Last news in Fakti

29 Март, 2023 12:29 1 592 3

15 г. по-късно Лив Тайлър се завръща към ролята си в Марвъл в новия "Капитан Америка"

  • лив тайлър-
  • капитан америка-
  • завръщане-
  • марвъл

В "Невероятния Хълк" Тайлър изигра ролята на Бети Рос

15 г. по-късно Лив Тайлър се завръща към ролята си в Марвъл в новия "Капитан Америка" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лив Тайлър, която за последен път се появи в "Невероятният Хълк" през 2008 г., ще се присъедини към актьорския състав на "Капитан Америка: Новият световен ред", съобщава THR.

Според новия доклад тя ще се превъплъти в ролята на Бети Рос, която се опитваше да помогне на Хълк, изигран тогава от Едуард Нортън. Впоследствие Хълк стана важна част от Отмъстителите, а Тайлър изчезна от MCU, въпреки че героинята ѝ беше сред потвърдените, които щяха да се изправят срещу Танос.

Слухът за завръщането на Тайлър следва новината, че Харисън Форд ще играе генерал Тадеус Рос, който е баща на героинята ѝ във филма. Тадеус Рос, който беше пресъздаден от покойния Уилям Хърт, беше повтарящ се герой в няколко филма на MCU и ще играе роля в Thunderbolts.

Разбира се, "Невероятният Хълк" е доста печално известен филм в канона на MCU и за известно време изглеждаше, че Marvel иска да зарови надълбоко този злощастен опит за филм. Но със завръщането на Емил Блонски, известен още като Abomination, в Шанг-Чи и с ролята на Тайлър в Капитан Америка 4 има признаци, че Marvel ще се опита да извлече най-доброто от една лоша ситуация.

Тайлър, която е дъщеря на небезизвестния Стивън Тайлър, от своя страна, е най-известна с ролите си в "Амагедон", "Властелинът на пръстените" и др.

"Капитан Америка 4" ще последва филма "Соколът" и "Зимният войник", в който Сам Уилсън поема щита като новия Капитан Америка. В него ще се появи друг враг на Хълк в лицето на Вожда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 таа па

    1 11 Отговор
    барем б03ки да си беше турнала за тия 15 години

    Коментиран от #2

  • 2 Много си е добре

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "таа па":

    външно
  • 3 Леле,леле

    5 1 Отговор
    Етати гаврата.Капитан Америка - негър ! 😂