Last news in Fakti

3 Декември, 2022 14:34 12 515 43

Пътешественик във времето твърди, че европейски град ще бъде унищожен от метеорит през 2023 г.

  • пътешественик във времето-
  • time voyager-
  • предсказание-
  • амстердам-
  • метеорит-
  • унищожен

Мистериозен мъж, известен с прозвището Time Voyager, твърди, че знае за тъжната съдба на няколко държави и отделни градове

Пътешественик във времето твърди, че европейски град ще бъде унищожен от метеорит през 2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Мистериозен мъж, известен с прозвището Time Voyager, твърди, че знае за тъжната съдба на няколко държави и отделни градове. И първото от селищата ще бъде унищожено догодина, пише Wday.ru.

Time Voyager твърди, че е пътешественик във времето. Мнозина са скептични относно подобни твърдения. Но има стотици хиляди хора, които вярват в това. Все още има много легенди за пътуването във времето. Феновете на тази теория от време на време намират доказателства, че преместването между векове и дори хилядолетия е реалност, пише woman.bg.

Има и други индикации, че някои хора може наистина да са пътували до бъдещето или миналото. Що се отнася до Time Voyager, той все още не е показал физически доказателства за своите пътувания. Но прогнозира какво ще се случи в много близко бъдеще. Въпреки че „предсказва“ не е съвсем точната дума тук. Той твърди, че е видял тези събития с очите си. В един от последните си видеоклипове пътешественикът обяви, че през 2023 г. жителите на Нидерландия чакат две значими събития, които могат радикално да променят живота на цялата планета.

На 4 януари 2023 г. в тази страна ще бъде открит бункер, съдържащ тайните на древните цивилизации, а на 28 април 2023 г. Амстердам ще бъде ударен от метеорит, който ще унищожи по-голямата част от града и той на практика ще бъде „изтрит от лицето на земята“. Някои коментатори осмяха това видео. Друга част обаче сериозно се замислиха. Светът е станал толкова непредвидим, че можем да повярвате на абсолютно всичко.

Във всеки случай посочените дати вече са много близо, така че дали това, което пътешественикът казва е вярно, или не, ще разберем съвсем скоро. В допълнение към прогнозата за Амстердам, Time Voyager твърди, че Австралия може да се сблъска с блокиране, „по-тежко отколкото по време на пандемията“ в близко бъдеще поради нова епидемия, която ще започне вследствие изменението на климата. Той също така вярва, че Антарктида скоро може да стане обитаема за значителна част от човечеството.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи

    53 5 Отговор
    Не се отнася за нас, ние не сме в еуропата

    Коментиран от #24

  • 2 кленя

    75 4 Отговор
    белото и тревата дават як резултат

    Коментиран от #16

  • 3 Астролог

    63 4 Отговор
    "европейски град ще бъде унищожен от метеорит през 2023 г."

    Не ме интересува някакъв европейски град обаче няма ли начин да се пренасочи малко този метеорит и да тресне народното събрание че хептен ще я закъсаме ако продължава така - може и част от него да удари министерския съвет.
  • 4 Шенген,задача нумбър уно

    65 1 Отговор
    Значи няма да има кой да нъ спира за шенгеня догодина!

    Коментиран от #32

  • 5 След всички бг клетви

    49 1 Отговор
    мисля, че не само Педерастердам, но и голяма часъ от кокаиновата територия ще бъде измита от морето. Рютка първа ще изчезне в морето! Господ гледа!
  • 6 Хахаха

    12 32 Отговор
    откъде ги копате тия руски простотии?
  • 7 хи, ха, хи,

    37 4 Отговор
    според квантовата теория, доказано е емпирично, има взаимовръзка между "наблюдател" и "събитие" - така че, вече знаейки тази новина, ние "наблюдателите" ще променим "събитието", освен това има и теория за "мултивселената"! Времевия тарикат, знае ли в коя вселена (времева линия) е наблюдавал "събитието". И, накрая, звездното небе се наблюдава, както никога досега, дори има любителска апаратура, и за определена сума, може да се купи обурудване за астрофотография, с които много любители наблюдават компютаризирано за всякакви астероиди, дори има известна конкуренция в областта. Така че спокойно! И накрая, весели празници! И поглеждайте към звездното небе! Красиво е!
  • 8 Същият пътешественик е споделил

    14 45 Отговор
    тайна известна само на руското ръководство. Първо, в Русия пада Тонгуският метероид през 1908 г., преди години падна в Красноярския район и причини огромни материални загуби. Чрез геометрични модели руските учени от университет имени Ломоносова, са установили, че огромно небесно тяло ще падне скоро в Масква, една част от него ще падне връз пиуиновия бункер и така ще реши проблемите на човечеството. Русия ще стане свободна страна, а причината за съществуването на русофилите ще изчезне.
  • 9 ти да видиш

    29 3 Отговор
    🌠💥 холандия заради отказа им да ни пуснат в шенген!
  • 10 Всъщност американците ще отклонят

    7 27 Отговор
    огромна космическа скала с размери колкото на футболно игрище. С американска ракета, подобна на тазгодишният им експеримент, метеоритът ще бъде разцепен на две и ще удари бункера на путин и още едно място, чиито координати с в тайна.
    Така руснаците няма да разберат откъде им е дошло !
  • 11 Соваж бейби

    12 2 Отговор
    Ново 20се чел е мбого от персонажът на Мерлин Магьосника в цикъла на Артур за Рицарите на Кръглата маса, които са посещавали миналите времена. Келтите вярвали в възможността за пътуване във времето и в паралелен свят, от гробници, могили или определени места.Гръцки оракули ,кристални топки и влязъл в нечии филм ...Това ако е истина този по скоро не би трябвало да е човек ,такива неща не се казват на публиката ,има си специални същества и демони които се грижат нещо да се случи или поправи не знам ...?!Ако е писано че ще има апокалипсис ,ще го има ,има такива пътувания и портали ,само че който може си мълчи не дава обяснение !

    Коментиран от #28

  • 12 Лондон

    14 0 Отговор
    Това е града.
  • 13 Всекви камъчета и камънаци

    16 0 Отговор
    в около земното пространство, и по протежение на годишната ни орбита, и кво забираме по пътя си гравитационно, и в разни там точки на Лагранж, е под отчет вече. Кви са тез новини? Спомням си около 2000-ната колко глупости се изприказваха, кога настъпвала, кога не настъпвала, и имаше големи излагации тогава, и то от авторитети.
  • 14 БУРЖОА

    27 5 Отговор
    Някога, когато имаше подходящи здравни заведения, тези "времеви пътешественици", ги наричахме с друго име...

    Коментиран от #18

  • 15 ха, ха, смешник!

    1 18 Отговор
    Абе те и нидерландците ни "играят една Донка", но не може ли да има известна грепка в изчисленията и вместо Амстердам да се окаже Москва?
  • 16 Рошко

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "кленя":

    И на мисирките също, лошото е че и нас нормалните облъчват
  • 17 кУмУнист

    13 0 Отговор
    Променете заглавието на "Психично болен твърди".
  • 18 кУмУнист

    6 21 Отговор

    До коментар #14 от "БУРЖОА":

    Не е точно така, в онези времена имаше една шарлатанка баба Ванга се зовеше и цял народ и вярваше на глупостите, а никой не затвориха у психото.

    Коментиран от #42

  • 19 астероида Oумуамуа

    19 0 Отговор
    преди пет години посети нашата Слънчева система. Дойде, позавъртя се, фръцна се, и си тръгна. Беше доста мистериозно, имаше продълговата вретеновидна форма, и се въртеше по дължината си, през глава, така да се каже и влезе в слънчевата система със скорост 25 километра в секунда. Преди това се е смятатало, че максималната скорост на подобно небесно тяло не може да надвишава 4.88 километра в секунда. Трябваше и да ни кажат, какъв е съставът му, и как тази странна форма е оцеляла, а не се е саморазрушила? Има толкова интересни неща около нас......... не спете!

    Коментиран от #30

  • 20 Тъпана

    9 2 Отговор
    Тоя е холандски наркоман просто се учудвам как хората вместо да стават по умни стават все по глупави
  • 21 БСП за България и Радев

    12 3 Отговор
    Не мога да кажа, че противните холандци не са си го заслужили. Като не ни пуснат в Шенген, небето ще падне над главите им е казала също Баба Ванга. Учените от БАН да почват с опитите да насочат астероид към Амстердам. Одобрявам!!!

    Коментиран от #23

  • 22 Бочка, ние сме с теб! Ура за ГЕРБ!!

    12 5 Отговор
    Какво говориш? Другото парче ще падне в Банкя, но Бочката, предупреден от Лъчо Мозъка ще се скрие под лот 5 на "Хемус" като Кольо Фичето и ще даде интервю по всички световни медии - как е тичал без бутонки и как китайският дрон на Радев се е опитвал да го заблуди в тъмнината.
  • 23 Те, българите, са виновни, бате!

    10 1 Отговор

    До коментар #21 от "БСП за България и Радев":

    Баба Ванга не е казвала такова нещо. Казала е, че каруца с патладжани ще спре до бронзова скулптура!
  • 24 Само пиша

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Значи":





    "Пътешественик във времето твърди, че европейски град ще бъде унищожен от метеорит през 2023 г."



    Там ли ще пускат атомната бомба?
    😄😃😁😀











  • 25 ясновидецъ

    8 1 Отговор
    време е тия от Нидерландия да ни пуснат в Шенген 4е догодина ако ги изтряска метеорита ей тъй ще си останем извън играта!
  • 26 инуитъ

    5 2 Отговор
    ескимосите от 4укотка ве4е стягат багажа за Антарктида! и Путин не може да ги спре!
  • 27 Еднопосочен

    4 4 Отговор
    Писано е в руски сайт. Авторът естествено е избрал за жертви западноевропейски град и Австралия. А преди години видял ли е метеорита, който падна близо до Челябинск?
  • 28 Земята е плоска и

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Апокалипсис ще има и без да е писано ! ако знаеш нещо по въпроса го сподели не го усуквай.

    Коментиран от #31

  • 29 анализатор на парадоксалната илюзия

    17 1 Отговор
    тайните на древните цивилизации са в някой египетски бункер а в холандския освен дрога не виждам какво друго може да има.
  • 30 един от стадото

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "астероида Oумуамуа":

    да, като вретено на шиш е било. Има подобно в кулинарията, сега и в астрономията. Да верно няма вятър в космоса да го ошлайфа малко, но няма и квадратни слънца и плоски планети/само в главите на някои. Чиста проба шпионин е било и е дошло да види дали още сме тук. Бе туй Нибиру не минаха ли 6000хл г вече. и май е време да го видим и ние. При всички случаи за последно ще ни е, но дали ще е за добре съмнява ме. За сега пращат само сонди да видят дали добитъка още бачка и стадото пасе ли..и дали не сме си спретнали една термоядрена каша- живи им трябваме
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Шенген,задача нумбър уно":

    Лошо, много лошо!
  • 33 един от стадото

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Соваж бейби":

    то има там един брънбар дето търкаля там едни други работи, ама тема за буболечките е. Ко да прай трябва да живее все пак. А темата за бръмбарите в главите на някои не почвай, пробвах преди време. Не увират. Като в приказките 1001нощ са. Ако искаш да живееш не ги закачай. Пробвано

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Соваж бейби

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "един от стадото":

    Има много мистерия и загатки в нашата планета ,има много такива като този всеки ден предвиждат нещо си .... !Но в случая по темата този вояжор /пътешественика/-
    са го накацали нечии бъмбари може би е изпаднал в - Пробуждане на Кундалини- достъп до други реалности..Това е много опасно ако не можеш да го контролираш и нямаш познания.Ставаш като магнит за /кошче за душевни отпадъци /получава се вътрешен дисконфорт ,в душата ти е точно битак или като пазарски сергии /пазар/.За другото имате право на 100% ,съгласие с вас.

    Коментиран от #39

  • 39 един от стадото

    6 1 Отговор

    До коментар #38 от "Соваж бейби":

    Kate Rian- Voyage Voyage.. e с нея бих направил един вояж във времето..Страхотна е
    Поздравявам те с нея

    Коментиран от #40

  • 40 Соваж бейби

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "един от стадото":

    Много благодаря,тази песен е златна няма остаряване на Дезире ,вашата версия е много по мелодична и хубава ,обичам я много.Трогната съм ,няма много хора тук които обичат френска музика .Хубава вечер и приятен уикенд с седно златно парче ,
    M. Pokora - Les planètes (Clip officiel)

    Коментиран от #41

  • 41 един от стадото

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Соваж бейби":

    Мерси.. А и клипа към песента е много показателен. С интерес гледах и слушах..
  • 42 при нея са ходили,

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "кУмУнист":

    и цар Борис, и адолф лер, и Людмила Живкова, и елита на ЦК на БКП, популярна е в СССР и Русия, кгб я използва в пропагандата си, от там има и израз "Баба Ванга каза", популярна е и в Турция, популярна е и в цял свят,и много хора от народа, са я посетили, навремето си спомням по "телевизора" опашките пред дома и в Рупите...... ние "маймунките" - сме силни в наивността си, и незнанието, и сякаш по интуиция намираме верния път! Но, от време на време, е нужно, и да понаучим нещо!........
  • 43 Шаман

    0 0 Отговор
    ДХрън, дХрън ярина...