Last news in Fakti

15 Януари, 2024 10:48 1 549 7

Илoн Мъск отговори на обвиненията, че взима наркотици

  • илон мъск-
  • наркотици-
  • обвинения

Повод за това изказване на Мъск стана материал на "The Wall Street Journal"

Илoн Мъск отговори на обвиненията, че взима наркотици - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Илон Мъск отрече да е взимал редовно наркотици и заяви, че правените му тестове през последните три години не са показали наличието на каквито и да било следи от забранени вещества, съобщи Forbes, цитиран от NOVA.

Повод за това изказване на Мъск стана материал на "The Wall Street Journal", в който подробно се описва "как употребата на наркотици от главния изпълнителен директор на Tesla и основателя на SpaceX тревожи колеги на ръководни позиции в неговите компании". Изданието твърди, че милиардерът продължава да използва различни наркотици, особено кетамин.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня с коня

    4 14 Отговор
    Не, не взима редовно, само иска да се забавлява, а може да си го позволи. Само да се пази от фентанил, че ще стане като Матю Пери.
  • 2 каквото и да ползва

    7 15 Отговор
    му помага, нека сподели със света

    Коментиран от #6

  • 3 реру

    19 3 Отговор
    "... Изданието твърди, че милиардерът продължава да използва различни наркотици..."


    Всичко е възможно, но има една малка подробност... ако се дрогира, дори инцидентно, Пентагонът
    и ВВС на САЩ щяха да скъсат договорите с него и да го накарат публично да ги изяде...
  • 4 то не пречи в бъдеще да взема

    2 10 Отговор
    а какво е редовно всяка вечер . по 0,5 гр по 200 долара х 30 дни дааа 6000 за наркотици . слабите телесни органи го издават . на интервюта напоследък все нещо отрича .
  • 5 Соваж бейби

    2 9 Отговор
    Естественно че взема чиста дрога,дори някой политици вземат обществена тайна е въпреки че не намирам смисъл ако си честен човек няма от какво да се стресираш или кошмари от гузна съвест.По интересното е за лабораторията му с различни чипове и хора доброволци скоро гледах и на двойка семейство .И двамата чипирани с вълни по телепатия се праща информация когато жената си мърда ръката например и мъжа знае за движението ,и още колко има на пазара като обеци им ги вкарват на желаещи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.