Last news in Fakti

18 Юни, 2023 14:15 9 278 5

Новолуние в Близнаци: Започва силен период за сделки, срещи и бизнес начинания

  • новолуние-
  • близнаци-
  • желания-
  • ново начало-
  • сделки-
  • астрология

Новолунието е магически момент, в който Вселената се отваря за вашите най-съкровени желания

Новолуние в Близнаци: Започва силен период за сделки, срещи и бизнес начинания - 1
Снимка: Shutterstock

Днес (18 юни) точно във 07:38 ч. настъпи Новолунието във въздушния знак Близнаци, с което се поставя началото на един силен период за важни срещи, пътувания, контакти, сделки.

Знака Близнаци свързваме със силните комуникативни и търговски умения. Представителите на тази зодия имат вродената дарба да се занимава с повече от две, три, пет дейности едновременно. Близнака е винаги ведър и по детски впечатляващ, именно това ще донесе едно безгрижие и лекота във въздуха идните дни.

Новолунието е магически момент, в който Вселената се отваря за вашите най-съкровени желания! Отваря се период за ново начало, в който посоката трябва да бъде смело напред, отстранявайки всичко старо и ненужно- хора, вещи, вредни навици. Сега е момента за смели заявки, за нов път и показване на личните ви качества.

Добре е през първите 8 часа от старта на Новолунието да формулирате вашите желания. Може да направите това на бял лист хартия с червен химикал или просто да изречете на глас своите желания, от цялото си сърце, пускайки ги във Вселената. Приберете листа с желанията на сигурно място, което ще бъде близко до вас- портфейл или го поставете в калъфката на възглавница си. Желанията трябва да бъдат в благодарствена форма, написано всякаш вече са реалност! Ето и някои примери за желания:

  • Благодаря за възможността да стартирам своето обучение, което ми беше изключително полезно
  • Благодаря за чудесните контакти, които успях да създам
  • Благодаря, че съумях да поема риск и спечелих тази сделка
  • Благодаря, че намерих лек за моето здраве (Близнака има отношение към периферната нервна система и крайниците).

В първите дни след Новолунието може да стартирате лечебни действия в изброените области на човешкото тяло.

Това Новолуние ще се отрази най-силно на хората със силни позиции, асцендент, Луна в знака близнаци, дева и водолей.

Периода е чудесен в бизнес план за хората занимаващи се с търговска ,транспортна и образователна дейност.

Пожелавам ви едно вълшебно Новолуние, което да сбъдне всички ваши мечти


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И ние чухме,

    2 0 Отговор
    че лудниците си издирват избегалите чада!
  • 3 Нашийник

    3 0 Отговор
    Магдалена Бояджиева явно е някоя нова врачка в сайта, до момента всичките нейни статии са за зодии и астрология. Пак е нещо, да отдъхнем от бардашките "спортни" статии.
  • 4 Петко Горския

    0 0 Отговор
    И АЗ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! СЕГА ВСИЧКО ЗАВИСИ ОГ ВАС,ВАШАТА ВИБРАЦИЯ-КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ УСПОКОЙТЕ,ЕДНО ОТ ПРЕЖИВВНОТО ДО СЕГА,ДРУГО ОТ ТОВА Д повярвате,в това,че найстина е ИСТИНА Е ДА, СЛУЧВА СЕ ТОВА СА НАЙ ВИСШИТЕ ФОРМИ И НЕЩА НА ВСЕЛЕНАТА КОИТО ЩЕ СЪТВОРЯВАТ УНИКАЛНИ НЕЩА, ... СА ЗА ВСИЧКИ, НОВО НАЧАЛО ,НОВ ЖИВОТ, ВСИЧКО . . ЩЕ ВИ РАЗКАЗААМ И ПОКАЗВАМ ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ,ССЯКА СЦЕНА, МОЛЯ ВИ СЕ ,САМО МАЛКИЧКО ДА ПОСПЯ НЕ СЪМ СПАЛ ОТ МНОГО ДЕНА . . ОБИЧАМ СИ ВИ ОТ СЪРЦЕ- -НАЙ ДОБРОТО СЪЗДАВАНО НЯОГА"теле"2😜🤣😂😄😁❤️‍🔥 "КАКТО ЩЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ НЕ Е ТЕЛЕ А НАЙ ДОБРАТА СИЛА С ДЕТСКОТО СЪРЦЕ , СИЛАТА НА ДОБРОТО,СИЛАТА НА ЛЮБОВТА Е НАЙ ВИСШАТА ФОРМА НА ЖИВОТА, МН МН СА НЕЩАТАТА,КОИТО ИСКАМ И ЩЕ ВИ ПРДЕСТСВВЯ, НЕКА САМО ДА СИ ВЗЕМА НУЖНОТО И ОТ СЪНЯ И ЗАПОЧВАМ ДА ВИ ГО ПРЕДСТАВЯМ, ЛЕКА ВЕЧЕР ЗА СЕГА И СПЕЦИАЛНИ УНИКАЛНИ ПОЗДРАВИ ОТ ГРУПАТА НА ПЕТКО ГОРСКИЯ, ПОЗДРАВИТЕ СА ВИ И ОТ МЕН ЕДНИ ОБИКНОВЕН ПРОБЛЕМ РЕШЕН, ЗА ВСИЧКИ В ТАЗ БОРБА ЗАПОЧВА ВЕСЕЛБА И НЯМА КОЙ ДА СПРЕ ДА СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ДОБРЕ, ЗА ВСЕКИ НЕЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ВСЕКИ СВОИТО ЩЕ ПОЛУЧИ И НИЩО ЛОШО НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ ,ЗА ТЕЗИ И ЗА ДРУГИТЕ НЕЩА САМО ДА СИ СЕ НАСТРОЯ, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ И ПАК БЛАГОДАРЯ.. ЕДИН ПРИЯТЕЛ ,ЕДИН ЧОВЕК ,ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА МЕЧТА(ПОЗДРАВ НА ДЕСИ И НА НА НЕЯ ПОЗДРАВ С ПЕСЕнта еднаЛЮБОВ ЕДНА МЕЧТА❤️‍🔥❤️❤️‍🩹🥰💖💕💞💓🖤❣️ ) СТИГА ЗА СЕГА МОЛЯ ВА, СЛУШАЙТЕ ПОЗДРАВА И ЗАПОЧВАТ СЕ НЕЩАТА .....-ПОЗДРАВ И МЕН -ПЕТКО ПЕТКОВ АЗМАНОВ ,ШИВАЧЕВО-ГРАДА НА ЧУДЕСАТА❤️❤️‍🔥❤️‍🩹😘💖👍
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.