Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 14:19 1 223 3

Бионсе изглежда зашеметяващо на премиерата на филм "Renaissance" (СНИМКИ)

  • бионсе-
  • филм-
  • премиера-
  • renaissance-
  • зашеметяваща

Филмът, който пристига в кината на 1 декември, ще разказва за последното турне на поп иконата

Бионсе изглежда зашеметяващо на премиерата на филм "Renaissance" (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бионсе блесна с очарователна визия на премиерата на нейния концертен филм „Renaissance: A Film by Beyoncé“.

42-годишната певица излезе в театър „Самюел Голдуин“ в Лос Анджелис в събота вечер в ослепителна метална рокля на Versace.

Бионсе изглеждаше величествено в страхотната рокля без презрамки, която съчета с подходящи ръкавици и сребърни обувки.

Тя дори заряза обичайните си златни медени кичури в полза на дългата платинено руса коса, която се спускаше по гърба ѝ.

Донатела Версаче сподели снимка на певицата от червения килим, като написа в надписа „@beyonce, ти си визия във Versace. Ти си уникална. Номер едно, единствена!!! Нямам търпение да видя филма за турнето на Renaissance🤍 .”

View this post on Instagram

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

Носителката на "Грами" запази в мълчание подробностите за премиерата, като само каза на гостите си часа на пристигане и да се обличат в съответствие с темата "уютно богатство", съобщи Variety.

„Целта на това турне беше да създадем място, където всеки е свободен и никой не е съден“, каза Бионсе в трейлъра на филма, който излезе миналия месец.

„Започнете отначало, започнете на чисто, създайте новото. Това е Ренесансът.“

Филмът, който пристига в кината на 1 декември, ще разказва за последното турне на поп иконата. Нейното рекордно международно турне „Renaissance“ започна в Европа през май и завърши в Канзас Сити през октомври.

Лизо, Кели Роуланд, Лори Харви, Хали Бейли, Ава Дюверней, Тайлър Пери и Габриел Юниън бяха сред знаменитостите, присъстващи на премиерата на филма, въпреки че Тейлър Суифт забележимо отсъстваше .

33-годишната певица на „Cruel Summer“, която също издаде концертен филм тази есен, беше на сцената в Бразилия, продължавайки международната част от турнето си Eras Tour в събота.

Само един месец преди това тя се впечатли от Бионсе, когато направи изненадваща поява на червения килим на премиерата на филма на Суифт “Eras Tour”.

„Толкова се радвам, че никога няма да разбера какъв би бил животът ми без влиянието на @beyonce“, написа тя прочувствена публикация в Instagram, представяща емблематичното поп дуо, седнало рамо до рамо в театъра, пише vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умирам от смях

    6 0 Отговор
    Зашеметяващ вид на орангутан
  • 2 Некой си

    4 0 Отговор
    Абе много се избелила тая,повече от Джако.

    Коментиран от #3

  • 3 Фарс

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Некой си":

    Хората не харесват себе си. Друг аргумент няма.