Last news in Fakti

19 Юли, 2023 13:15 3 953 11

Хари не се вписва в света на Меган, разделят се за известно време

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • труден период-
  • разделени-
  • връзка

Целта е да "възстановят" връзката си, след семейните проблеми, които тежаха над тях

Хари не се вписва в света на Меган, разделят се за известно време - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл прекарват все по-дълго време разделени. Целта е да "възстановят" връзката си, след семейните проблеми, които тежаха над тях", съобщава "RadarOnline".

След провалени бизнес сделки, публични разправии и обществения негативен отзвук, херцозите се "уморили", разкриват вътрешни източници пред изданието. "Опитват се да разберат какво ги е ударило", твърдят те. "Хари не се вписва в света на Меган и той трябва да открие себе си".

Последните месеци бяха трудни за вече бившите кралски особи, на които се наложи да се справят с пресата, докато през това време уреждаха живота си в Калифорния, след оттеглянето си от двореца.

В книгата си "Резервният" Хари разказа подробности, които никой досега не е дръзнал да сподели. Тази слава обаче направи лоша реклама и на двамата. Освен това той и съпругата му бяха наречени "измамници" от изпълнителният директор на Spotify след провала на сделката им за 20 млн. долара. Меган дори бе упрекната, че не е "аудио талант или какъвто и да е талант" от представител на индустрията, който се изказа след неуспеха с подкастите.

Хари обаче гледа да изчисти имиджът, който си навлякоха с пътуване до Африка за заснемане на документален филм, на което съпругата му няма да присъства. Пътешествието може и да се окаже точно това, от което има нужда, тъй като самият той смята контитента за свой "втори дом и място, на което се чувства себе си", твърди приближен пред "RadarOnline".

Междувременно Меган е наела асистент, който да я "държи заета", пише dir.bg. "Тя се стреми да създаде своя собствена марка и да спечели милиони", коментира кралският експерт Даниела Елсер, който допълва, че "за първи път те са поели по различни професионални пътища".

А иначе "Съсекс е подложен на огромен финансов натиск", споделя още анонимният източник и разкрива също, че херцозите са се отдали на разточителен начин на живот в Калифорния, като за пример дава 14-те милиона долара само за охрана. "Този стрес, съчетан с проблемите им, вероятно е превърнал живота им в истински ад. Надявам се, че раздялата на различни континенти ще им помогне да намерят всичко, от което се нуждаят, за да продължат напред", заключи приближеният.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенко

    4 5 Отговор
    И ДВАМАТА СА "ПЕЧЕНИ " - МЕЛЕЗИ --- МОЖЕ ДА СИ ПОЧИВАТ И СИ ДАВАТ СВОБОДА ---НО НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАТ И РАЗДЕЛЯТ --- /КАТО В " КРАЛСКОТО" СЕМЕЙСТВО / !?!?!?!?!?!

    Коментиран от #10

  • 2 от село

    18 1 Отговор
    Да им имам проблемите , а аз се чудя от де да изкарам пет. лв. за бира !!
  • 3 Адам Хилтън

    27 1 Отговор
    Меган: "Искаме просто да ни оставят на мира, да си живеем спокойно!"

    Също Меган: плаща милиони долари на медиите да пишат новини за личния и живот всеки месец
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Георги

    21 0 Отговор
    Едно голямо недоразумение
  • 6 икономът

    11 0 Отговор
    Яха метлата и фиуууу!
  • 7 123456

    21 0 Отговор
    Няма кой да им пере гащите и дойдоха трудностите и проблемите , слабохарактерни мижитурки
  • 8 123456

    15 1 Отговор
    Няма кой да им пере гащите и дойдоха трудностите и проблемите , слабохарактерни мижитурки
  • 9 Читател

    17 1 Отговор
    Един прост риж човек,оцапал кралството,защото е вуйдисал на долната си глава.Колибарката с много дълъг и изпитателен период,му показа,че макар и от кралско семейство,рижият може да бъде воден с каишка и то от късите.
  • 10 хммм

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "пенко":

    Мисля, че тук им дадох 5 г., но може би е било прекалено щедро. ))
  • 11 тъй кат стане

    1 0 Отговор
    е ясно - тия са чао