Last news in Fakti

1 Март, 2023 12:32 1 744 6

Принц Хари ще добави още една глава към автобиографичната си книга

  • принц хари-
  • автобиография-
  • книга-
  • глава-
  • меган маркъл-
  • резервен

Принцът може да добави допълнението към изданието с меки корици по-късно тази година

Принц Хари ще добави още една глава към автобиографичната си книга - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари призна, че има материал за още една книга, но няма да пише продължение на "Резервен". За сметка на това може да добави още една глава към предстоящото издание на Spare с меки корици.

Когато тиражът с твърди корици бъде изкупен, издателите ще пуснат друг. И именно в тези книги може да има добавка от сина на настоящия крал Чарлз III, предава Tialoto.bg.

„Принц Хари вече планира да добави поне една нова глава към версията с меки корици по-късно тази година или в началото на следващата“, твърди източник на Page Six.

Според източника, почитателите на Хари и Меган искат да научат какво ще споделят те за реакцията на кралското семейство за книгата и документалния филм за двойката по Netflix.

Припомняме, че на 10 януари Хари пусна своята книга „Резервен“ с твърди корици. След това излезе и аудиоверсия. До този момент обаче за изданието с меки корици все още няма дата и подробности.

Издателите все още не са коментирали публично дали ще има допълнителна глава в книгата, от която ще печатат нови бройки скоро.

Както стана ясно, по-малкият син на Чарлз и покойната принцеса Даяна можел да издаде две книги. Но както разказа той в свое интервю, се смилил над баща си и брат си. По думите му, ако разкажел още пикантни истории за своето семейство, те не биха му простили никога.

„Има някои неща, които се случиха, особено между мен и брат ми и до известна степен между мен и баща ми, за които просто не искам светът да знае...“, казва той. Въпреки това, той разказа за други по-незначителни, с които предизвика присмех. Например за това как спал за първи път с жена в нива или пък как интимните му части замръзнали в студа.

Първоначалната чернова на мъжа до Меган Маркъл била от 800 страници, след което я съкратили с цели 400.

Мемоарната книга се превърна в най-бързо продаваната нехудожествена литература на всички времена.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 шегичка

    2 0 Отговор
    Чия глава ще добави?
  • 3 Направо

    2 3 Отговор
    Се развълнувах!
    Тия кралски извратеняци не ме интересуват!
  • 4 кинолог

    4 0 Отговор
    Захапал е здраво харито неизчерпаемата тема и хората интересуващи се от минали и незасягащи ги светски измислени клюки. Колко ли бройки са продадени у нас/ езика няма значение, че е наразбираем за мнозина сноби/
  • 5 НАБЛЮДАТЕЛ

    5 0 Отговор
    Охоо, гладно не се стои....А кой ли ги чете тази нещица
  • 6 ала бала

    5 2 Отговор
    Аман от тия палячовци, време е да сменят плочата,станаха досадни,банални и твърде елементарни...аман от хленченето,лиготните и простотиите им....когато всичко опира до парите,а тез двамцата стават все по алчни вероятно пак ще ни занимават с небивалици измишльотини и засегнатото си его,ами то видяхме колко ти е акъла бе ахмак,щот ако не беше роден със сребърна лъжичка в устста и за чеп не ставаш ,жалък нещастник..боклул...