Last news in Fakti

15 Март, 2020 09:54 10 343 62

Г-жа Д. и неустойчивите извън корона-вируса, но не съвсем

  • даниела дариткова-
  • медицински сестри

Г-жа Д. - това е Даниела Дариткова, която преди време нарече медицинските сестри, уж-окупирали Парламента, „психически неустойчиви“,

Г-жа Д. и неустойчивите извън корона-вируса, но не съвсем - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Лекотата, с която г-жа Д. квалифицира непознати за нея лица, издава непонятно раздразнение. Това е още по-странно, понеже е лекар по професия. Възможно е моментната ѝ криза да се дължи на натрупвания от средата, в която пребивава. Може би доста често там наблюдава или се сблъсква с неуравновесени хора, които променят представата ѝ за нормалност/ненормалност.

Или, както би казал Б.Б.: „Иии, да ема и Парламента му, да ема! Чийз - парламент, чийз - депутати!“
Да поясня. По време на скорошното си посещение в Шумен, Б.Б. си направил снимки със симпатизанти – и един от тях го призовал: „Кажи чийз!“
Ето, и това е европейски напредък, вече не казваме „зеле!“, а „чийз“. Така сигурно и снимките ще стават по-хубави. По този повод Б.Б. отсякъл: „Иии, да ема и чийза, да ема!“ Това пък е пример за приятна развеселеност, макар и донейде евро-скептична.

Да се върнем при г-жа Д. - това е Даниела Дариткова, която преди време нарече медицинските сестри, уж-окупирали Парламента, „психически неустойчиви“, с една дума – нещо като „психарки“.
Д. е председател на парламентарната група на ГЕРБ и трябва да минава за голямотодоброутро. Тя обаче седна на стола на Цветанов и това не остана без последици за нея – поне по отношение на вербалните куцукания.
Цв. – който се имаше за три пъти голямотодоброутро – във вербално отношение си беше направо за инвалидизиране. Много хора съжаляват, че вече не го чуват – за да правят облози, какво точно е искал да каже в действителност.
Обаче една Д., която идва от болницата в Смолян, се предполага, че трябва да е по-ясна и въздържана.

От друга страна обаче, политиката те пришпорва веднага, дори злобно, няма време за губене, няма време за милост, ескадронът лети – и ти заедно с него. Знам, че ще попитате, накъде лети ескадронът – затова да ви отговоря: на никъде си, естествено. Иии, да ема и ескадрона му, да ема!

И така, докато си лети, г-жа Д. поставя и диагнози. Дори не казва „чийз“, за да прозвучат те по-достоверно. Ако беше патоанатом, щеше да е донейде приемливо да е толкова сурова: все пак, когато непрекъснато режеш мъртъвци, неизбежно е да притъпиш сетивата си за живите. Сигурно и състраданието ти към тях понамалява. А пък, ако те привикат в ескадрона, то може и съвсем да изчезне. Иии, да ема и състраданието, да ема!

Г-жа Д. е подходящ случай, за да се запитаме отново, какво става с един обикновен човек, в немалко случаи и вълнуващо обикновен, когато го цанят в ескадрона. Как и защо моментално се превръща от протрито петаче в златен наполеон. Какъв е този камшик, който толкова успешно нашибва амбициите и маниите му. Петаче си - и петаче ще си останеш, но вече не разбираш това, няма сила, която да те принуди да го проумееш. Затова, кажи „чийз“ – и давай напред.

Едно уточнение. Използвам думата „ескадрон“, макар за някои от хората край г-жа Д. тя да изглежда неприемлива, леко враждебна – „червените“ ескадрони на Смирненски и пр. От друга страна, „конница“ веднага извиква образа на Будьони, той пък е съвсем неприемлив, направо травмира психически. По-добре да използваме „ескадрон“ – навява представата за устрем, дори летеж – тъкмо като европейското ни развитие. То може и да не е по права линия, може да се въртим като харманджийски коне в кръг, но пък е устремно въртене, докато загубим съзнание/свяст.

И една друга дума има претенции да бъде използвана в случая – „глутница“, но тя пък ще бъде пресилена. Макар че, както стана ясно, дори провинциалната докторка Д. понякога може да разкъса с думи жертвите си.

Добре, ескадрон-конница-глутница – няма значение. Въпросът е, защо наричаш няколко клети жени „неустойчиви“ - вместо да кажеш, че разбираш тегобите им, разбираш, че животът им е трудно поносим, необяснимо несправедлив – въпреки, че иначе летим на някъде.

Кажи им го, и дори се качи при тях, на перваза, откъдето всичко ще ти изглежда далеч по-смислено, отколкото в летежа на ескадрона. А може и да се пльоснеш долу, на паважа – тогава вече истински ще те запомнят: важен депутатски шеф, дори топли стола на Цв. – и се саможертвал, за да виждаме и нещо друго извън пушилката на ескадрона. Иии, да ема и стола ти, да ема!

Това с летежа към паважа си е живо издевателство над реалностите, никога няма да се случи, и слава Богу – но няколко прилични думи на състрадание не е чак толкова трудно да се изцедят. Защо не го правят? Защо винаги дрънкотят за неща, в които Народът фактически отсъства? Защо се страхуват от самата дума „Народ“?

Огромна част от днешните депутати красиво пребивават в пълна анонимност. Тя никак не им тежи, напротив - абсолютно им е изгодна. Телевизиите се занимават с двайсетина души измежду тях, предимно словесни побойници, останалите са образа на блажения рахатлък. Иии, да ема и рахатлъка ви, да ема!

В „ония“ години, когато г-жа Д. щеше да бъде само една обикновена лекарка – но щастлива от факта, че знае какво е състрадание – в Парламента имаше и хора извън номенклатурата. Но какви личности бяха те! Сара Смедарчина, прочутата тютюноберачка, Найда Манчева – тъкачката, да не говорим за Нешка – с нейните близо 300 медала, спечелени за България.

Е, тогава нямаше да позволят на някого да прави демонстрации по первазите – но и никой нямаше да врещи, че Народът е психясал. Във всеки случай, сега той е доста по-изперкал.
„Тогава“ му досаждаха, че правят всичко в негово име – леко послъгваха, естествено. Сега пък го побъркват с пълното си безразличие към него. Сами си направете сметката, кое е за предпочитане.

Имаше между тогавашните депутати наистина знаменити хора на изкуството, културата и науката, истински първенци в попрището си - като Светлин Русев, Христо Христов, Емилиян Станев, Благовест Сендов и още доста други. „За парлама!“- би казал някой днешен тъпанар от ескадрона. А къде ви е вашата днешна парлама?

Един невзрачен актьор го направиха депутат – за награда, че се нахвърли върху Волен Сидеров в НАТФИЗ, подаръкът беше очевиден за публиката, но какво от това. Иии, да ема и актьора ви, да ема.

Веднъж гледах негово телевизионно интервю - беше безпределна мъка и пустота, обаче и той се влачи в ескадрона. Тодор Колев – депутат/навремето, и тоя – депутат, дето ще бъде запомнен с трогателното си изражение в реклама за илач срещу хемороиди. Чийз, хемороиди!

Дотам сме я докарали – пак и пак да си припомняме финала на „Под игото“:
„С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея.
Само един човек се мяркаше там, като един призрак.
Той беше Мунчо.
Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.
Обесиха го на касапницата.
Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира“.

Ето така: който е „психически неустойчив“, той протестира. Натъпкахме се с всевъзможни „свободи“ – и пак стигнахме до това прозрение. Иии, да ема и прозренията ви, да ема!


Ако сестрите – уж-окупаторки на Парламента са психари, как тогава ще наречеш ония, които от десетилетия издевателстват над медиците от „Спешна помощ“, превземат дори Спешни отделения – терористи ли? Но за тях нито думица от г-жа Д. – сакън да не наруши гнилочта, наречена „политическа коректност“.

Ако една, докарана до крайност, сестра се е качила на перваза, тия отдавна са се качили върху главата на държавата. И едните, и другите са жертва на Политическата Секта, на невъзможността ѝ да управлява, на нежеланието ѝ да забележи онова, което преживява Народа – да го преживее поне дистанционно.

Сега вдигат врява за корона-вируса – а го имат Народа от десетилетия за подобен вирус, за подобно зло.

Между другото, ако г-жа Д. се огледа в Парламента, колко психари ще открие – или те са на мястото си там? Такива като нея дори не си правят труда да направят едно лъжливо театро, не се учат от Голямата Звезда на Представлението.
Той никога не би казал, че „окупаторките“ са психари. В замяна пък съобщи, че в ГЕРБ било пълно с луди, които го заплашвали, че ще се хвърлят от прозорците, ако посмее да си даде оставката.
Не знам за вас, но аз останах с впечатлението, че по този начин Б.Б. приканва г-жа Д. да се метне от онзи перваз. Иии, да ема и первазите ви, да ема!

Зор та зор, докато свалят петолъчката от Партийния дом – за да се чудите, след 30 години на непрекъснат възход, как да свалите от перваза на същия дом представителка на изтерзаното медицинско съсловие.

Ругатните няма да помогнат. Публиката отдавна се е отказала да обозначава по някакъв начин политиците от новата вода, от сорта на Д. Във всеки случай, би било голям комплимент, ако ги нарече само психари.

Имал съм късмета, през последните поне четири десетилетия, да познавам най-известните български лекари, с мнозина от тях съм бил приятел; прехвърлям на ум имената им – и не мога да си представя, някой от тях да нарече една клета сестра „психар“. Трябва да си луд, за да го направиш. Това ще бъде признак за самоизключване от Народа, на големеене, което трудно може да бъде обяснено.

Пуяци в мрачния свят на Парламента - един най-прост житейски акт ги изкарва от равновесие. Абе, иди при жената, която се крепи на перваза, поговори с нея, помоли ѝ се дори, дръж се човешки, нищо няма да ти стане.
Иии, да ема и нахалниците ви, да ема!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    32 131 Отговор
    Най готиното е че от такива слаботокови ченгета ще се отървем

    Коментиран от #4, #6, #14, #20, #24, #25, #61

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 goni

    142 33 Отговор
    Браво! Ти си най-добрият! Останалите могат само да се учат от теб!

    Коментиран от #56, #57

  • 4 самурай

    49 27 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    Коронавируса е смърт за русофобите и членките на герП.

    Коментиран от #8, #12, #16

  • 5 Мунчо

    118 14 Отговор
    Великолепно казани слова над които трябва да се замислим, но не само а да предприемем действия за да се отървем от нахалниците ....да ема и налниците им да ема. Не ви ли писна да ни имат всички за народ "психар" да ема.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българин

    25 83 Отговор

    До коментар #4 от "самурай":

    От коронавируса ще се отървем, но по-трудно ще се излекуваме от русовируса! Господ да пази България и българите и да ни даде малко акъл и сами да се пазим и да не злородстваме като някои дърти доносници
  • 9 Баш Истината

    37 93 Отговор
    Абе Кеворк, мислех те за по умен ама съм се лъгал.Ти умееш да драскаш и да плещиш.Знасеш ли да работиш и бил ли някога на норма?Знаеш ли какво е да станеш рано и да се блускаш със себеподобните в скапания ни градски транпорт унесен от мисли какво не си свършил в къщи за семейството. Е и какво сега като ми пишеш тези неща.Ти изключваш ли се от тези допринесли да сме на това положение?Ти разбираш само да пишеш и дрънкаш по телевизии ,да прибираш хонорарчета но не и да променяш действителнотта.Тогава замълчи и се скрий.Щом не си повел до сега държавата и не си се издигнал значи си същия мижитурко като нас останалите.Седнал си да ни отваряш за неща които знаем.Знаем но не ги променяме защото не виждаме този който може да ги промени.За това аз си гледам моята камбанария а който иска нека променя.На мен ми е добре защото съм си построил Комунизма!!!

    Коментиран от #18

  • 10 123

    61 13 Отговор
    Браво
  • 11 скрий се

    29 82 Отговор
    До кога ще давате трибуна на агенти на Партийна сигурност?
  • 12 осъзнай се

    47 15 Отговор

    До коментар #4 от "самурай":

    Членовете на ГЕРБ са русофили! Бойко е комунист.
  • 13 Критичен

    25 52 Отговор
    много дълга тая статия бе, много словоизлияния за нищо, тва всеки го знае, нищо ново, никакви изводи или заключения, тоя на дума ли му плащате че се увлича така ???
  • 14 РЕАЛИСТ

    70 21 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    Ти пък кога и от кого ще се отървеш, бе тъпчо. В момента България е управлявана от полицейска диктатура от латиноамерикански тип. Каскети, които ограничиха правата на хората у искат да премахнат адвокатската защита, право от времето на римляните. Плешиви уродливи доктори в генералска униформа се заканват на народа .Полицейски патрули по улиците следят кой кашля и кой не. Неграмотни доктори едно време, като тази Дариткова не е имало. Прав е Кеворкян, имаше заслужили хора в Народното събрание навремето. Срещал съм се с една жена, народен представител председател на кравефермата в с Калековец и тази Дариткова на малкия пръст не може да и се намаже. И като заслуги и като интелект.
  • 15 Шаран БГ

    54 15 Отговор
    Да, всеки ще си отиде по реда определен от горе. Но това, че някой казва истината, защо Ви дразни ? По-вече ли Ви се нрави Нели Ст. с новия прочит на "Под игото" ?
  • 16 Бачо Киро

    73 14 Отговор

    До коментар #4 от "самурай":

    Напротив, коронавирусът така хубаво им кацна на ББ и ГЕРБ ... Забравиха се всички гафове ... Ма Перник, ма води, ма къщи в Барселона, ма гъзене на Ердоган, абе каквото си щеш ... Всичко отиде в канала и Баце си лети на бял кон и спасява нацията .... Така хубаво му кацна в подходящия момент, сам да го беше направил тоя вирус нямаше да му се получи толкова идеално.

    Коментиран от #35

  • 17 арменски поп

    23 50 Отговор
    Арменското екс-агентче пак се изсловодриска ,пак се прави на велик и на "последна инстанция" ,пак иска (като през 70-те и 80-те) да ни манипулира и лъготи (тогава по заповед на ЦК на БКП ,сега - по заповед на ФСБ) ,ама - и тогава не му вярвахме ,а па сега - хептен !
  • 18 goni

    21 3 Отговор

    До коментар #9 от "Баш Истината":

    Ура! Най-после един, който признава че си е построил свой частен комунизъм! То, и другите другари ще си признаят, ама не е дошъл момента!:)
  • 19 4347

    16 34 Отговор
    Рамката и идеята на статията е добра, но тоя изкуфялник не може да се прочете докрай. Цвъки не се разбирал, а ти!? И понеже се мислиш за Айщайн в журналистиката, досущ като него единствен си рабираш теорията.

    Коментиран от #42

  • 20 DRISNIATA metev

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    D-DRISLA! MURSHO ,GLEDAI KATO SE OTTURVEM OT BARBA GANIOS NA KOGOTO BLIZHESH NASRANIAT GUS I S BOKLUCI KATO TEB,KAKVO SHTE STANE!PLASHTA TI SE DA MU BLIZHESH NASRANIAT GUZ,A NE DA KRADESH PARITE NA HORATA PO INTERNET,MAIKATA DA VI EBA NA VSICHKITE!
  • 21 ГрУЮ

    59 13 Отговор
    Кеворкян е прав както винаги и тия които го плюят, за мен не могат да разсъждават изобщо. Като чуят думата ГЕРБ, сякаш чуват Господ, пък то не е същото. Как може лекар да нарече медицинско лице "психясала", като такива като сестрата и вършат черната работа и в много случаи са по-човечни и много по -добри от лекар. Е, досещам се защо, надничат и в паничката, че и искат да бръкнат вътре. Утре ще са от други отрасли и някой друг боклук ще ги изкара луди за това, че искат достоен живот, достойно възнаграждение за труда им. И ние ще стоим отстрани и ще съчувстваме, вместо да вземем пример от Гърция да речем, как се правят стачки. И затова разни малцинства ще ни се подиграват, че не сме единни и ще ни се качват на главата, като регулират живота ни като електорат на нагли партийки. Бият се в гърдите управляващите, и полиция по магазините пращат, а не могат едни маски да раздадат по кьошетата на хората. Защото те с музерните си възнаграждения, не могат да си позволят спекулативни цени от 2лв нагоре за бр., ако изобщо ги има по аптеките. Ще има "пак ни изненада грипа, снега...", после ще има " къде сбъркахме", защото ни управляват калинки.
  • 22 Го4о

    21 38 Отговор
    А бе този арменски мушмул още ли е жив бе? Тези от ДС още ли ще ни четат морал бе?
  • 23 БНТ

    21 24 Отговор
    Лекенце, защо си доносничал срещу колегите си ?
  • 24 Пако

    13 15 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    А най-отвратителното(или НеГотиното)е,
    да поместват коментари на червеи като твоя
    милост..
  • 25 Софи Маринова

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    БраТчед,прочети новината за мен да разбереш
    как си ходА по кафенца,не чети статии като на
    този КевоР,няма да разбереш нищо...
  • 26 Мордекай

    17 26 Отговор
    Тоя пак излезе от нафталина да хвърли две три кофи с обичайната си нескопосана помия. Горкия , вместо да излезе с нещо креативно , нещо в подкрепа на хората които се мъчат денонощно именно заради такива като него , щото той е от групата на високия процент смъртност , вместо като една истинска мисирка прекарала целия си живот на червената хранилка да удари едно конско на страхливите и алчни мед сестри които се катереха по первазите за пари , пък после хвърлиха кърпите при първата нужда от тях , доносника си остава доносник.Стиснал в джобчето копейки , пак грабна латерната , едно си баба знае едно си баба бае. Аман от платени нещастници
    .
  • 27 Тошко

    16 29 Отговор
    Ченгето К.К. е русофилска мишка (плъх). Вижте му сталинските мустачки които мърда все още!
  • 28 чичо

    11 13 Отговор
    Кеворкяне ти другар ли си?Ако е тъй-ясно,но ако не си....
  • 29 шопен

    17 21 Отговор
    Този текс е пример за овеществена логорея. Кево не може да се изразява кратко и ясно, въпреки интелектуалните си претенции. Разпиляна старческа мисъл, ех минало..

    Коментиран от #32

  • 30 Румен Илиев

    31 8 Отговор
    Де всички да бяхте кеворкяновци, поне да сте грамотни! А без някой изключения сте платени драскачи! Заради това само някои го разбират от написаната статия.
  • 31 250

    13 27 Отговор
    Някога беше добър, сега си изкуфял дядка.
  • 32 goni

    12 6 Отговор

    До коментар #29 от "шопен":

    Интересно! Овеществена логорея!:) Би ли ми обяснил разликата между нея и неовеществената?!:) Ако, обичаш разбира се!:) Много обичам да си пиша с интелектуалци!:)
  • 33 месара

    13 22 Отговор
    кеворкяне удари дъното! само на теб ли не ти стана ясно че тия сестри се бяха подготвили да останат там а не да преговарят? тия циркове дето ги разиграваха пред медиите и на живо у фейсо също бяха подготвени! сещаш ли се кой ги е организирал тия сестри и защо? ако не, да ти кажа : една "независима", и една импексова! а Г-жа Д. както я наричаш, се изказа много точно и ясно!
  • 34 Елен

    26 12 Отговор
    Както винаги точен и безупречен . Трезво мислещ и правилен изказ . Такива човеци са необходими в парламента !
  • 35 ЙХЪ

    19 1 Отговор

    До коментар #16 от "Бачо Киро":

    " Сапунчето" коронавирус измива и къщички и барбекюта и тераси и парвенюта на власта, боклука и водата, безпаричието и нищетата.
  • 36 евала кево

    17 7 Отговор
    Но както казва ше друг един велик малък голям човек споменат тук от теб.Как да обясниш нещо на някои от когото те делят два вагона с книги?Не се коси все има кои да проумее какво си написал.Но ние простите бъгаре си сакаме герб и това е .Вие сте прости и я съм прост и за това се разбираме?А иначе пиши си ще се радвам да се образовам от теб.

    Коментиран от #37

  • 37 Пако

    13 5 Отговор

    До коментар #36 от "евала кево":

    Няма смисъл приятелю,няма да те разберат...
    или,много малко ще го направят.
  • 38 Другия с коня

    18 1 Отговор
    Няма кой.Няма личност в БСП да поведе Атаката.Все компрометирани.Или агенти на ДС.Или Приватизатори и скрападжииИли правили св..рки на борчетата в Или преселили се в кОмунистическите ловни полета.....Няма бе...Няма....Цървул до цървула и все червени....
  • 39 Съвет до уважавания

    10 4 Отговор
    от мен КК. За да ви разбират по-простите другари каво искате да кажете, се отървете от вируса на Дмитри Иванов (да блещи купешки високопарни галапурняци), вместо да каже нещо директно на чист български език
  • 40 невярващия

    13 11 Отговор
    Браво, отново хубав коментар на Кеворк. Както обикновенно, но от това което е останало в БГ не знам дали някои ще оцени написаното. Поне да си вземем поука за следващите избори. А дано, ама надали.....
    Докато има такъв народ ще има и такива парламентаристи. Да ема и парламентаристите......
  • 41 евала кево

    5 3 Отговор
    Прави сте 37и38 няма и за това и аз си блъскам главата и си хапя ръцете но няма алтернатива и които и да дойде все ще е марионетка и ще бъде кучето си лае кервана си върви
  • 42 Анонимен

    12 8 Отговор

    До коментар #19 от "4347":

    Прав си - за да разбереш Кеворк ти е нужно IQ от 90 нагоре. Чети си менюто в Макдоналс и програмата на телевизията и си трай.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Слави Славов

    11 8 Отговор
    Браво Кеворк,ти си върха!Най ми хареса онова за глутницата Герб!А тая Д е ден до пладне,докато си изпълни поръчката,след това ще падне от високо!Както и Барба Боко също!
  • 45 До Кеворк !!

    7 0 Отговор
    Добре,че сега всеки може да си изказва мнението без да го е страх !!! Ако ти,Кеворк пишеше такива статии през социализма за някои хора от властта,какво щеше да стане ??? Със сигурност не си писал , затова кой как си е вършил работата !!! Времената се променят !!! Но нека тази ПРОМЯНА да започне от нас самите !!! ЗАЩО през социализма никой не питаше хората как са , как живеят,стигат ли им парите,.... ???Никой нямаше право да критикува властта и вие журналистите също !!! Нямахме си представа тогава,какво значи да можеш да си изказваш мнението и да намираш грешките на другите !!! ПРОМЯНА,промяна към по-добро във всички нас !!! ВСЕКИ може да си направи равносметка на това,което е било и какво е сега !!! Най-добре ще е да ставаме все по-добри хора,отговорни,мъдри,умни !!! За да не допускаме грешки,да не вършим глупости,и да ВЪРВИМ НАПРЕД !!! От грешките си ТРЯБВА да се учим !!!
  • 46 Смях

    8 8 Отговор
    Поредното напиняне на отявления доносник агент Дмитрий. За момент си помислих, че Д. е Деса Простакеса, ама не било така. Червен и в червата е арменчето...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Вито

    4 2 Отговор
    Пепел ти на устата бе ЧИЧО ГОШО,тоз УРУНГЕЛ ЛИ ТИ Е НА СЪРЦЕТО;;;;;Това между другото. Кеворк;-агент Димитре-.Между мен и теб разликата е съвсем малка Аз не съм журнали.. З и имам друга професия. В далечната (вече) ...88 година ,когато на мен ми рекоха ...приемаш това което ти предлагаме и всичко ще бъде ..О.К.Откажеш ли.... от теб НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НИЩО. Аз не приех и от мен не излезе нищо....повтарям НИЩО!От тебе излезе! Освен добрите ти дадености като журнали..З ти яхаше и вълната на ТВОЕТО СЪГЛАСИЕ .Едното за другото.И сега когато ти в правото си на свободен гражданин се възмущаваш от дивотиите,сътворени от СВНСКАТА СГАН НАРЕЧЕНА ГЕР...Б хората -било тролове или свободно мислещи хора ...НЕ ТИ ВЯРВАТ .Въпреки,че това което пишеш е смислено.Тази СГАН от случайно попаднали на властови позиции същества не са за укор.ТЕ СА ЗА ДИРЕКТНО ИЗБИВАНЕ.Спомни си посеркото Ненков с чиято поправка,мафиотската група прави КЪЩАТА "Златен век"и която къща осигури на ненаситния ЛАЙНАР"Цв.Цв". апартамент със самостоятелен асансьор.Ами оная ДЖОФРА;-Пекинската патица.Не знам дали си писал нещо по въпроса ,но ПО-СКАНДАЛНО НЕЩО,КОЕТО ГЕРБ-ерастките свине са сътворили НЯМА.(И ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ -ЗА ОВЧЕТО СТАДО -ТОВА МИНА КАТО ЕДНО ДОБРО УТРО) Тази ГЕРБ-ерастска свиня отива на SEX-ОРГИЯ в Шумен.След като ОРГИЯТА приключва,разбойниците от НСО се втурват къмъ София за да доставят висшата държавна креатура в местопребиваването И и УДРЯТ съвсем нормално движеща се кола.ПРАВЯТ КАТАС
  • 49 Вито

    2 2 Отговор
    Пепел ти на устата бе ЧИЧО ГОШО,тоз УРУНГЕЛ ЛИ ТИ Е НА СЪРЦЕТО;;;;;Това между другото. Кеворк;-агент Димитре-.Между мен и теб разликата е съвсем малка Аз не съм журнали.. З и имам друга професия. В далечната (вече) ...88 година ,когато на мен ми рекоха ...приемаш това което ти предлагаме и всичко ще бъде ..О.К.Откажеш ли.... от теб НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НИЩО. Аз не приех и от мен не излезе нищо....повтарям НИЩО!От тебе излезе! Освен добрите ти дадености като журнали..З ти яхаше и вълната на ТВОЕТО СЪГЛАСИЕ .Едното за другото.И сега когато ти в правото си на свободен гражданин се възмущаваш от дивотиите,сътворени от СВНСКАТА СГАН НАРЕЧЕНА ГЕР...Б хората -било тролове или свободно мислещи хора ...НЕ ТИ ВЯРВАТ .Въпреки,че това което пишеш е смислено.Тази СГАН от случайно попаднали на властови позиции същества не са за укор.ТЕ СА ЗА ДИРЕКТНО ИЗБИВАНЕ.Спомни си посеркото Ненков с чиято поправка,мафиотската група прави КЪЩАТА "Златен век"и която къща осигури на ненаситния ЛАЙНАР"Цв.Цв". апартамент със самостоятелен асансьор.Ами оная ДЖОФРА;-Пекинската патица.Не знам дали си писал нещо по въпроса ,но ПО-СКАНДАЛНО НЕЩО,КОЕТО ГЕРБ-ерастките свине са сътворили НЯМА.(И ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ -ЗА ОВЧЕТО СТАДО -ТОВА МИНА КАТО ЕДНО ДОБРО УТРО) Тази ГЕРБ-ерастска свиня отива на SEX-ОРГИЯ в Шумен.След като ОРГИЯТА приключва,разбойниците от НСО се втурват къмъ София за да доставят висшата държавна креатура в местопребиваването И и УДРЯТ съвсем нормално движеща се кола.ПРАВЯТ КАТАС
  • 50 бушприт

    4 4 Отговор
    "Д. е председателка на парламентарната група на ГЕРБ и трябва да минава за голямотодоброутро." Преди г-н "шест апартамента" беше голямотодоброутро. Ролите се сменят.
  • 51 покруса

    6 3 Отговор
    " гнилочта, наречена „политическа коректност“. БЛЕСТЯЩ Кеворкян!
  • 52 Вито

    7 2 Отговор
    ТРОФА.От удара ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА пострадва-незнайно как(в един брониран и осигуренТАНКЕР)-за разлика от возащите се в семейната кола МАЙКА С НЕЙНОТО ДЕТЕ.Те са сериозно пострадали И Тук излиза ЦИНИЗМЪТ за който говоря по-горе.За смръдливата ПЕКИНСКА ПАТИЦА Е ИЗПРАТЕН ХЕЛИКОПТЕР, КОЙТО ДА Я ИЗВОЗИ ДО ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА....а майката и детето са изпратени в НЯКАКВА ШУМЕНСКА БОЛНИЦА. и ако оная смръдлива П....РА -КОЯТО СИГУРНО ИМА И ДЕЦА БЕШЕ..................ИСТИНСКА МАЙКА .то ТЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА ВЗЕМЕ СЪС СЕБЕ СИ ПОНЕ И ДЕТЕТО- което е ПОСТРАДАЛО ЗАРАДИ НЕЯ.Но герберастите за това са свИне,защото....илюзията ги е ГЛАВОЗАМАЯЛА. ТРЯБВА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!

    Коментиран от #53

  • 53 трябва

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Вито":

    Но няма кой да го раздаде и няма и да има .
  • 54 Белобрад дядо

    2 0 Отговор
    Браво господин Кеворкян за написаното от Вас като анализ на днешните отношения между управленици и общество . За съжаление сме на години , но ако бяхме млади можеше да помогнем на народа който за последните тридесет години го смачкаха некадърни и безхаберни мушеници и крадльовци . Много дребни човечета плюят по социализма и Вас но те толкова си могат и не знаят какво правят ... Нека им простим безумието а на Вас желая здраве и все така остро критично перо и смела гражданска позиция
  • 55 незнайко

    1 1 Отговор
    КЕВОРК малко преиграва в тази статия ! То даже не е статия а някакъв разказ.
  • 56 безпартиен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "goni":

    Ако след прекрасно написаното предложи и решение на проблемите,тогава вече може и да се учат останалите!Незнание или страх?
  • 57 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "goni":

    Ченгетата така ли ви учат да се присмиват на други и да използва лекарски експетизи без да има това образувание и в кои свят живееш че не знаеш чеима президент или за теб е идеалния без грешки «само които не работи тои не греши» и комуниста
  • 58 Митко Гестапото

    0 0 Отговор
    Агент Димитър е влязъл в акция.

    Коментиран от #60

  • 59 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    Кеворк,отговорът е налице...НОВА българииика е по амерички модел и подобие!!!И ТАМ няма НАРОД/особено индиански/!!!!!АА Дариткова замести цецото на молитвените закуски!!!!!!...пак няма народ и медсестри ТАМ!пък и прозорците не се отварят.
  • 60 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Митко Гестапото":

    ....да ема ,гестапото му ,да ема!!!!!!!/по КЕВОРК/!!!!!АЗ друго бих ти набил.
  • 61 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    ето КОЙ РАЗПРОСТРАНЯВА ВИРУСА!!!!данса да не дремят....
  • 62 Стефан

    1 0 Отговор
    ДОНОСНИК , плачеш за онова време в което беше добре, пишеш си доносите, получаваш си сребърниците, правиш се интелигентен в неделя, а във понеделник отново доносче, тази парлама за която драскаш беше като теб- ИНТЕЛИГЕНЦИЯ С КАРТОНЧЕТА при Митьо Гестапото, затова сега животът е такъв, защото нямахме честни и морални хора, и сега тези дето управляват са от онези на които бащите им строяха комунизма, на чужд гроб плачеш ДОНОСНИК,