Last news in Fakti

20 Юли, 2023 16:31 3 209 8

Тайната съставка на здравословното отслабване: варен лимон

  • лимон-
  • варене-
  • отслабване-
  • пречистване-
  • детокс

Тази домашна рецепта помага за добро храносмилане и пречистване на организма

Тайната съставка на здравословното отслабване: варен лимон - 1
Снимка: Shutterstock

Много хора започват деня си с ободряваща напитка, като например кафе. Други предпочитат нещо газирано и освежаващо. И двата варианта обаче нанасят сериозни вреди на здравето ни, затова трябва да ги заменим с по-здравословна опция.

Добър избор е напитката, която е описана по-долу. Използва се на празен стомах и е много питателна. Освен това унищожава бактериите, почиства организма и ни дава енергия до края на деня, пише zdrave.to.

Ползи за здравето

Има много ползи, които можем да получим от тази напитка. Тя помага за изгарянето на мазнините и отслабването постепенно и естествено. Със своя прочистващ ефект, тя почиства организма ни, повишава метаболизма и спомага за елиминирането на токсичните вещества. Тук ви показваме какво трябва да имате под ръка и какво трябва да правите.

Необходими съставки:

Натурален джинджифил

Лимони

Чесън (4-5 скилидки)

Минерална вода (2 литра)

Подготовка и употреба:

Първо обелете лимоните и изцедете сока. След това обелете скилидките чесън и смесете в блендер с лимоновия сок. След това джинджифила, добавете го в блендера и разбъркайте, докато се получи хомогенна смес.

След това изсипете 2 литра вода в тенджера заедно с лимоните. Когато водата достигне точка на кипене, добавете сместа и гответе няколко минути. Накрая извадете лимоните и оставете да изстинат и ги поставете в съд с капак.

Пийте чаша напитка всяка сутрин на празен стомах, за да почувствате нейните ефекти. Тъй като лимоновият сок е подобен на стомашния сок, той стимулира производството на жлъчка. В резултат на това се стимулира работата на стомашно-чревния тракт.

Лимоновият сок, от друга страна, успокоява и подобрява храносмилането. В крайна сметка бързо и естествено ще отслабнете. Започнете да правите тази напитка всеки ден и обръщайте внимание на резултатите.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асдф

    11 1 Отговор
    Ще отслабнете, ако сте на калориен дефицит иначе и една кана лимонада да пиете на ден, а през останалото време да ядете пици, банички, дюнери, сладоледи, бургери няма как да стане.

    В днешно време ти завират пред очите само джънк фууд, ако не е пред вас няма да се сетите.
  • 2 Току

    2 1 Отговор
    Що завърших двуседмичен курс на диетата. Качих 300 грама.
  • 3 ГОЛЯМ СМЯХ

    4 2 Отговор
    става също и със варен пъпеш
  • 4 ИВАН

    10 1 Отговор
    Ама под налягане ли трябва да се вари ... народа съвсем го правят на неумен и все по тъ.пи неща му внушават.
  • 5 Съчетано

    9 1 Отговор
    с четвърт печено прасенце !
  • 6 Ганьо

    4 0 Отговор
    И цял мирис на чесън, няма що...
  • 7 Шиши Миши

    7 0 Отговор
    Не разбрахме какво става с изцедените лимони. Изведнъж се оказва, че и тях трябва да цамбурнем в къкрещата тенджера. Рецептата е неясно описана (или преписана). С две думи - не е приложима.

    ПП. Лимонът е кисел, но в организма реагира алкално. Затова е толкова полезен.

    Коментиран от #8

  • 8 Аз пък

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Шиши Миши":

    Не разбрах колко джинджифил и колко лимони, па ти питаш как да ги туряш.