Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 16:15 5 741 14

Жените с тези имена са истински демони

  • жени-
  • имена-
  • демони

Дамите с тези четири имена са изключително самоуверени и не обичат да слушат критики по свой адрес

Жените с тези имена са истински демони - 1
Снимка: Shutterstock

Вярвате, или не, но името наистина влияе както върху характера, така и върху съдбата на човека. А днес ще ви разкажем с кои жени е по-добре да си нямате вземане-даване, защото зад ангелското им личице се крие истински дявол!

Дамите с тези четири имена са изключително самоуверени и не обичат да слушат критики по свой адрес, пише jenata.blitz.bg. В началото може да ви изглеждат много добрички, защото са отлични актриси. Опознаете ли ги обаче, ще разберете, че са истински демони.

Антонина

Антонина е момиче с железен характер. Пред хората може да е доста мила, но всъщност е истински дявол! Скара ли се с вас, не очаквайте милост! Тя ще демонстрира прямотата и грубостта си и няма да се посвени да използва най-цветущите ругатни.

За Антонина съществуват само две мнения: собственото и грешното.

Галина

Ако може да се вярва на древногръцката митология, Галина трябва да носи спокойствие и ведрина, но, нека бъдем честни, характерът на тази дама изобщо не е мил. Тя знае как да използва хората като никой друг.

Активната и граблива Галя отприщва лавина от чар върху събеседника си, получава това, което иска, губи интерес и се превръща в безчувствена дяволица. Между другото, по време на разногласия притежателките на това име никога не са готови да признаят, че грешат, а още повече - че са виновни.

Галина може да бъде сурова, груба и необуздана, така че ако искате да видите истинското ѝ лице, спретнете ѝ някаква кавга. Само в такава ситуация пред вас ще се разкрие истинската Галя.

Варвара

Знаете ли какво казват за Варя? На любопитната Варвара ѝ откъснаха носа на пазара! Това име от гръцки произход прави притежателката си да изглежда като чужденка, чието поведение далеч не се разбира от всички.

Варвара, разбира се, може да се представи като много приятен човек - истински ангел. Тя ще се преструва, че се интересува от вашите проблеми, но в действителност е благоразумна и егоистична и винаги действа само заради собствените си интереси. Точно това обяснява и любопитството ѝ към живота на другите.

Светлана

Името Светлана е много топло. Това обаче не може да се каже за притежателките му. Светлана изглежда лъчезарна и чиста, но в действителност има много скрити недостатъци, които, за съжаление, се проявяват с времето.

Характерът на Светлана е сложен. Тя е егоистична и нарцистична, не е готова да чуе адекватна критика, камо ли да слуша. И е много отмъстителна. Тя ще мине през всеки, който се изпречи на пътя ѝ, без да се замисли за чувствата му.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    14 3 Отговор
    И защо все руски имена?

    Коментиран от #2, #4, #8

  • 2 СЛАВИЯ

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ВИЕ как се КАЗВАТЕ
  • 3 Пич

    8 3 Отговор
    Хахаха...... излиза , че направо съм отпрал кожата от ..... на няколко демонки !!!
  • 4 Вероятно са украински

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Все същото.Руското е забранено тук.
  • 5 кавало

    9 3 Отговор
    Е как пък всичките са със руско-славянски имена. Нямаше ли поне една Джесика или Сара за цвят поне. то всъщност е друг основен въпрос как пък името ще определя характера на човека, ама нищо то вече за тотално изпростялият народ става да му го набиват в тъпите тикви.

    Коментиран от #13

  • 6 Жоро

    13 2 Отговор
    Що ли не прочетох тая статия преди да е късно...
  • 7 Баща ми ми казваше така

    10 1 Отговор
    Ако името и почва със "С", бягай бързо. Змия и съска. Оказа се прав. И то няколко пъти.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Демонология

    1 4 Отговор
    Понякога се налага използване на някои екзорцистки практики, но иначе стават.
  • 10 да му мисли

    7 0 Отговор
    малкия гущер
  • 11 122333

    7 1 Отговор
    Много точно е написано. Познавам Антонина, Галина и Светлана като имена на познати и описанието е точно. И трите жени са с отвратителен характер, сноби и егоцентрични, ако пък си добър човек ще те накарат да се чувстваш нищожен или прост. Тези хора нямат морал, задръжки и гледат да се вмъкнат където не им е мястото. На такива жени половинките им са подтиснати, без самочувствие.
  • 12 васИк атанасова

    3 0 Отговор
    не знаете какво е демон и по добре не се шегувайте с това
  • 13 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "кавало":

    Забелязала съм, че хората с едно и също име, си приличат по характер, че дори и по външност и излъчване. Може би, защото звуците на всяко име предизвикват определено настроение, което изгражда характера, но има и други обяснения, от гледна точка на нумерологията, защото всяка буква от името е с определено число, а то има определено въздействие върху характера.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.