Last news in Fakti

1 Март, 2023 10:16 1 386 5

Кортни Кокс получи звезда на холивудската Алея на славата (СНИМКИ)

  • кортни кокс-
  • приятели-
  • звезда на алеята на славата

На церемонията по откриването ѝ присъстваха Дженифър Анистън и Лиса Кудроу

Кортни Кокс получи звезда на холивудската Алея на славата (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актрисата, продуцентка, режисьорка и предприемачка Кортни Кокс, известна с ролите си в хитовия телевизионен сериал "Приятели" и филми от поредицата "Писък", получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщи сайтът на сп. "People".

Звездата ѝ е 2750-ата на прочутата алея. На церемонията по откриването ѝ присъстваха Дженифър Анистън и Лиса Кудроу, с които 58-годишната Кокс си партнираше в ситкома, превърнал се в легенда, както и колежата ѝ Лора Дърн. Сред гостите бяха също дъщеря ѝ Коко, както и дългогодишният ѝ партньор Джони Макдейд.

На церемонията Лиса Кудроу си спомни, че с опита и влиянието си Кортни Кокс е оказала осезаем ефект върху екипа на "Приятели", предава БТА. Дженифър Анистън на свой ред похвали "интензивното внимание" към детайла на своята близка приятелка.

"Развълнувани сме да приветстваме Кортни Кокс на Алеята на славата в Холивуд. В кариерата си Кортни е изиграла няколко значими роли и знаем, че има какво още да покаже. Щастлива съм да добавя, че звездата ѝ е само на няколко метра от тази на нейната приятелка и колежка Дженифър Анистън", каза по-рано продуцентката на церемониите Ана Мартинес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПалавНИК

    8 0 Отговор
    Като всеки един ситком и този беше рядко тъп!!
    От 12 години не гледам телевизия и съм доволен и щастлив от живота.
  • 2 малее

    2 0 Отговор
    Леле, тия от Приятели вече са на по 60 брааат
  • 3 Ако

    1 0 Отговор
    Е верен лафа за устата на жените , те тава е Марианската падина , бате.....
  • 4 Вече слагат.............

    1 0 Отговор
    Сульо и Пульо
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Това е майтап нали един сериал няколко писаци . Много смотан филм . В друго незнам да е играла . За мен е нищо особенно като актриса.