Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 09:34 32 113 12

Астроложка даде прогнозата си за местните избори

  • астроложка-
  • прогноза-
  • местни избори-
  • затъмнения-
  • мина кунева

По думите й целият октомври, който ще мине под знака на предизборната кампания, ще бъде изпъстрен със скандали и противопоставяне

Астроложка даде прогнозата си за местните избори - 1
Снимкa: Shutterstock

Две затъмнения ще орисат местните избори в България с компромати и удари под кръста. В световен план се очертава засилване на военните действия, но и шанс за преговори. Тези вещания идват от астролозите. Според тях космическите сенки носят промени и събития на Земята както в обществен, така и в личен план. Тяхното влияние вече се усеща в аванс с протестите, които блокираха България.

Оста на финансите

Мира Кунева обясни, че първото затъмнение за месеца е слънчево на 14 октомври (в знака Везни). Другото е лунно (в Телец) и е точно ден преди вота - 28 октомври. „Затъмненията са най-непредсказуемите неща в астрологията, защото около и след настъпването им отключват непредвидими и често съдбоносни събития. Лунното затъмнение, например е последното от серията по оста на финансите Скорпион-Телец, която продължава вече две години. Именно тя отключи COVID пандемията и последвалата икономическа криза, пише "Телеграф".

Сега в световен план пак ще се говори за промени в пари, ресурси и въобще за новини от финансовата сфера. Конкретно това затъмнение не прави точни аспекти в хороскопа на България, но тъй като е доста агресивно, няма как да ни подмине. Предполагам, че до последния ден преди изборите ще има голямо напрежение, като ще има изненадващи резултати по места“, прогнозира астро-експертката.

Скандали

По думите ѝ целият октомври, който ще мине под знака на предизборната кампания, ще бъде изпъстрен със скандали и противопоставяне. Ситуацията доста ще ескалира заради актуалната позиция на Марс, свързван с човешката енергия и инициатива, но и импулса на войната. „Първо от 5-и до 10-и планетата ще е в квадратура с Плутон. После от 12 октомври Марс влиза в Скорпион.

Хората ще станат още по-напрегнати, недоволни и агресивни (а българите по принцип сме си такива). Ще има компромати. Следва слънчевото затъмнение във Везни, което също ще донесе напрежение. За това като цяло кампанията ще премине в доста негативна атмосфера. Болни теми, нерешени с години, ще се сложат на масата, но и умишлено ще бъдат раздухвани. Хората ще бъдат настройвани едни срещу други чрез внушаване на страх за бъдещето им. По този начин общественото съзнание да бъде манипулирано и зомбирано“, предупреждава астроложката.

Кризата няма да се задълбочи

Съветва всички да проявяват здрав разум, а не да действат само на принципа на отричането и отхвърлянето. „Реално кризата няма да се задълбочи повече от това. Така или иначе тези влияния ще отминат. След месец и половина Марс ще излезе от царството на Скорпиона. А страховете са напразни, защото от 2024 година и секторът на финансите ще се стабилизира“, успокоява Мира Кунева.

За близкото бъдеще тя казва, че през първата десетдневка на октомври ще трябва да внимават представителите на зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог. А от 12 октомври по-големи предизвикателства в живота си ще имат Скорпион, Водолей, Телец и Лъв.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тези пак изпълзяха

    34 2 Отговор
    хахахахахаа има ли още глупаци да се вържат на асто-шарлатанките ?
  • 2 От тук

    27 0 Отговор
    там преписано и събрано , хал хабер няма от астрология "астроложката" !
  • 3 Калпазанин

    31 4 Отговор
    Днес май има конкурс в сайта кой ще публикува по голяма глупост, най добрия астролог е краварското посолство. Роди ме мамо с късмет аз сама ще се изруся
  • 4 Хахахаха

    20 7 Отговор
    И мойту. Айше тъй каза. Като й отвъртях 2 шамара за дубрутру. и видя звездите посред бял ден.
  • 5 Найк

    16 2 Отговор
    На такива като тая и врачки хич не вярвам.
  • 6 истина

    19 1 Отговор
    Факти днес бьлват само глупости.
  • 7 Пешо

    14 2 Отговор
    Какво ли познава тази ципура !
  • 8 Светослав

    13 3 Отговор
    Моята астроложка казва, че журналисти, новинари, сайтаджии, чалгаджии, сапунджии и стотинкаджии са останали гладни! Публикуват и коментират глупости гладните мишки. Чакат политиците да ги нахпанят, но и там няма полза. Кирчо и Кокорчо обраха каймака.
  • 9 Александър

    11 3 Отговор
    България УМРЯ отдавна и няма настояще, тая сбърканата по го ре за бъдеще ми бърболеска!
  • 10 Виждаш бъдещето

    14 2 Отговор
    И какво точно предрече че не разбрах
    Що не каже кога войната ще прескочи в българия
  • 11 Българин

    8 1 Отговор
    Астроложки избират кметовете в България ха ха ха
  • 12 незнайко

    10 1 Отговор
    Аз прогноза не прочетах !!!