Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 12:56 1 920 1

Кейт Мидълтън напусна замъка Уиндзор за пръв път след операцията

  • кейт мидълтън-
  • кралско семейство-
  • крал чарлз трети

Принцесата на Уелс се присъединява към децата и съпруга си в имението Сандрингам, Норфолк

Кейт Мидълтън напусна замъка Уиндзор за пръв път след операцията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кейт Мидълтън напусна замъка Уиндзор за първи път след успешната коремна операция, на която се подложи миналия месец.

Плановете са 42-годишната принцеса на Уелс да прекара известно време със съпруга си принц Уилям в дома им в имението Сандрингам, Норфолк, докато децата им са във ваканция.

Daily Mail съобщи, че Кейт се е присъединила към най-близките си в Норфолк, след като е прекарала известно време след операцията в Уиндзор. „Катрин се възстановява добре“, каза източник пред изданието. „Тя очакваше с нетърпение смяната на обстановката и ще може да се успокои в Норфолк, докато децата изпускат парата с Уилям.“

Необходимата почивка на двойката сега ще ги приближи още повече до крал Чарлз, който също е отседнал в Сандрингам, след като стана ясно за диагнозата му рак, припомня "Телеграф".

Миналия месец дворецът Кенсингтън обяви, че принцесата на Уелс е претърпяла "планирана коремна операция" в Лондонската клиника и "е малко вероятно да се върне към обществените задължения преди Великден".

„Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болница от 10 до 14 дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си“, се казва в изявлението. „Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното желание да поддържа колкото е възможно повече нормалност за децата си; и желанието ѝ личната ѝ медицинска информация да остане поверителна“, гласи още то.

Дворецът Кенсингтън ще предоставя актуална информация за напредъка във възстановяването на Кейт само когато има важна нова информация за споделяне.

Принцът на Уелс Уилям нае Иън Патрик за свой личен секретар, който преди това е работил като геополитически консултант за Министерството на външните работи, Британската общност и развитието.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БраТ ПиТ

    4 2 Отговор
    И тази май е с нещо онкологично..... Коремна операция с толкова дълъг срок на възстановяване, може да е от рак на стомаха до отстраняване на матка, например! Дъртия и той с тумор..... Съдбата започва да си връща за "доброто" отношение, където имаха към Даяна и за капак си я "поръчаха"....