Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 15:07 2 029 3

Брад Пит и Инес де Рамон заживяха заедно

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • живеят заедно

Де Рамон се е преместила в дома на Пит

Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон не само продължава, но двамата вече дори живеят заедно.

Де Рамон, която за пръв път е забелязана с Пит през ноември 2022 г., се е преместила да живее при носителя на „Оскар"“, съобщават ексклузивни източници на People, предава ladyzone.bg.

60-годишният носител на „Оскар“ и 34-годишната му приятелка, изпълнителна директорка на бранд за бижута, живеят заедно, като де Рамон се е преместила в дома на Пит. „Това е съвсем отскоро“, казва източник на де Рамон, който отбелязва, че тя не се е отказала напълно от собственото си жилище. „Тя е по-щастлива от всякога“, допълва той.

Двойката е забелязана за пръв път заедно през ноември 2022 г., а източници твърдят, че по това време те вече са излизали от няколко месеца.

Когато актьорът навърши 60 години, де Рамон се присъедини към него и приятелите му, за да отбележи празника с любимия си, въпреки че точно тогава тя е била в кратка почивка от снимки за филм.

Въпреки че Пит и де Рамон все още не са дебютирали като двойка на червения килим, двамата излязоха заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, където Пит удостои приятеля си Брадли Купър с наградата за изпълнител на годината. На събитието Пит е облечен в тъмнокафяв костюм:

През март 2023 г. Пит намери купувач за обширното имение в квартал Лос Фелис в Лос Анджелис, което притежаваше от близо 30 години. Преди това през януари същата година, той се е опитал да го продаде за 40 млн. долара, сочат източници от сектора на недвижимите имоти.

Пит за първи път нарича мястото, където живее, своя дом, след като купува имението от Касандра Питърсън през 1994 г. за 1,7 млн. долара. Оттогава насам Пит е закупил още множество парцели.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колориметър

    6 1 Отговор
    И какво да направим по тоя въпрос? Да живеят заедно,да се гушкат и да се обичкат много! Да са живи и здрави и двамата!
  • 2 Бравос

    5 1 Отговор
    Щом ще пръцк@т в едно гърне ,Начи се обичат...
  • 3 факт

    4 2 Отговор
    Тази е по-хубава от предишната. Дано да е и по-умна, че онази издишаше на моменти.