Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 17:24 1 053 7

Адвокатът на Аксел Роуз: Твърденията за сексуално посегателство са измислени

  • аксел роуз-
  • обвинения-
  • сексуално посегателство-
  • измислица

Моделът Шийла Кенеди твърди, че Роуз я е насилил в хотелска стая през 1989 г., което е довело до диагноза „тревожност и депресия“

Адвокатът на Аксел Роуз: Твърденията за сексуално посегателство са измислени - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Адвокатът на фронтмена на „Гънс ен’ роузис“ Аксел Роуз отхвърли иск за сексуално насилие и побой като „измислени твърдения“, съобщава БТА, позовавайки се на Прес асосиейшън/ДПА.

Искът е подаден във Върховния съд на Ню Йорк в сряда от актрисата и модел Шийла Кенеди, която твърди, че Роуз я е насилил в хотелска стая през 1989 г., което е довело до диагноза „тревожност и депресия“.

Според нея Роуз е използвал „славата, статута и властта си“ като музикална звезда, за да „получи възможност да я манипулира, контролира и нападне сексуално“, се твърди в иска.

Просто казано, този инцидент никога не се е случил“, заяви Алън Гутман, адвокат на Роуз, в изявление, дадено на информационна агенция Прес асосиейшън.

Г-н Гутман продължи: „Заслужава да се отбележи, че тези измислени обвинения са предявени само ден преди изтичането на крайния срок за подаване на искове в щата Ню Йорк“.

„Въпреки че не отрича възможността за мимолетна снимка с фенка, г-н Роуз не си спомня да се е срещал или разговарял с ищцата и никога досега не е чувал за тези измислени твърдения. Г-н Роуз е убеден, че това дело ще бъде решено в негова полза“.

В исковата молба се твърди, че в резултат на сексуалното насилие и посегателство г-жа Кенеди е претърпяла „тежък емоционален, физически, финансов и психологически стрес“.

Това се случва месеци, след като „Гънс ен’ роузис“ изнесоха дебютно хедлайнерско изпълнение на фестивала Гластънбъри в оригиналния си състав с фронтмена Роуз, китариста Слаш и басиста Дъф Маккагън.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буквоядец

    16 1 Отговор
    Аман от глупости! Тази моделка 30 години къде е била? Лошото е че и тук се опитват по този начин.
  • 2 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    15 2 Отговор
    Иииии беее, как па една не се сети за сексуално насилие върху нея от беден стругар, водопроводчик или кофражист?! Или, щото те - стругарите и водопроводчиците - не са склонни към сексуално насилие? Що само за насилие от богати и известни се сещат беееее? Колко прозрачнооооооооо!
  • 3 рон джереми

    0 8 Отговор
    Този бабиняк Аксел Роуз не може да посегателствува по чисто физиологични причини.
  • 4 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    12 2 Отговор
    Моля да не бъда разбиран погрешно! Всеки насилник следва да си получи заслуженото. Но няма как да "докажеш" насилие от преди 30 години. Освен това защо чак сега тоя "стремеж към истината"? Можеше и още тогава да го подведе под отговорност. Все пак, това е Америка - не е Катар или Афганистан примерно. Всичко това бие повече на опит за медийна известност и изтръскване с пари!
  • 5 Шегобиец

    10 2 Отговор
    То и обвиненията към Тил Линдеман бяха такива: некви мацки отишли на купон на Рамщайн и ги изнасилили. И понеже били много съсипани и отишли на следващия такъв купон, плюс на още няколко с Рамщайн. И след 20 години се сетили, какви морални щети са преживели.
  • 6 Ричард Естес

    0 1 Отговор
    Много време е минало ! Как въобще си е спомнила какво , как , къде и защо е станало ? Сигурно не помни какво е яла преди 2 дни ! Явно се търси слава и лесни , неработени , чужди пари !
  • 7 Двуок ЦИКЛОП

    0 0 Отговор
    Защо няма таквиз обвинения срещу бат Бойко например ? Щот дарява къщи в Барселона и кюлчета ! Така ли ? Ето това е подход към жените !