Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 17:15 4 159 5

Киноверига открива нов комплекс в София с безплатни прожекции в рамките на 3 дни

  • киносалон-
  • софия-
  • кино-
  • cineland

Една от 8-те зали ще може да се използва за частни прожекции, корпоративни събития и гейминг състезания

Киноверигата Cineland открива нов кинокомплекс с осем зали в София.

Cineland Bulgaria Mall се отличава със стилен интериорен дизайн, луксозни столове и лежанки, сребърни киноекрани, уникална зала за частни прожекции и последно поколение лазерна киномашина.

На 30 ноември ще се състои официалното гала откриване на най-новото кино в София - Cineland Bulgaria Mall. Към момента Cineland стопанисва киносалони в Перник, Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово и Търговище, както и летни кина в Перник, Велико Търново, Китен и Ахтопол. Сега веригата стъпва на конкурентния столичен пазар с инвестиция от над 3,2 млн. лв.

Целта на Cineland е да предостави на зрителите съвременна киноуслуга от ново поколение. Дигитализацията в сферата на услугите навлиза с големи темпове и в Cineland Bulgaria Mall. През апликацията на киноверигата зрителите ще могат да купуват билети, а скоро и консумация на храни и напитки, които ще ги очакват директно по местата в залите. На кинофеновете няма да им се налага да чакат на опашки, а ще могат сами да се регистрират и да имат достъп до залите чрез дигиталните портали, както и да заверяват билетите си за безплатен достъп до паркинга. Кинокомплексът има „бърз щанд“, който ще обслужва само онлайн продажбите. Друга иновация е специалната кинозала, която ще може да се използва за частни прожекции, корпоративни събития и гейминг състезания.

По случай откриването на кинокомплекса, от екипа на Cineland Bulgaria Mall са подготвили богата програма – игри, инициативи и разнообразни събития.

На 30 ноември официалните гости на киното ще получат ексклузивно филмово преживяване. За тях ще бъдат открити всички зали на кинокомплекса, където ще могат да гледат филмите „Наполеон“, режисиран от Ридли Скот, „Уроците на Блага“, режисиран от Стефан Командарев, „Догман“, режисиран от Люк Бесон и последния филм с участието на Катрин Деньов "Жената на президента", както и „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“, част от редовната програма.

На 4, 5, и 6 декември Cineland Bulgaria Mall прави реверанс към публиката като обявява вход свободен за всички кинофенове със специалната филмова програма „Маратон на детската анимация“ (Овцата Шон, Омагьосаната къща, Ратчет и Кланк, Малкият вампир, Фабрика за сънища, Снежната кралица и принцесата, Детектив Чинк и Златният кошер, Моята непослушна фея, Горски мечоци: завръщане на Земята) и „Панорама на българските филми, селектирани за Оскар“ (Дзифт, Източни пиеси, Светът е голям и спасение дебне отвсякъде, Тилт, Цветът на хамелеона, Каръци, Вездесъщият, Страх, В сърцето на машината). За да имат безплатен достъп до инициативата, зрителите трябва да запазят предварително своето място онлайн в сайта на Cineland Bulgaria Mall или да вземат билет директно от касите.

Всички зрители, регистрирали се в сайта на Cineland Bulgaria Mall в периода 27.11.2023 - 11.12.2023, ще участват в томбола за златен, сребърен и бронзов абонамент, който ще подсигури на девет от тях безплатен достъп за гледане на всички филми в Cineland Bulgaria Mall съответно за 12, 6 и 3 месеца.

Предвижда се също организиране на фестивални прояви и внедряване на модерна програма за лоялни клиенти.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    6 6 Отговор
    Селяните решили да правят бизнес в София.ха ха ха
  • 2 Да,да

    3 1 Отговор
    Ако беше пробила в Полски Тръмбеш щях да я оценя. Сега ми е трудно.
  • 3 плюс минус

    0 1 Отговор
    По времето на соца в Дрезден, ГДР тогава, имаше супер кино комплекс с доста зали, модерно и луксозно оборудвани, с прожекции на много филми.
    Днес, в единствения работещ МОЛ в Русе, също има Кино комплекс с няколко зали.
    Неприятното е, че преди началото на прожекцията пускат дълги реклами
    А когато започне филмът, звукът му е прекалено досадно силен.
  • 4 Некой си

    6 1 Отговор
    Не ходя вече на кино,защото се превърна в кръчма.Седиш да гледаш и некакви ти сърбат и мляскат зад гърба ти или до теб ! Пълна селения.
  • 5 123456

    3 1 Отговор
    Едно време кинозалите бяха заради съдържанието и полсанието на филма ! Имаше кинозала във всяко читалище - във всяко село . Сега е само заради купуването на безбожно скъпи пуканки и други храни и вредни напитки. Звука ти разбива мозъка , а до теб все някой мляска , хрупа и шуми. Къде е културата , къде е смисъла от посланието на филма, ...те пък и едни филми ... Не ходя на кино от доста време ... А като са ги опнали така като легла местата - ще има ли и възглавници , белким някой да похърка 2-3 часа ...