Last news in Fakti

28 Декември, 2023 11:50 1 184 2

Шер подава молба за попечителство на 47-годишния си син заради наркотиците

  • шер-
  • попечителство-
  • илайджа блу алман

Звездата се страхува, че зависимият Илайджа Блу Алман ще похарчи парите си за дрога

Звездата Шер е подала молба за попечителство на проблемния си 47-годишен син Илайджа Блу Алман, тъй като се притеснява, че той ще похарчи всичките си пари за наркотици, предаде Ню Йорк Поуст.

Тя е подала необходимите документи, тъй като "по същество той е неспособен да управлява собствените си финансови ресурси“.

Предвид настоящите психически и физически здравословни проблеми на Илайджа, той не може да формира или изрази предпочитание относно назначаването на попечител за своето имущество.

Твърди се, че Алман изпитва проблеми с психичното си здраве, както и пристрастяване към вещества, с които се е сблъсквал в миналото.

Шер е загрижена, че всички средства, определени за Илайджа, незабавно ще бъдат похарчени за лекарства, оставяйки го без активи, които да осигури за себе си и излагайки живота му на риск.”

Синът на звездата подаде молба за развод със съпругата си Марианджела Кинг, известна още като Куини, през 2021 г.

Кинг твърди, че Шер е “пречила” на двойката, когато двамата решили да работят върху брака си.

“Никога не спираш да бъдеш майка, отиваш до края, отиваш до дъното, когато се опитваш да спасиш децата си”, казва Шер.

„Аз съм майка“. Това е моята работа - по един или друг начин да се опитам да помогна на децата си. Вие правите всичко за децата си. Винаги, когато можете да им помогнете, просто го правите, защото това е да си майка. Но това е радост, дори със сърдечна болка - най-вече, когато мислиш за децата си, просто се усмихваш и ги обичаш, и се опитваш да бъдеш до тях", заявява тя.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    4 0 Отговор
    ДРОГАТА и алкохола са кофти неща....... ДО един момент е забавно, но после става страшно....... За хора със слаба психика е най зле
  • 2 Христо

    2 0 Отговор
    Ужасен превод. Научете английски най-после, стига Гугъл преводач