Last news in Fakti

6 Април, 2023 12:28 1 868 9

Заплашиха със смърт свещеник, поканил стриптийзьорка в църквата

  • църква-
  • свещеник-
  • стриптийзьорка

Присъствието ѝ не се понравило на част от енориашите

Заплашиха със смърт свещеник, поканил стриптийзьорка в църквата - 1
Снимкa: Shutterstock

Френски свещеник е получил смъртни заплахи, след като е организирал празненство за своята енория, в което участие е взела шампионка по танци на пилон.

Присъствието ѝ обаче не се понравило на част от енориашите и този понеделник свещеникът е подал сигнал до полицията, че е бил заплашен със смърт, съобщава изданието Le Dauphine.

Пастор Даниел Босенбашер коментира пред френски медии, че служител на енорията е открил две писма, "плъзнати под вратата" в събота.

По думите му миряните не са оценили изпълнението, което определи като "съблазнително, но обидно".

"Трябва да му отсечем главата, защото той даде ключа за нашата свята църква на тази танцуваща змия“, гласяло едно от писмата, пише "Телеграф".

Въпреки това 54-годишният пастор е убеден, че е крайно време църквата "да еволюира".

"Смятам, че църквата трябва да продължи да се разгръща към света," каза той и добави, че омразата и насилието не трябва да имат място в днешните общества под каквато и да е форма.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адаша

    7 5 Отговор
    Алилуя брадърс!
  • 2 мани беги

    9 4 Отговор
    "54-годишният пастор е убеден, че е крайно време църквата "да еволюира"".... Или еякулира? 😂
  • 3 Логично

    8 5 Отговор
    Така де ! Църквите на Запад отдавна са бардаци !

    Коментиран от #6

  • 4 Отец Дионисий

    5 3 Отговор
    Абе серсеми, 54-годишния Божи служител е искал просто да вкара тази грешница в църквата и да се покае. Аз ако знаете колко грешници от Студентски град съм обработил
  • 5 Ром Бакарди

    8 3 Отговор
    Таз танцуваща змия........хахаха! Ми ква друга да е, кат са чекне и увива окулу пилона?! Ако вав балгарска църква влезе такваз мума, не заплахи-а пълно удобрение и похвали ша получи попа! Мераклиити да посещават службата вав таз църква ша са увеличат многократно. А кутията за дарения ша прелива от паре кеш!
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Логично":

    ................................
    37 И, ето, една жена от града, която беше грешница, като разбра, че седи на трапезата във фарисеевата къща, донесе алабастрен съд с миро.
    38 И като застана отзад при нозете Му и плачеше, почна да облива нозете Му със сълзи и да ги изтрива с косата си, целуваше нозете Му, и мажеше ги с мирото.
    39 А като видя това фарисеят, който Го бе поканил, думаше в себе си, казвайки: Тоя ако беше пророк, щеше да знае коя и каква е жената, която се допира до Него, че е грешница.
    ..........................
    (Лука)

    Коментиран от #8

  • 7 Лагрестин

    5 2 Отговор
    Проблемът е в самите действия и поведение на жената и пастора.Религиозната служба,както и празниците в чест на Бога следва да бъдат нещо свещено,а не да приличат на езически оргии.
  • 8 Лагрестин

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Вярно е,всички сме грешни посвоему.Но едно е да насърчаваш дела на покаяние и да прощаваш грехове,съвсем друго е да насърчаваш и поощряваш порочно поведение на мястото,определено за Божия служба.

    Коментиран от #9

  • 9 копи пейст

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Лагрестин":

    "Лицемерецо, първо изкарай гредата от своето око. Тогава ще виждаш ясно, за да извадиш тресчицата от окото на брат си." (Лука)