Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 10:45 3 067 9

Дуа Липа и Дженифър Лопес впечатляват с дълбоки деколтета (СНИМКИ)

  • дуа липа-
  • дженифър лопес-
  • деколте

И двете почти едновременно пуснаха подобни снимки в Инстаграм профилите си

Дуа Липа и Дженифър Лопес впечатляват с дълбоки деколтета (СНИМКИ) - 1
Снимкa: Shutterstock

Дълбокото деколте е неделима част от живота на повечето звезди, защото това е един от сигурните ходове, които осигуряват място по страниците на всички издания, специализирали се върху светския живот и оценяващи заобикалящия ги свят по външния вид, който в голяма част от случаите не лъже, пише dir.bg.

Именно по тази причина въпросният подход в облеклото се практикува както от звезди, чиято възраст неумолимо напредва, така и от млади такива.

Дуа Липа например не спира да радва с нови визии, които неизменно радват окото, особено на мъжката част на планетата. Звездата публикува снимка с нова смела визия, като този път изборът ѝ е полупрозрачен мрежест топ с връзки.

Родената в Лондон 27-годишна певица показа невероятната си фигура в дръзкия топ, който разкриваше предимствата ѝ отпред, в сесия в Instagram, точно преди концерта си в Мелбърн.

Почти едновременно с това, на другия край на земното кълбо друга звезда, която вече подмина границата на 50-те, изобщо не се посвени и също пусна откровени снимки. И защо не, нали е почти младоженка. Джей Ло все още не се е отказала от тържествените бели рокли.

На новите снимки тя позира в тясна рокля с V-образно деколте и пухкаво кожено палто със средна дължина. Получило се е достатъчно ефектно.

53-годишната Дженифър все още има какво да покаже на публиката и както е известно тя обича да го прави. Но нека все пак оставим въпросната публика сама да прецени.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смехоран

    8 4 Отговор
    И на двете гърдите им са......."Пъпка на ребро"!
    Какво има толкова да показват!
  • 2 Пустиняка

    5 2 Отговор
    Па онаа Д.Тренчева е пеесе пъти по убава И от двете
  • 3 джедай

    5 1 Отговор
    Впечатляват......впечатляват жените ,а радват мъжките очи! Да са живи и здрави, и двете готини мадами! Жените се впечатляват от мисълта,как и те да го направят,но на някои тази смелост им липсва.
  • 4 Табаков

    2 1 Отговор
    Не Тренчева,аз си харесвам русата сладурка с готините устни- Ивомира.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 завод

    2 1 Отговор
    мъжката част на планетата има по две/словом:две/очи.
  • 7 Въй

    1 1 Отговор
    Този шев под деколтето й няма ли как да се скъса?! Или ще го покрие с коженото палто после.......................
  • 8 Мамул

    5 2 Отговор
    Дуа Липа мой ма впечатли само с гайтан вежди!
  • 9 незнайко

    7 2 Отговор
    Защо изобщо ни показват деколтета в които няма нищо ???