Last news in Fakti

31 Юли, 2023 17:49 6 145 4

Какво ни носи пълнолунието във Водолей на 1 август?

  • пълнолуние-
  • водолей-
  • 1 август-
  • супер луна-
  • енергия

Идва нова енергия за нас

Какво ни носи пълнолунието във Водолей на 1 август? - 1
Снимка: Shutterstock

В първия ден на новия месец ни очаква пълнолуние във въздушния знак Водолей. Любопитното е, че през август ще имаме две пълни Луни, като втората ще е на 31 август в знака на Риби. Според западни астролози и двете пълни Луни ще са Супер Луни, което означава, че ще бъдат по-близо до Земята и ще усетим енергията им по-силно.

Наличието на две пълнолуния в един и същи месец показва силно привличане към детоксикация, освобождаване и отдалечаване от всичко, което вече не резонира с нашето същество. До края на август е вероятно да се окажем оставени с малко празно пространство, било то физически, емоционално или и двете.

Пълнолунието във Водолей на 1 август е перфектната начална точка към създаването на това пространство. Неговата вибрация ни насочва внимателно да се подготвим с любов, да се освободим от всичко, което ни е в тежест. Това силно ще важи за любовните проблеми. Тази енергия за изцеление от любовни терзания ще бъде допълнително усилена, тъй като Венера – планетата на любовта, сега е в ретроградната си фаза.

При някои хора на повърхността могат да се появят болезнени емоции, разбити сърца, скръб и разочарования. Може да се почувстваме изключително емоционални и чувствителни, но да усетим и известно облекчение, след като пълнолунието премине.

За Водолей знаем, че е въздушен знак, въпреки че се изобразява като водоносец. Това означава, че има вероятност да станем по-вглъбени в мислите си, да се лутаме в тях, пише az-jenata.bg. Енергията на този зодиакален знак може да ни помогне да виждаме интелектуално, логично, но също и от състояние на неутралност, за да можем да вземем най-доброто решение за живота си напред. Това пълнолуние ще ни окаже подкрепата си, особено ако има нещо, от което е необходимо да се откажем.

Вибрациите на пълнолунието във Водолей ще бъдат подсилени от астероида Chariklo. Този астероид ни напътства да намерим правилния „лек“ за нас, независимо дали е разходка в парка, чаша чай, спортна активност, ваканция.

Той е много свързан с билки, лечебни храни, кристали и елементите на природата. Насърчавани да поддържаме жизнената си енергия, като се обърнем към даровете на майката природа. Ето защо по време на това пълнолуние бихме могли да презаредим ума, тялото и душата си, с помощта на полезни храни, билки и време сред природата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знам само

    2 2 Отговор
    Че това пълнолуние на божидара и носи само обиди подигравки и осмиване , та да ходи на психолог накрая от подигравки. Кожени ботуши август месец на 42 градуса температура
  • 3 Божидара найденова

    2 0 Отговор
    Тая година ще хода на курорт мемецето до приморско с кожените ботушки
  • 4 Най доверения ми човек каза

    0 0 Отговор
    Че ви мрази журналистите