Last news in Fakti

24 Март, 2024 08:44 1 555 6

Мъжете от кои държави са най-верни и любящи

  • най-верните-
  • мъже-
  • държави

България се намира някъде по средата на списъка

Мъжете от кои държави са най-верни и любящи - 1
Снимкa: Shutterstock

Експертите са анализирали поведението на мъжете от различни страни и стигнаха до извода, че верността на мъжете в известен смисъл зависи от тяхната националност. Да видим кои са страните, в които живеят най-верните представители на силния пол.

Съвет от психолозите: винаги се опитвайте предварително да анализирате поведението и навиците на любимия, така че още в началния етап на връзката да разберете колко надежден е той!

Швеция

В Швеция има негласен закон за умереност във всичко. Това се отнася, разбира се, и за любовната сфера. Мъжете не се опитват да си показват „мачовщината“, а жените не ги провокират да изневеряват. Ето защо в Швеция силният пол се променя най-малко, в сравнение с други страни.

САЩ

Американските мъже не бързат да се женят. Ако не са сключили брак, те могат да проявят лекомислие и да тръгнат наляво, но след като се влюбят истински, животът им се променя драстично. Брачната изневяра не е често срещана. Ако нещо не им харесва, е по-вероятно да се разведат, отколкото да мамят. Така поне твърдят експерти.

Португалия

В тази топла страна основната причина за верността на мъжете са техните деца. Те ги обичат толкова много, че определено няма да си позволят да кривнат от пътя. Португалците искат детето да расте щастливо, а това изисква силно семейство. Статистиката сочи, че след раждането на дете изневярата на мъже в Португалия намалява цели 5 пъти.

Испания

В Испания верността на мъжете е определена чрез анкети на техните жени. Повечето от дамите във връзка отбелязват, че мъжете им не им изневеряват. Нивото на удоволствие от връзките в тази страна е извън класациите, въпреки факта, че по цял свят хората по някаква причина смятат, че горещите испански мъже трудно се въздържат от изневяра.

Англия

В Англия мъжете прекарват малко време с децата и мразят да вършат домакинска работа. Но пък британците са верни на своите жени. Проучванията показват, че английските мъже не обичат да изневеряват. Те предпочитат да бъдат джентълмени.

България се намира някъде по средата на списъка. Това означава, че вероятността да срещнете верен мъж по пътя си е приблизително 50%.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    5 9 Отговор
    от БГ-девствените русофили , дето си взеха рускини с по 2 деца

    Коментиран от #4

  • 2 България

    6 2 Отговор
    Има прекрасно модерно отношение към дългите хубави коси и е толерантна в всичко и всяко едно нещо ,либерален поглед и разкрепостени български сексуални жени
  • 3 Аре бе...

    6 3 Отговор
    Да не ви разказвам , като почнем от Швеция , и свършим с Англия , какво съм ги правил тамошните омъжени жени , че ще се възбудите повече , отколкото при гледане на старото германско порно !
  • 4 Признаци

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    На простотия и необразованост са коментари , които нямат нищо общо с темата на дадена статия !
  • 5 ха ха Хо

    5 0 Отговор
    Абсолютни измишльотини за запълване на страничката.
  • 6 Име

    0 0 Отговор
    Приятни сънища!