Last news in Fakti

4 Април, 2024 10:18 1 113 2

Майкъл Дъглас се оказа братовчед на Скарлет Йохансон

  • майкъл дъглас-
  • скарлет йохансон-
  • роднини-
  • братовчеди

Актьорът разбра новината в ТВ предаване

Майкъл Дъглас се оказа братовчед на Скарлет Йохансон - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Майкъл Дъглас получи изненадата на живота си в предаването на тв канала PBS - Finding Your Roots, научавайки, че е роднина с друга известна холивудска звезда, Скарлет Йохансон.

Дългогодишната поредица, водена от историка Хенри Луис Гейтс-младши, разгледа родословното дърво на звездата от "Първичен инстинкт", за да разкрие отдавна изгубени тайни.

В края на всеки епизод Гейтс сравнява ДНК-то, което е събрал от своите гости, с ДНК-то на други знаменитости, които са участвали в шоуто.

Именно от резултатите от тези изследвания, Гейтс разкри, че 79-годишният актьор е далечен роднина на 39-годишната Йохансон, пише dir.bg.

"Ах, шегуваш се!", заяви Майкъл Дългас, виждайки в папката с информация снимка на Скарлет и новината, че са далечни роднини.

"Ваша братовчедка е актрисата Скарлет Йохансон", заяви водещият, на което Дъглас отвърна, че е "удивително".

"Това е толкова готино. Това е невероятно. Очаквам с нетърпение да видя Скарлет следващия път", казва Дъглас, научавайки, че ДНК-то им е по майчина линия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 моше

    13 0 Отговор
    всички евреи са братовчеди,тези двамата също
  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    У краварският боливуд сме рода всичките даже "кацнахме" на ЛунатЪ.