Last news in Fakti

1 Декември, 2023 14:56 11 810 14

Служителите на Бъкингамския дворец си имат специален прякор за Кейт Мидълтън

  • кейт мидълтън-
  • бъкингамския дворец-
  • дворец-
  • прякор-
  • служители-
  • кралско семейство

Дворцовите служители недолюбвали Кейт, заради което тя се сдобила с не особено учтив прякор

Служителите на Бъкингамския дворец си имат специален прякор за Кейт Мидълтън - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Взаимоотношенията между съпругите на принцовете Уилям и Хари са непоправими. Това твърди писателят Омид Скоби, наричан неофициален биограф на херцозите на Съсекс, пише The Sun.

"Кейт Мидълтън потреперва и се кикоти всеки път, когато чуе за Меган Маркъл", отбелязва авторът. Биографът твърди, че принцесата на Уелс не е говорила със съпругата на принц Хари от 2019 г. Той добавя, че Катрин никога не е била заинтересована да бъде приятелка с бившата американска актриса.

Скоби сравнява Мидълтън с героинята от филмовата адаптация на Айра Левин "Степфордски съпруги". "Тя е като кралската съпруга от Степфорд. Кейт се държеше хладно и пренебрегваше виковете за помощ на Меган, въпреки че е застъпник на доброто психичното здраве", отбелязва биографът.

Скоби казва още, че много от служителите на Бъкингамския дворец не харесват Кейт Мидълтън. И зад гърба ѝ я наричат с обидното прозвище "Katie Keen" (хитрата Кейт), пише jenata.blitz.bg.

"Кейт си спечели прякора сред персонала на двореца, защото пресслужбата прикрива значително по-малко натоварения ѝ график, като отбелязва, че няма търпение да се учи. Тя не смята да увеличава натоварването си в близките 10-15 години, докато децата ѝ не пораснат. Покойната кралица също си правеше почивки, но беше известна и с това, че организира най-малко 300 събития годишно. Кейт остава фокусирана върху семейството си и едва след това върху дълга към короната", пише той в книгата си "Endgame".

Скоби обяснява и защо Елизабет II още в началото е харесала Кейт Мидълтън. Покойната кралица я е смятала за идеална за ролята на съпруга на Уилям, защото е била податлива на обучение и гъвкава за разлика от непокорната и своеволна принцеса Даяна.

Биографът заявява още, че Кейт Мидълтън използва публичните си изяви, само за да покаже тоалетите си.

"Работата на Меган Маркъл през краткото време, в което бе работеща кралска особа, бе свързана много по-малко с нейния моден избор и повече с ролята ѝ в монархията. Меган стана звездата на шоуто и новата Даяна, след като се омъжи за Хари. Херцозите на Съсекс бяха тези, които показаха на света как да бъдеш модерна кралска особа и накараха Кейт и Уилям да изглеждат малко скучни в сравнение с тях", добавя биографът.

Омид Скоби посочва още, че Меган "не иска повече никога да стъпва във Великобритания", а Хари е "готов да забрави" семейните кавги.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Търкулнало се гърнето

    25 10 Отговор
    Кралска особа в днешно време означава предвзет индивид с невярно мнение за собствената си ценност, освен може би на мъгливият остров, където цялото население е от неадеквати.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Грозна работа

    7 30 Отговор
    Тази е остаряла много грозно. Даже и за милф вече не може да мине.

    Коментиран от #7, #10

  • 4 ревизор

    25 2 Отговор
    Дрънъ-дрънъ от разни скоби и белезници.
  • 5 Скоби

    41 3 Отговор
    Скоби явно не харсва класките особи .. Но пък мегън... фръцлата... боже какви суперлативи, какво нещо. Колко ли са му платили за този кризисен ПР ?
  • 6 Пръц

    21 4 Отговор
    Абе и тия са едни "крале,кралици,принцове и принцеси" ум да ти зайде.Като нашия Симеончо и родата му.Добре,че е била френската революция,та Света се е променил.
  • 7 и ти

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "Грозна работа":

    и ти роди три деца , и за СМЪРФ няма да минеш
  • 8 Хм Хм

    28 0 Отговор
    Абе какво сравнявате двете маймунки. Едната е родена и учила за принцеса, а другата изглежда като слугинче. Двете като се видяха и разбраха веднага на кой къде му е мястото. Затова и по-тъмното не иска да стъпва в Англия.
  • 9 Англичаните са си англичани

    38 1 Отговор
    Кейт и Хари можеха да се разбират. А Кейт и Меган не се разбират. Защото са много различни. И не е нужно да са приятелки. Има си протокол и всички го спазват.Кейт да не и е лекарката на Меган за да се грижи за психичното и здраве. Тя е актриса и никога не знаеш кога изнася представление. Факт е , че е цветнокожа и естествено се поражда въпроса, какъв цвят ще бъдат децата. Ако беше рижава, то тогава щеше да е ясно. Питам се къде тук е расизма. Меган е обидена,но защо . Защото има ниско самочувствие и робска психика. Грешката е изцяло на Хари . Той също е с занижено самочувствие и робска психика въпреки ,че принц. Защото е втория принц. Но това е така от поколения и нищо не може да го промени. Само че той не иска да го разбере и да се примири. Е ще страда излишно , като жена си , с която са си лика прилика. Болна психика.
  • 10 предположение

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Грозна работа":

    Все си мисля,че след три четири водки ще мине ....може и да повтори!!;
  • 11 защо

    1 2 Отговор
    Събинче, а какво е "The Sun"?

    Коментиран от #13

  • 12 бай Даньо

    17 0 Отговор
    И какво, да ви се кланя и подмазва ли. Нито придворните имат визията й, образованието й и титлата. Тя ше е новата кралица на UK
  • 13 СМЕХОРИИ

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "защо":

    Ами едно такова,... върти ми се из устата, сещайте се де, аз ли да си подсещам

    Коментиран от #14

  • 14 евалла

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "СМЕХОРИИ":

    Точно си го написал,.. много знае мисирката какво значи и какво е