Last news in Fakti

3 Януари, 2024 10:58 1 161 36

271 сигнала за НЛО са подадени в Белгия за 2023 г.

  • нло-
  • белгия-
  • извънземни-
  • сигнали-
  • проверка

Всички сигнали са били проверени, но са се оказали неоснователни

271 сигнала за НЛО са подадени в Белгия за 2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

В Белгия за изминалата 2023 година властите са получили и проверили 271 сигнала за неидентифицирани летящи обекти (НЛО), съобщиха местни медии, цитирани от БТА. Властите поясняват, че всички тези сигнали са се оказали неоснователни.

Най-често при проверките е било установено, че граждани са били заблудени от вида на планети (40 случая), от движението на изкуствени спътници (33 случая) или въздухоплавателни средства (31), от пречупване на светлината (23), от движението на метеорити или космически отпадък (7), от полет на птици и насекоми (6), или дронове (5 случая).

Отбелязва се, че нараства броят на сигналите, получени в северната белгийска област Фландрия. В сравнение с френскоезичната южна област Валония, фламандците сигнализирали, че виждат НЛО, четири пъти повече от останалите белгийци.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обаче ...

    5 0 Отговор
    НЛО се движат по начин, който не прилича на нито едно от изброените.
  • 2 Йо хо хо

    3 1 Отговор
    Много са се напушили тея.
  • 3 Пич

    4 0 Отговор
    Тези заназвачи не са се развили по никакъв начин , и си карат като едно време !!! Но вече всички хора имат телефон в джоба , и когато видят НЛО , вадят , снимат - и в нета !!! Да не припомням , че най странните и документирани случаи на НЛО , са именно триъгълните НЛО над Белгия !!!

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Като пирамида не триъгални в Англия са засичани често такива,на документални кадри още принц Чарлз много стресиран изглежда,и следите от НЛО що ли ?.Има и много дълги със светлини в тъмното бавно се движат.Виждаш само точките от светлината самата форма не е ясна каква е освен ако няма улични камери лидар вече там.Иначе да му се и кучешкия късмет чакам ги и все не идват тука явно провинцията не им харвсва !Един ден видях бели сфери кълбета 3 се движиха точно като молекули тази година лятото над летището ,стори ми се странно влязах за телефона ми и мъжо онзи докато се натутка да стане от канапето нямаше нищо вече ,после си помислих че може да са дронове нещо друго имаме малка база по някога частни самолети,и за пилоти които се обучават там,и военни тренировки може би ?не знам защо тука с парашути ги бях снимала като нинджи само видях парашутистите самолета не го видях нито звук тъкмо пуших на двора и гледах нагоре мъжо каза да не качвам онлайн може да е някъква в.тренировка да нямаме проблем после, буквално от нищото се появиха само отварянето на парашутите се чу и много поне 20 човека бяха.Иначе е отворено и за желаещи и аз ходя се пускам с парашут по някога там.

    Коментиран от #6

  • 5 Анджо

    1 3 Отговор
    Започнаха на хората да им промиват мозъците с какво ли не. Започна да ни се привижда всичко в енело. Връща ме се в древноста, когато се случи нещо което хората не са виждали и не го разбират, го правили на чудо. Това защото постоянно ни натрапват едно и също.

    Коментиран от #8, #11

  • 6 Пич

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Пирамидите много притесниха и уплашиха световните лидери ! Летящи пирамиди със страни , дълги един километър , бяха заснети над самолетоносачи , Вашингтон , Москва и други ! Което ме навежда на мисълта , че това засега е тяхната функция - да плашат ! И то , да плашат световните ръководители. За добро или лошо , рано е да се каже. Разекретени са , и може да ги видите в нета. Относно летящите тела , които сте видяла , извънземните използват дронове много преди ние да достигнем до тази концепция. Може да се различат от земните , ако летят по странни теаектории , или използват странни светлини. Мисля , че ако при хубаво време поглеждате небето , скоро ще видите нещо удивително! Колкото и да е странно , хората не се сещат да вдигат очите си нагоре , и пропускат много неща , които могат да видят !

    Коментиран от #9, #12

  • 7 Знайко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Триъгълника се нарича TR3B и има на трите върха по един тръстър, а в центъра антигравитационен двигател, намалящ теглото на самолета с 91%. Военните много му се кефели защото имал много голяма товароподемност.
    По целия ръб на фюзелажа има множество отвори, които се обдухват за да намалят съпротивлението и да се осигури ламинарно обтичане.
    Един тип обясняваше , че носа на кораба е зареден с положителен знак, а кърмата с отрицателен и тази разлика в потенциалите позволява мигновенно достигане на невероятни скорости. Каза също , че отвътре изглежда като другите воеени самолети ,няма никакви прозорци , но седейки вътре всички стени са екрани и все едно корпуса е прозрачен. Вдясно от входа на стената имало табелка "Нортроп-Груман". Вече имало и по нови модели- TR3B Astra, Manta и т.н. Има и по-голям кораб с форма на бумеранг, който има активен камуфлаж, прожектирайки на предната повърхост картина от това какво се вижда зад кораба( съответно това важи и за горе-долу). Имам на телефона си клип , правен с камера за нощно виждане и се вижда как ТР3B-то се подготвя и прави скок. Клипа СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО е от Белгия -2017 година. В центъра на кораба се появява светлинно кълбо, после стана толкова голямо , че кораба извезна в него и след секунда кълбото изчезна , тоест кораба "скочи". Има и други клипове от Сирия-2019 как ТР3B унищожава едно цяло село с един изстрел. Ударната вълна наподобява тази от Солнцепек-а но се движи доста по бързо.

    Коментиран от #10

  • 8 мдаа

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Анджо":

    Точно на привидения приличат. Докато мигнеш с очи и са изчезнали. Освен това са телепати, може да са появят докато ги споменаваш.;)
  • 9 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    Пирамидата над Москва вися повече от 2.5 часа -триъгълна , обърната с върха надолу, въртейски се бавно около оста си.
  • 10 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Знайко":

    За този триъгълник сте прав , че има такава информация. Но пирамидите , летящи над градовете , да съвършено друго нещо! Това , което съм чувал да се говори е , че тайните служби по света се страхуват само от 7% от НЛО - тата. За другите 93% имали обяснение. Тоест , може да се предположи , че са земните творения на реверсивният инженеринг! А седемте процента са истински!

    Коментиран от #13

  • 11 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Анджо":

    Близо си до истината, но малко встрани. Никой не промива мозъци. Просто всички правят КОВЪР на това което хората са видели, за да ги дискредитират или човека да си помисли, че откача.
    Има история за капитан Джеймс Кук, който пристигайки на Сандвичевите острови, стои два дни на котва, докато почнат да пристигат първите местни. След като вожда се качил на борда , го питали защо са се забавили толкова и вожда казал:
    Взирах се два дни в залива и макар че не виждах кораба, виждах как вълните се разбиват в нещо!
    Тоест съзнанието на местните , които не са виждали кораб отказва да приеме , че такова нещо съществува, защото за да го приемеш, първо трябва да знаеш какво е кораб! Нямайки понятие за кораб, те се затрудняват да го ВИДЯТ дори.
    Ако погледнем абстрактно , би трябвало и ние да се затрудним да ВИДИМ нещо , което не познаваме или ще го видят само някои, с развинтена фантазия1, за които не е проблем да си представят този предмет.
  • 12 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    Беше през деня лятото когато ги видях ми се стори странно ,лапетата имат дрон не е от най скъпите но съм запозната.Това бяха като топки бели като още ярка луна сутрин до към 10 часа е ярка после избледнява но се вижда при хубаво време, за окото ми беше близко разстояние иначе дистанция 5км.от 10 км. , над траекторията на летището ,,често кацат и други самолети да зареждат гориво там ,на болницата и полицията хеликоптери .Гледката ми е перфектна няма блокове и само една улица къщи и полето ниви на високото съм вижда се и бизнес центъра в далечината стадиона,интерспорт....все пак доста неща се крият какво излиза технологично тества се преди това.Повече не съм видяла такова нещо поторно,често гледам на горе не само за извънземни но мечтая да ги срешна даже да си поговоря с тях с телепатия или ако говорят човешки език не знам как би се случило, обичам да гледам небето природата сядам на шезлонга си пуша мога и два часа да не мръдна така си релаксирам.И в движение с колата добре че не съм шофьор не ставам за дълго разстояние мъжо все вика че много обичам природата да наблюдавам всичко нямам концентрация и е риск на дълъг път.Обаче не съм ги видяла още за съжаление.

    Коментиран от #15, #18

  • 13 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    За триъгълника- технологията е подарена от Зета-ретикулус , които са слуги на рептлиян. Дизайнера се казва Едгар Фуше , а технологията е патентована от някой си Салваторе Паяс(в превод Спасителя на Нацията). Инстересното е , че Салваторе има и друг патент за мини-фюжън реактор с големина сандъче. Видно е , че някой ги е патентовал , за да е сигурно , че НИЕ ЩЕ ОТКРИЕМ тези технологии, разсъждавайки над патентите.

    Коментиран от #17, #21, #26

  • 14 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор
    В нашето НС е пълно с извънземни, определено живеят в паралелни вселени …
  • 15 ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Знаеш ли защо няма да си говорят с теб? Защото могат да видят всичко и без да те питат.
  • 16 Теа у Белгия

    1 2 Отговор
    май комбинират пиеньето с друсаньето и те така те...
  • 17 колко интересно

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Знайко":

    Ти си бил много осведомен. А Тик Так НЛО чии са? Очевидци казват, че излизали от океана.
  • 18 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Помислих върху вашият разказ , и считам , че сте видяла нещо необичайно! Дали НЛО , или експериментална земна технология , не бих могъл да кажа. На описаното от вас разстояние от 5-10 км , дроновете на децата или фотографиите ( примерно ) , изобщо не могат да бъдат видяни. Има разработени квадрокоптери , тип летящ мотор или кола , но тях пък , от това разстояние трябваше да видите добре , защото не са малки. Описаното от вас ми прилича на нещо , което започват да описват пилотите от втората световна война , и наричат " изтребител Фу "! Пилотите от наше време описват подобни неща , но вече ги наричат Тик-Так ! Защото най много от тези НЛО приличат на тези бонбони по форма , макар да има и кръгли или елипсовидни ! Те обикновено са малки и имат много добри отразител ни способности , затова лесно се забелязват. Предполагам , че това са безпилотни дронове или зонди от НЛО ! Или - нови наши военни технологии !

    Коментиран от #24, #27

  • 19 интересно

    0 0 Отговор
    Аз самия видях на 2 пъти , и също на 2 пъти чувах странния шум , който никой по света не може да обясни от къде идва. Онзи звук, който звучи като огромна метална тръба която се удря в нещо. Разгледайте в нета.
  • 20 Нормално

    0 0 Отговор
    Аз самия видях на 2 пъти , и също на 2 пъти чувах странния шум , който никой по света не може да обясни от къде идва. Онзи звук, който звучи като огромна метална тръба която се удря в нещо. Разгледайте в нета.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 И аз съм виждал

    2 0 Отговор
    На Витоша на разходка късно вечерта ни обля червена светлина от небето - мен и приятелите ми. Не разбрахме от къде се появи и веднага изчезна. Отново на Витоша - долу към кулата където е - но малко по-надясно ( зад Люлин планина ) преди години видях син лазерен лъч , който се спусна към земята от небето - обхващаше не малка територия - видях го от много километри това нещо. На око (погледнато от София) падна най-вероятно някъде зад Люлин планина, а случайно в тази посока се намира точно Царичина !
  • 23 Сигурен съм

    2 0 Отговор
    Като човек, който също е виждал такива "неща" ще кажа, че вярвам на това което виждам. Не сме сами.
    Дори баба ми (която е доста възрастна и не може да спи нощно време ми е разправяла как вижда през прозореца често пъти един и същ обект да се върти все в една и съща област)
  • 24 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    Нямам идея дори не знаех че е засичано нещо подобно зкалевам се в Бог ми е свидетел сега от вас го разбрах ще прегледам ако има запазено инфо .Няма фото както има един лаф тука само думите ми,а и мъжо често се смее дори дразни че го занимавам в този момен си спомням все вика нещо което не носи пари в къщи не плаща ток и данъци ,пълни хладилник с храна не го вълнува .Само малкия е така като мен се очертава много прилика и хоби другите работохолици и ми се смеят😥

    Коментиран от #25

  • 25 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Соваж бейби":

    Напишете " Фили п Шнайдер " , " Томас Едуин Кастело " , и " Пол Беневиц " , свържете това с " Войната срещу извънземните в Дълси" , и търсете в нета ! Но гледайте да сте седнала , за да не паднете !

    Коментиран от #29, #31

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 може би са те

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    Аз видях едно такова преди 8 години. Нищо земно няма в тези обекти. Наистина умеят добре да се маскират сред облаците, но тогава небето беше абсолютно безоблачно, имаше само мрежа от бели линии.

    Коментиран от #28

  • 28 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "може би са те":

    Тази технология за маскировка , вече сме получили от тях. Погледнете в нета с нещо като " плащ невидимка " , и ще видите , че дори китайците произвеждат вече. Ако не излезе , пробвайте да го свържете с " военни технологии " ! А може би още по интересно ще ви бъде да видите това , което съм препоръчал в ком.25 на Соваж !

    Коментиран от #32, #36

  • 29 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Пич":

    Ще погледна ей сега сядам вече спокойно онлайн ,този Шнайдер ми е познат ако не е друг с такова име .Германците са намерили извънземен кораб като голямо парче метеорит не визуално модерна технология даже Хитлер е влизал вътре има и кадри на полярните зони дори изобщо нямам идея как са разбрали и открили по онези времена много няма информация а и сме били заети с войните но доста учени казват че след това незнайно как Хотлер е като все едно хипнотизи...л хората като че ли без да мислят тълпата е била съгласна с действията му и поздрава ...Не знам защо обаче човеците се плашат има някой бяга а не се опита да поздрави нещо като уважение към друга изв.раса може да се завържи и контакт знам ли онези по умни ще намерят начин ,човеците бягат все едно лъв или змия ги подгонил аз не мисля че са заплаха а хубаво за хората така го усещам.

    Коментиран от #30

  • 30 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Соваж бейби":

    Когато се запознаете , с удоволствие бих чул , какво мислите ! Ще ми бъде интересно.
  • 31 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Пич":

    Приятелю мерси за инфото има една карта видове кораби не бях обрщала внимание защото вярвам само на снимка или видео доказано от специалисти в науката че не е трик ама намерих го уеш в картата UFOs BrAS се води под име L6 такова и подскача като молекула не се движи като самолет но може да се счита дрон движение точно като това бакуган яйцата само че са червено и бяло а това чисто бяло и светещо предполагам като луната цвят на дневна светлина отличава се от облака но без други цветове ...ако знаех щях да наблюдавам повече не да бягам за телефон и мъжо ама по изнервящо е че изчезна бързо а други хора са ги гледали по дълги минути язък.Ами тези какви са андромедиянци ли?

    Коментиран от #33

  • 32 разбирам, но ...

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Пич":

    Въпреки маскировката изглеждат нереално. Някак леки и ефирни, и много бързи. Сякаш са проекция от друго измерение.

    Коментиран от #34

  • 33 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "Соваж бейби":

    Основно , приемаме че извънземните са два вида - бели , и сиви. Белите са доброжелатели , а сивите злонамерени. Белите да от Андромеда и Плеядите. Сивите , от Зета- ретикули. Делението е условно , защото има много други раси. От своя страна сивите се делят на малките сиви , големите сиви , и рептилите. Белите са предимно с човешки вид , много красиви , и приличат на светлооки и светлокоси хора. За съжаление , световните правителства контактуват със сивите , които им предоставят технологии , като в замяна безнаказано отвличат хора , и вземат ресурси. Хората биват отвличани не само за експерименти , но и за да бъдат ползвани за робски труд. Най ценният ресурс , който ни вземат , е водата. Това е причината земната екосистема да е все по разбалансирана. Но на вас казват , че вие сте виновни заради човешкото развитие , което вреди. Повече не мога да ви кажа , защото се опитах да кажа нещо по интересно на " Знайко " , и виждате резултата!
  • 34 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "разбирам, но ...":

    Да. Пътуванията са не само между звездите , но и между измеренията , а и между вселените. Вече и нашата наука подозира , че вселената не е само една.
  • 35 Една

    0 0 Отговор
    Аз също съм виждала странни светлини. Бяха няколко , и много бързо си сменяха местата и конфигурацията.
  • 36 между другото

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Пич":

    Гледах видео за предполагаемата база на извънземните в Мексико и мисля, че подобни истории целят дезинформация.