Last news in Fakti

15 Декември, 2022 08:46 1 305 1

Преди Коледа излиза биографичният филм за Уитни Хюстън (ВИДЕО)

  • уитни хюстън-
  • филм

„I Wanna Dance With Somebody“ е посветен на живота на една от най-великите поп и RNB изпълнителки

Преди Коледа излиза биографичният филм за Уитни Хюстън (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

В навечерието на Коледа, на 23-ти декември ще се състои премиерата на филма „I Wanna Dance With Somebody“ посветен на живота на една от най-великите поп и RNB изпълнителки на всички времена – Уитни Хюстън. Лентата проследява превръщането ѝ от едно обикновено момиче от Джърси в музикална суперзвезда.

Наоми Аки, която познаваме от ролята ѝ на Джана в "Междузвездни войни“ влиза в образа на емблематичната певица. Основна фигура в музикалната биография е първият продуцент на Уитни - Клайв Дейвис, който е пресъздаден от актьора Стенли Тучи. Ролята на голямата любов на звездата Боби Браун е поверена на актьора Аштън Сандърс.

Сценарият е на Антъни Маккартен, който стои зад хитовия биографичен филм за Фреди Меркюри от 2018 г. "Бохемска рапсодия", а режисьор е Кейси Лемънс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АННА МИЛА

    2 0 Отговор
    УСПЕХ на ФИЛМА има и ПОУКА в НЕГО