Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 10:45 1 002 7

Дженифър Анистън с огромен пръстен на наградите на Гилдията на актьорите - сгодена ли е? (СНИМКА)

  • дженифър анистън-
  • годежен пръстен-
  • сгодена

Спекулациите за евентуалния ѝ годеж предизвикаха множество коментари поради факта, че в момента няма яснота актрисата изобщо да се среща с някого

Дженифър Анистън с огромен пръстен на наградите на Гилдията на актьорите - сгодена ли е? (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дженифър Анистън предизвика сериозни слухове, че тайно се е сгодила, след като позира на червения килим преди началото на наградите на Гилдията на актьорите, носейки гигантски диамантен пръстен на лявата си ръка.

55-годишната актриса беше номинирана за ролята си в "Сутрешното шоу", но загуби в битката от Елизабет Дебики от сериала "Короната". Тя все пак се качи на сцената по време на церемонията и заедно с колегата си Брадли Купър връчи наградата на актьорската гилдия на Барбара Стрейзънд за цялостното ѝ творчество. Дженифър блестеше на церемонията в прилепнала сребриста рокля, която се отличаваше с дълбоко деколте и цепка до бедрото, предаде dir.bg.

Но най-привлекателната част от цялостната ѝ визия бяха изящните бижута, като звездата от "Приятели" беше избрала да носи огромен диамантен пръстен на безименния си пръст.

Причината спекулациите за евентуалния ѝ годеж да предизвикаха множество коментари е фактът, че в момента няма яснота Дженифър изобщо да се среща с някого. Самата тя не е коментирала да е имала романтична връзка през последните пет години.

Дженифър Анистън има два брака и два развода зад гърба си. Първият беше с колегата ѝ Брад Пит, с когото се разделиха през 2005 г. Разводът им беше един от най-шумно коментираните в Холивуд, тъй като в него беше замесена Анджелина Джоли, която впоследствие стана съпруга на Брад и майка на децата му.

След това през 2012 г. Анистън се сгоди за Джъстин Теру, като двамата сключиха брак три години по-късно. Но и тази връзка не продължи дълго и двойката обяви раздялата си през 2018 г.

Въпреки неуспеха в личния си живот, 50-годишната Дженифър е оптимистично настроена, че ще намери отново любовта. "Дълбоко в себе си Джен вярва, че ще срещне правилния човек. Тя обаче няма да го търси на всяка цена. На този етап се чувства добре и сама. Тя е щастлива, здрава и се е отдала на кариерата, семейството и приятелите си. Премина през много в живота си, но се чувства благословена, че кариерата и самата тя продължават да се развиват", споделя близък до актрисата.

В края на 2022 г. самата Дженифър призна, че "би се радвала на нова връзка", но допълни, че на този етап няма никакъв интерес да се омъжва отново. Въпреки това тя не отрича категорично тази опция. "Никога не казвай никога, но засега нямам никакъв интерес", сподели в интервю "приятелката".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тази жена ,

    3 2 Отговор
    с напредване на годините става все по-грозна и мъжеподобна.
    Като млада беше сладка, но сега ....
  • 3 Ужас!

    2 1 Отговор
    Какво е това нещо на снимката?!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 еди и даде диамантени

    1 2 Отговор
    пръстени след като пери се удави във ваната . Сега еди умря във ваната и остава сама с пръстена . живот .
  • 7 леко страшна е, катоTpавестит е

    2 1 Отговор
    това на снимката мъж ли е жена ли еTраверс ли е? че е нещо страшно, добре че денем чета тук ако е вечер няма да заспя