Last news in Fakti

1 Юни, 2014 12:51 1 642 2

Маргарита Попова посети детско отделение в Пловдив

  • деца-
  • пловдив-
  • маргарита попова

Вицепрезидентът поздрави екипа и началника на Клиниката доц. д-р Пенка Стефанова за високия им професионализъм

В Международния ден на детето вицепрезидентът Маргарита Попова беше на посещение в Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив, съобщиха от пресслужбата на президентството. „Най-трудното е не да създадеш живот, а да го опазиш, да му дариш здраве. Затова не можем без лекарите, които се грижат за децата ни“, заяви вицепрезидентът пред децата, техните родители и лекарите от клиниката.

Вицепрезидентът поздрави екипа и началника на Клиниката доц. д-р Пенка Стефанова за високия им професионализъм. „Без героите в бели престилки не можем. Нека днешният 1 юни бъде ден на децата, на родителите, на лекарите и на екипа на тази болница, защото те са герои“, каза още Маргарита Попова.

Преди посещението си в Садина и Попово днес вицепрезидентът ще се запознае на място с влошената от проливните валежи обстановка в село Априлово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Maria Stoianova

    0 0 Отговор
    СПРИ ДА МИ ПРЕЧИШ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ МОБИЛЕ!