Last news in Fakti

13 Юни, 2023 08:13 4 215 8

74-годишна баба стана сензация в ТикТок

  • баба гергина-
  • румъния-
  • тикток

Жената се радва на слава във виртуалното пространство най-вече заради усмивката и достъпния език, на който общува

74-годишната баба Гергина от Телеорман в Румъния се превърна в сензация в ТикТок. 629 400 души я следват постоянно в социалните мрежи. 8 200 000 души са харесали видеоклиповете ѝ досега, пише БТА.

Жената се радва на слава във виртуалното пространство най-вече заради усмивката и достъпния език, на който общува, както и с рецептите, които споделя - за баница със сирене, понички, мекици, торти, пайове, сладкиши, пилаф със зеленчуци, агнешки джолан, грах, макарони със сирене и много други.

@bunica.gherghina 🍕🍕🍕 #foryou❤️ #fastfood #grandma❤️👵 #văpupămamaia😌 ♬ sunet original - Bunica Gherghina🍩

“Ежедневието ми се промени. Имам толкова много последователи, те ми дадоха живот, чувствам се подмладена, вече нищо не ме боли”, споделя румънката в интервю за Телевизия Антена 1.

Тя не крие, че хобито ѝ се е превърнало и в източник на доходи. Различни компании все по-често ѝ изпращат продукти, които да рекламира онлайн. “Тази помощ е добре дошла. Трудно бих се справила само с пенсията от 1480 леи (592 лв)”, казва баба Гергина.

Тя е родена на 14 април 1949 г. Сестра ѝ умира едва на 24 години. “Детството ни беше пълно с трудности. Никога не получавахме подаръци”, спомня си румънката. Губи съпруга си преди 20 години. Оттогава се е посветила на внучката си Каталина и на цветята. А в стар сандък грижливо пази бродерии на повече от 100 години.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 внук

    27 0 Отговор
    Една позитивна новина от 15 дена до сега . Браво бабе !!
  • 2 ама

    20 1 Отговор
    Баба Гергина очевидно е българка....
  • 3 попара

    2 6 Отговор
    74-годишна баба стана сензация в Трок паТрок-паток на висок ток.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българска баба, браво

    18 0 Отговор
    Извоареле (окръг Телеорман)
    Според оценки на БНР през 2002 година почти всички в селото са етнически българи. Смята се, че предците им са се преселили от земите на днешна България през 18 и 19 век, че са дошли от селата около град Плевен и че са се устроили заедно с бесарабски българи.2
  • 6 Мамалигар

    2 4 Отговор
    "74-годишната баба Гергина от Телеорман в Румъния се превърна в сензация в ТикТок"

    Че те мамалигарите като верни евроатлантици не са ли забранили ТикТок както вече го правят на запад - сега ще видиш като обявят че бабата застрашава националната сигурност на Румъния и предава технологични тайни на китайците (как се прави мамалига). Китайците като откраднат ноу-хау-то на мамалигата и ще дръпнат икономически напред и бабата ще е виновна.
  • 7 Тези баби са самородно злато

    5 1 Отговор
    Което урбанизацията, демокрацията и капитализма ограбва и затрива.
  • 8 Браво!

    5 0 Отговор
    Много сладко бабе. Жалко, че е от изчезващ вид.