандалът с Илиян в Стопанството за начина, по който приготвя боба и неповторимата реакция на Гого. Докато Алекса се караше с Илиян, Гого невъзмутимо точеше ножовете и не обели и дума.

Силен е

Това е може би най-безспорното качество на фитнес треньора. Няма препятствие, което да му се е опряло. Гого преодолява с воля и хъс всички трудности, с които се сблъсква. Физическата подготовка на черната нинджа очарова зрителите, а това го нарежда сред фаворитите за финал. Дали ще стигне до него – предстои да видим.

Има свой стил

Освен със сила и чувство за хумор, Гого впечатлява и с уникалния си стил. Той сякаш живее в свой собствен свят и това си личи както на арената, така и на територията. Той се облича по особен начин, поведението му се отличава от това на останалите участници, дори начинът му изразяване и мислене показва неповторимия стил на черната нинджа.

Лоялен е

За разлика от повече участници в „Игрите“, Гого доказа, че е лоялен и безкрайно праволинеен. Той не отстъпва от принципите си и сякаш отказва да участва в коалиции и стратегии. Той се бори във всяка битка докрай в името на племето си. Не предава съотборниците си и удържа на всяка своя дума и обещание.

Чаровен е

На финала няма как да спестим очевидния факт – Гого пленява със своята чаровност. Тя се чете в усмивката му, в постъпките му и дори в погледа му.

Във визитката си Гого споделя, че работи в Саудитска Арабия като фитнес треньор и на моменти води дори монашески начин на живот. Понякога минават месеци, в които не комуникира с жена. В социалните мрежи обаче стотици дами не скриват пристрастията си към нинджата както в ролята му на фаворит в „Игрите“, така и в ролята му на красив мъж.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    16 9 Отговор
    Малко на мека китка ми прилича?

    Коментиран от #2, #5, #11

  • 2 Не малко

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    ами много
  • 3 Псевдоним

    15 0 Отговор
    Човекът вероятно си е нормален, ама с тези хвалебствия го правят зорлем от другия бряг.
  • 4 Стран

    4 9 Отговор
    Какъв е тоя, бе? Не ме занимавай с глупости!
  • 5 честен ционист

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    По-скоро от дъновистите. Там са все асексуални.

    Коментиран от #6

  • 6 Абе смъкедонче

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "честен ционист":

    Ти навсякъде си компетентен!
  • 7 незнайко

    1 7 Отговор
    Същото може да се каже и за Алекса и Генчо !!!
  • 8 шифърът на Лео Хардо

    5 3 Отговор
    Говори меко- ето защо всички (г)о бичат този участник в "Игри на волята".
  • 9 Гогито има несиганска брада

    8 1 Отговор
    Не слуша мааазни кичеци НЕ КАРА БЕЕНВЕ НЯМА КАПКА ЗЛОБА КОЕТО ДОКАЗВА ЧЕ Е ТРАКИЕЦ И НЕ Е ОТ МАДОВАТА ПОПУЛАЦИЯ ТУКА..
  • 10 абе,

    9 0 Отговор
    Топ играч е Гого,топ човек.Не се е нашарил с татуси,не е фукльо,не е чалгаропитек, над нещата е, скромен, раздаването на арената му говори вместо него затова е и пестелив на думи за разлика от други лаладжии.Освен това е много секси въпреки, че не е висок.Не е имало досега такъв участник от 4те сезона на игрите.
  • 11 нещо си

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    То щото другите не приличат? За Ганьо всеки, който има различно държание и мислене от неговото е особняк.Само Ганьо Балканеца е най-най във всичко. Врял и кипял. Затва нищо не зависи от нас. Един народ, стоящ на завет до Дувара на Историята.
  • 12 Сивата котка

    1 2 Отговор
    Гъвкав, бърз, да, силен - не. И не може да сме сигурни от едни подбрани и монтирани кадри.
  • 13 Факт

    6 0 Отговор
    Дали е "а,б или с" сексуален няма никакво значение тук се пише че просто е най добрия ..и то си е точно така ,единственото логично и честно нещо е точно той да спечели играта ,защото букално е мноооого пред другите...а да сравнявате Алекса и Генчо ..с Гогата е смешно..снощи Алекса от 4 възможни топчета нито едно не успя да вкара топчето в дупката на масичката,а все обикаляше масичката и по случайност падаше в дупката,когато стояха на Колове само на петите Алекса и Генчо бързо бързо отпаднаха..мога да дам поне 10 такива примери..само че е излишно да убеждавам разни расисти и комунисти в каквото и да е...защото вие просто не сте хора..за вас всеки който е много по добър от вас ..то той не става за нищо....навремето хората са се гордяеели че са българи сега дойде време да те е срам да кажеш че си българин..
    ..