Last news in Fakti

11 Септември, 2023 08:56 1 764 6

Илон Мъск има неразкрито досега трето дете от певицата Граймс

  • илон мъск-
  • граймс-
  • деца

Досега за 52-годишния Мъск се знаеше, че има две общи деца с певицата

Илон Мъск има неразкрито досега трето дете от певицата Граймс - 1
Снимкa: Shutterstock

Милиардерът Мъск пак изненада света. Основателят на Tesla разкри, че има неразкрито досега трето дете от певицата Граймс, дни след като тя го обвини, че ѝ пречи да вижда децата им. В публикация в "X" късно в събота, Мъск потвърди, че името на сина е Тау Техно Механикус или накратко Тау, след като рецензия на нова автобиография в "New York Times" за първи път разкри съществуването на детето, пише агенция "Фокус".

Досега за 52-годишния Мъск се знаеше, че има две общи деца с 35-годишната певица - тригодишен син X Æ A-12, който наричат "X" и едногодишна дъщеря Exa Dark Sideræl, известна галено като "Y".

Възрастта на Тау не беше разкрита. Признанието дойде скоро, след като Граймс се помоли публично на Мъск с думите и написа "оставете ме да видя сина си". Публикацията вече е изтрита в социалните медии, но сега не е ясно дали тя има предвид Тау или по-големия им син X.

Гръцката буква Тау, оформена подобно на буквата "Т", произлиза от финикийската буква Тау, която се изписваше като съвременната буква "Х", очевидна мания на Мъск. Той промени името на Twitter на "X", след като купи социалната медийна платформа миналата година.

Сега Илон е баща на 11 деца. Той споделя 19-годишните близнаци Вивиан Джена и Грифин и тризнаците Кай, Дамян и Сакс, които са родени през 2006 г. с първата си съпруга Джъстин Уилсън. Най-големият им син Невада, трагично почина на 10 седмици.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умирам от смях

    7 10 Отговор
    Страшни мена. Пак е бил напушен Илонката. хахахахахах
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Голям праз...!

    2 8 Отговор
    Местя...

    Коментиран от #4

  • 4 реру

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Голям праз...!":

    Така е... Някои само го местят, а други го използват по предназначение...
  • 5 ЛИЛИ

    4 5 Отговор
    Браво на Илон Мъск, той се оказа човек с разум, предотврати пъкленият план на американските и украински фашисти, подло да нападнат по море и унищожат Севастопол - Крим!
  • 6 ганю

    0 0 Отговор
    Има една стара истина
    на мъжете подсъзнанието е мръсно
    а на жените цялото съзнание