Last news in Fakti

19 Юли, 2023 10:56 2 543 1

На Килиан Мърфи му писна да играе пушач

  • опенхаймер-
  • пушач-
  • пушене-
  • килиан мърфи

Екранният Робърт Опенхаймер признава, че не иска повече да пуши цигари в продукциите, в които участва

На Килиан Мърфи му писна да играе пушач - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

На Килиан Мърфи му се наложило да придобие някои „нездравословни“ навици за главната си роля в "Опенхаймер" на Кристофър Нолан и казва, че не иска да пуши отново на екрана.

Ирландският актьор често е трябвало да пали цигари на снимачната площадка, като част от превъплъщението на истинския Робърт Опенхаймер – ученият и „бащата на атомната бомба“, който разчитал на цигари и мартини, за да подхрани своя гений.

Но нездравословните навици на физиците-теоретици в крайна сметка го доведоха до смъртта му от рак през 1967 г.

Разбира се, Мърфи, който не е пушач, е пушил десетки фалшиви цигари и дори фалшива лула, но актьорът споделя, че дори и мнимите цигари могат да съдържат вредни материали.

В друга известна своя роля - тази на главата на семейство Шелби - Томи Шелби в "Peaky Blinders", най-верните фенове на сериала знаят, че почти няма кадър, в който героят на Мърфи да не е с цигара в уста. Макар да играе ролята перфектно и поредицата да се радваше на милиони фенове по цял свят, към днешна дата ирландският актьор е категоричен, че повече не иска да играе пушачи.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисис Шелби

    0 0 Отговор
    Много му лепне да пуши цигари :D най-секси пушачът в киното!